Zdravím, jsem tu nový a měl bych pár otázek. Je možné aby mělo GS 1150 ADV r.v. 7/2002 barevné provedení noc - čerň, červené konce nápisů na nádrži a rovněž červené nápisy vzadu na hliníkovém nosiči. Na Googlu jsem našel převážně foto barevného provedení noc - čerň se žlutými nápisy, ale našel jsem i s nápisy červenými, ale jen pár motorek. Druhá otázka je, zda mají být nápisy na nádrži pod lakem či nikoli. Díky Franta.
Upravil Noggin dne 22.11.2013 17:02
http://www.bmwarc...coder.html
zadej sem vin mašiny a vyjede ti origo barva, podle toho poznáš jestli to je skládačka nebo ne
Upravil maqrtek dne 22.11.2013 17:06
In pivo veritas!
Ahoj děkuji,po zadání vyběhlo pouze toto a tam nikde barevné provedení není.
Chassis number ZH54074
Vehicle code 0441
Series R21A
Model R 1150 Adventure 01(0441 ( 0492) )
Body type 0492)
Catalog model ECE
Production date 2002 / 07
Engine R 1150 Adventure 01(0441
Transmission
Steering
Catalyzer YES
už tam ale visí od začátku září a i pár odpovědí na ni je, těžko říct kde je zakopanej pes, ale za tydle prachy by ADV měl zmizet hned
In pivo veritas!
A ten černej paralever ? Si ho vůbec na 1150 ADV nevybavuju, vždycky jen stříbrnej,. Vím, že na výběr byly 2 barvy motoru, ale nevim, že by se dala vybrat barva paraleveru,ale možná si to už nepamatuju
Ještě mne napadlo, jestli nebyly nějaký jiný barevný verze pro US.
GS 1200 R Adventure
chafre> paralever má stříbrnej. Možná sis jen pomotal pojmy.
Paralever
Telelever
Pokud jde o černou barvu teleleveru té motorky co jsem vložil, tak si myslím, že chyba to není, našel jsem ho i na více motorkách, všechny měly černej motor...
GSA 1250 Rallye 2024