Ahoj, zdravím všechny...tak jsem se konečně po půl roce pročítání a zevlování na tomhle foru dokopal k tomu se sem přihlásit :-) ... Vezmu to od začátku... sem Karel...na motce jezdím ted asi ctvrou sezonu, dřív mě brali spíš auta..kdysi upravená opel manta, jako poslední BMW 740i V8,to nakonec šlo z domu, aby dalo přednost GS :-) ...jako první motku jsem koupil suzuki DR650 rse...abych se tak nějak naučil :-D , a letos v lednu přišla nová přítelkyně a ta chtěla jezdit hned semnou, takže Drko muselo pryč a začalo se přemejšlet co bude nejlepší....můj sen byl triumph tiger 955i, pak bylo ve hře litrový varadero, V strom, honda VFR, KTM 950 adventure - ale díly, intervaly atd drahý, takže vyřazen....potřebuju něco většího, páč mám asi 194 cm a 75 kilo :-D se nesmějte, nemůžu prostě přibrat :-D ...takže to musela být velká motka...ale měl jsem strach z váhy...varana má každej, strom je lepší 650 než litr ale vypustil sem ho, zůstal tiger...dobrej výkon, neni jich moc, pak jsem přišel domů s tím, co kdyby bmw r 1150 GS ( reakce doma...takovej obří sosák, to je hrozný) :-D po prořítání tohodle fora, už mi bylo jasný, že to bude Géeso, i prdelce se po čase začalo docela líbit. Zvítězila vychvalovaná spolehlivost, kardan, spotřeba, dostupnost dílů. Po půl roce hlednání už jsem hledal jen výročky...ta modrobílá je prostě nádherná. Peníza konečně doma, tak odhodlán z inzerátů od Boba, že chci tu jednu co nabízí na svých stránkách.... No, tu jsem prodal včera .. SAKRA!!! a co ta druhá co tam je? ...ta šla minulej tejden a ještě jsem to nestáhnul... do ****u!!! Ale můžu ti nabídnout tady toho Revampa od Touratechu nebo klasickou černou... Ne díky :-), tak jsem si vyhlidnul v německu asi 3 další, volám Bobovi za kolik mi je přitáhne, prý obvolá a dá vědet co a jak....tak na první se helmut neozýval vůbec(ta se mi líbila nejvíc) od druhý mě odradil, že byla bouraná, třetí, že může pro ní sjet a v pondělí jí mám doma za takovou a takovou cenu...Ale abych se přijel podívat k němu na to co má doma...ne, zítra dám vědet. Za 10 min telefon...Bob...přijed Karlíku, udělám ti cenu...fajn, sobota, sedám do auta směr Boleslav. Ahoj, podívej se, sedněte si a pokecáme ;-) ...stála tam černá 1150 a ta od TT...sedl jsem si na reVampa, polovička za mě...říkám fajn..moc pěkný, pojd si sednout lásko na tu druhou...nene, mě se líbí tohle, a má malej sosák oproti všem ostatním chci abys měl tuhle :-* ...No co si budem povídat, mě se líbila taky...naživo fakt nádherná...krásnej design a doplnky vlastně všechny od TT co bych později chtěl na výročku....takže následovala projíždka a bylo jasno....18.6,2013 sem do plzně už pelášil na reVampu vysmátej jak kráva :-) , pak už jen postavit to na značky a hurá cestovat. Takže tímto bych chtěl poděkovat Bobovi za skvělej přístup, jednání a za splnění mýho snu. Díky Bobe. A když už jsem u těch díků tak chci ještě poděkovat zdejšímu TomR1 ;-) za jeho servis, co mě čekala prohlídka...výměna oleje atd., Domluva super, motku sem přivezl, druhej den hotovo, všechno popsáno, sepsánu, vytisknuto a za super cenu!!! Pze předtím jsem to dal na prohlídku do jednoho nejmenovaného plzeňského servisu, kde mi motka stála 14 dní a nehrably na to, tak nontně nasrán jsem si jí vyzvednul a následně dal k Tomovi. Ted už budu pomalu končit sezonu a když pominu asi měsíční pauzu( zdržení v servisu, přihlašování atd. tak mám najeto bez 80 km 5000 :-) za půl sezony to neni špatný, zvlášt když sem jezdil jen kolem komína....nejdelší výlet byl na Lipno. No a zhodnocení??? motka mi nepřijde zdaleka tak těžká jak vypadá....jak se rozjede je to peříčko :-), fakt nejlepší volba na cestování, splnuje všechno co jsem chtěl, nehodlám měnit. Navíc tahle úprava tady není moc k vidění, každej kouká a ptá se co to vůbec je :-D Příští rok se teším, že navštívím s batůžkem(možná zvlášt, pze si prdelka udělala papíry a chce jedině 650 GS) taky nějakej ten srazík...radarku nebo tak a poznám ty Vaše (xichty) osobně :-D PS: snad sem moc nenudil a nějaký fotky jsem dal pod sebe na profil do alba ;-)
Upravil Carlos GS reVamp dne 19.11.2013 19:30
ty jo.. Revamp... toz vitej!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Co by jsme pro kus "proch.canýho" masa neudělali , viď Kadle Tak vítej a užívej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díky kluci, za přivítání.....a jinak,tím, že sem psal o drahé polovičce sem chtěl jen říct, že mám to štěstí, že sdíílí stejnou radost z Géesa a ježdění jako já ;-) ...né všichni maj doma takoví pochopení :-D tak bacha :-D
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Aaa taky plzenak biker755 :-) letos už toho asi moc nenajezdime, ale na jaře určitě nějaký setkání ne? ;-)
Krasna motorka!Jak je to vubec s dostupnosti tech jednotlivych reVamp dílů?Jsou stale v prodeji?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vervis...s dostupností nevím jak to je, na stránkách TT je akorát celej ten nehorázně drahej kit :-D , doufám, že to nebudu muset někdy nějak řešit, třeba samotnou nádrž, sosak nebo tak ;-) Nevím, ani o nikom kdo by jí tady v čechách vlastnil a měl s tím nějakou zkušenost...
Upravil Carlos GS reVamp dne 17.11.2013 19:13