Zdar kluci,
chci si nechat udělat pěknou kerku a rád bych něco s motivem BMW, marně však hledám čeho se chytit. Nemáte někdo nějaký obrázek nebo skicu motoru 1150 z čelního pohledu? případně pokud máte nějakou tu kerku s uvedeným motivem, rád se nechám inspirovat.
díky
Jedla
Jo a za 5 let zblbneš do HD a budeš podstupovat brusku, jinak tě sebou nevezmou na pivo
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jedla napsal:
Zdar kluci,
chci si nechat udělat pěknou kerku a rád bych něco s motivem BMW, marně však hledám čeho se chytit. Nemáte někdo nějaký obrázek nebo skicu motoru 1150 z čelního pohledu? případně pokud máte nějakou tu kerku s uvedeným motivem, rád se nechám inspirovat.
díky
Ahoj, nikdy jsem k tomuto moc netíhnul a ani teď nemám žádnou kérku a ani se k tomu nechystám, ale připomnělo mi to jednu tragikomickou historku starou asi 20let. Dělal jsem tenkrát v nějaké zaplivané putice v Běchovicích výčepního a měli jsme tam štamgasta, zapřísáhlého fanouška Slavie tělem i duší. A jednou když asi vyhrál nějakej balík ve forbesu, tak si řekl že si splní další červenobílý sen a na paži si nechá vykérovat to jejich červenobílý logo......Tatér byl zřejmě pod vlivem čehokoli, nebo byl jen Sparťan s blbým smyslem pro škodolibost, ale ty červenobílý pole v tom logu milému slávistovi vybarvil obráceně. Slavista jak na to čuměl v zrcadle, tak si to vůbec neuvědomil a při slavnostním odhalení v hospodě se všichni málem poch... smíchy, zbytek už mám v mlze, ale myslím že chlapec asi zahodil všechny nátělníky..:-)) TAKŽE OPATRNĚ S TĚMA LOGAMA, VŠEHO MOC ŠKODÍ.
Medik napsal:
Jo a za 5 let zblbneš do HD a budeš podstupovat brusku, jinak tě sebou nevezmou na pivo
nebo ho privazou ke stromu americkou paskou, jako toho aktivistu PETA
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Brňák Jim má na cecku vykerovaný logo BMW
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pokud mohu radit, tahle "značková" tetování bývají velmi zrádná, jména milenek, loga značek apod..to je tenký led. Jak píše Medik výše, změníš značku (milenku, fotbalovej tým atd..) a máš problém Je fakt, že dneska to uměj brousit prý velmi dobře
Historie zná jeden moc hezký přiběh takovéhoto tetování, jistý mladý důstojník jménem Bernadotte samým nadšením nad vítězstvím francouzské revoluce se nechal potetovat.
Co čert nechtěl, za pár desítek let se souhrou náhod stal švédským králem. A tak až do své smrti měl tento král na prsou vytetováno "Smrt králům"
Jak říkám, je to někdy zrádné...
GS 1200 R Adventure
Ale taky to musí člověk brat jako vspomínku na nějakou část a etapu života,takže ikdyž bych měl třeba vytetovaný suzukibandit,tak se k tomu nebudu nikdy stavět zády,protože sem s tímhle strojem a hlavně lidima kolem nich se točících strávil spoustu času a zážitků,který mě nikdo nesebere
Koukej přibrat rachitído, ať je to taky vidět. Musel jsem si vzít brejle, než jsem se začal smát Pokreslit obrázkem tužku je fakt hoňka
U mě by to přes chlupy stejně vidět nebylo, ani v signálních barvách
Upravil Medik dne 27.11.2014 13:41
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz