jacob napsal:
Sem skromnější, mě by stačil v ang
Bohužel, ten můj je v němčině a z těch skládaných slov už dělám pomalu kotrmelce
Panove, ulovil jsem ANGLICKEJ MANUAL!!!
Original... pocitam, ze asi neoficialnim zpusobem... ale mam ho.
JE to jiste autorske dilo, takze kopirovat ho prece nebudeme, ze )... nicmene kdybyste nekdo potreboval radu nebo ho na chvilku pujcit, tel. 775 144 257.
Praha.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hele ja to scannovat nebudu... ja jsem rad, ze jsem ho dostal a odemne se to ven nedostane. Ale jsem samozrejme ochotnej to pujcit, az nastuduju.
Mimochodem... da se oficialne objednat jako spare part (anglickej, ceskej prej ne...).
17 cm
Hicks napsal:
hele ja to scannovat nebudu... ja jsem rad, ze jsem ho dostal a odemne se to ven nedostane. Ale jsem samozrejme ochotnej to pujcit, az nastuduju.
Mimochodem... da se oficialne objednat jako spare part (anglickej, ceskej prej ne...).
pripadne klidne zavolej pokud budes potrebovat poradit... mne proste by jen prislo nefer to zkopirovat pri podminkach za jakych jsem to ziskal.
17 cm
WALTR napsal:
Indiáni, nemáte někdo možnost kouknout do tabulky servisu po nejetí určitých kilometrů? Potřeboval bych vědět co je po 10 000km. Děkuji za radu.
Nechce se mi věřit, že by neexistoval nikdo kdo koupil F 800 GS tady v republice a tudíž i s českým manuálem a nedal ho v plén... Takže asi vyčůranost ...
viajero napsal:
Nechce se mi věřit, že by neexistoval nikdo kdo koupil F 800 GS tady v republice a tudíž i s českým manuálem a nedal ho v plén... Takže asi vyčůranost ...
Asi tak. A to je jedna o podelany UZIVATELSKY manual, ne o manual SERVISNI, ktery se u starsich modelu da bez problemu sehnat.
Upravil randolf dne 01.09.2008 17:46
To Bluesbery,Viajero + Randolf:nebudte smutný,že vám to nechce Hicks půjčit i když ho dost dobře nechápu oskenovat nechce,ale půjčil by ho takže když ho budu mít tak si ho přece můžu naskenovat né?
Ve středu jedu k helmutům pro f 800 gs + 1200 gs vše 2008 tak zjistím ceny inspekcí 10,20,30,40tis a napíšu vám.Manuál na f 800gs + 1200 GS budu mít u sebe tak pokud něco budete chtít tak napiš v osobní zpráv2 němčina mě nedělá problém tak pokud můžu tak Vám pomůžu.
Bob napsal:
To Bluesbery,Viajero + Randolf:nebudte smutný,že vám to nechce Hicks půjčit i když ho dost dobře nechápu oskenovat nechce,ale půjčil by ho takže když ho budu mít tak si ho přece můžu naskenovat né?
Bobe ty jses k nezaplaceni )
Ja proste akt skenovani pachat nebudu... ale nabizim pujceni. To je dost fer na obe strany myslim. Poradek musi byt prece
Bob napsal:
Ve středu jedu k helmutům pro f 800 gs + 1200 gs vše 2008 tak zjistím ceny inspekcí 10,20,30,40tis a napíšu vám.
ok, diik.
17 cm
Bob napsal:
Ve středu jedu k helmutům pro f 800 gs + 1200 gs vše 2008 tak zjistím ceny inspekcí 10,20,30,40tis a napíšu vám.Manuál na f 800gs + 1200 GS budu mít u sebe tak pokud něco budete chtít tak napiš v osobní zpráv2 němčina mě nedělá problém tak pokud můžu tak Vám pomůžu.
Mas samozrejme pravdu, Bobe. Az se nekdy nekde setkame, tak si ten manual od Hickse pujcim a prectu.
Nerozumíme si, mě zajímá taková ta tabulka, kde je co který servis obsahuje. Viděl jsem, jak nám dělali servis po Tisíci Svěřím ji do rukou odborníkovi, kterému nahlásím co je třeba. Tak by mě zajímaly ty úkony ne ceny. Za jakoukoli info děkuji. Nemyslím si že by to měla být nějaká tajná info, jen prostě jsem nenarazil na nikoho (včetně prodejce) kdo mi ji dá.
Takže schíza s českým manálem pokračuje No kámoš mě upozorňoval, že majitelé bavorů jsou slušně řečeno "divní patroni" ... a asi na tom něco je. Dneska jsem volal do Autecu, že český manál koupím. Odpověď - samostatně jej nelze koupit, dávají ho jen k nové mašině... není co dodat....
Takže ze zoufalství hledám někoho, kdo by mi alespoň prodal za rozumnou cenu oskenovaný nebo okopírovaný český manuál... když už to nejde grátis...
viajero napsal:
Takže schíza s českým manálem pokračuje No kámoš mě upozorňoval, že majitelé bavorů jsou slušně řečeno "divní patroni" ... a asi na tom něco je. Dneska jsem volal do Autecu, že český manál koupím. Odpověď - samostatně jej nelze koupit, dávají ho jen k nové mašině... není co dodat....
Takže ze zoufalství hledám někoho, kdo by mi alespoň prodal za rozumnou cenu oskenovaný nebo okopírovaný český manuál... když už to nejde grátis...
Buď v klidu. A vydrž. Najde se někdo,kdo si koupí osmistovku a nebude se škrtit o manuál. Vždyť doposud se tady dalo všechno sehnat zadarmo. Chce se to jen ptát a chvíli si počkat. Je to zatim chvíli na trhu a tak neni takovej výběr...
Nezoufej a nesuď přečasně.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
F800 nemam,ale by me Hicksi zajimalo,co teda davaj k nove moto za manual? Ceskej nemas,anglickej si sehnals sam,tak k nove moto si mel nemeckej? A rekni na rovinu,ze ty jako PC odbornik holt jeste neumis skenovat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
F800 nemam,ale by me Hicksi zajimalo,co teda davaj k nove moto za manual? Ceskej nemas,anglickej si sehnals sam,tak k nove moto si mel nemeckej? A rekni na rovinu,ze ty jako PC odbornik holt jeste neumis skenovat.
Vevisi ted sis to u mne teda poradne rozlil, protoze bud si nepamatujes to veledulezity story s nakupem, nebo jsi ho pozorne necetl (tomu se mi nechce ani verit
Ja mam osmikilo z motorbikes.cz, Autecu (pry) zrusili kvoty a privezli by mi ho kdovikdy...
Tj. mam DE manual... EN jsem ziskal, ale nechce se mi ho piratit.. uz mi napsalo SMSku par zajemcu, ale zadny se zatim nestavil...
17 cm
viajero napsal:
mam EN manual a klidne Ti ho pujcim...
17 cm