Hledá se nějaká dobrá duše z Karlovarska ev. i sever Plzeňska, která má doma BMW F650GS (bez zásadnějších úprav typu snížení, širší řidítka, jiné sedlo apod.) a byla by ochotná mi na něj pustit sednout. Nebo pokud o někom víte...
Svézt nepotřebuji, opravdu mi stačí si jen sednout a zkusit, zda z něj dosáhnu na zem. Přeci jen jet někam X-set km pro motorku a zjistit, že jí ani nemůžu mít je jaksi blbost.
Díky moc, odměna je jistá :-)
Měřím 164 cm, takže docela prcek. Vím, že se nechá pak o kousek snížit, ale jde o to, zda o GS můžu vůbec uvažovat. Mám vyzkoušeného Scarvera a ten byl výškově ke mně v pohodě. Byla jsem sice trošku na špičkách, ale celkově se mi na něm sedělo dobře. No a na netu jsem našla, že by měly být výškově tyhle dva typy nastejno. Jenže tabulky jsou jedna věc, realita pak bývá jiná. Takže teď sháním někoho, u koho bych si to mohla vyzkoušet.
Lucinka87 napsal:
Měřím 164 cm, takže docela prcek. Vím, že se nechá pak o kousek snížit, ale jde o to, zda o GS můžu vůbec uvažovat. Mám vyzkoušeného Scarvera a ten byl výškově ke mně v pohodě. Byla jsem sice trošku na špičkách, ale celkově se mi na něm sedělo dobře. No a na netu jsem našla, že by měly být výškově tyhle dva typy nastejno. Jenže tabulky jsou jedna věc, realita pak bývá jiná. Takže teď sháním někoho, u koho bych si to mohla vyzkoušet.
Zkus napsat Hugitce. Je od Plzně, je prcek jako ty a má F650GS. Ovšem jestli ho má snížený...to nevím... http://www.bmwgs....ookup=3240
Upravil zetor dne 25.11.2013 16:31
servisak napsal:
jj kontaktuj Hugitku mmá sníženou ja tlumičema tak sedlem 650
Pokud to má takhle snížené, tak to asi nebudu mít problém. Pak spíš někde zkusit i normální nesníženou verzi, jestli přichází taky v úvahu nebo budu muset prostě snižovat, abych ho mohla mít a nemusela skončit u Scarvera.
Upravil Lucinka87 dne 25.11.2013 16:40
servisak napsal:
jj kontaktuj Hugitku mmá sníženou ja tlumičema tak sedlem 650
Pokud to má takhle snížené, tak to asi nebudu mít problém. Pak spíš někde zkusit i normální nesníženou verzi, jestli přichází taky v úvahu nebo budu muset prostě snižovat, abych ho mohla mít a nemusela skončit u Scarvera.
Se 164cm bez snížení nebudeš stačit...tomu nevěřim...
Se 164cm bez snížení nebudeš stačit...tomu nevěřim...
Minimálně to bude chtít nižší sedlo...
Neber mi iluze
No uvidíme, ale dosáhnout na zem určitě chci. V autoškole jsem byla na špičkách až moc, takže stání na semaforech bylo doslova utrpení a i celková manipulace pěkně na prd. Nechtěla bych se potom vidět, když bych zastavila někde kde bude trochu písku, v tu ránu by mi to 100% podjelo a já bych se válela na zemi.
No...nedosáhnout na motorce na zem je docela problém...
Uvidíš, co Ti řekne Hugitka...nechci Tě strašit, ale 164 je na nesníženou motorku fakt málo...
Popřípadě to snížení sedla nestojí tolik peněz...nebo jako opravář obuvi Ti můžu dát tři podrážky na sebe a podpatek k tomu...
Upravil zetor dne 25.11.2013 17:03
Hugitka seděla na mojí mašince a měla to pěkně na špičky. jsem z plzně a není problém se domluvit
pořdád jezdim, tak můžu nějak zajet, akorát jak začne sněžit (hlavně solit) tak už vyjíždět moc nebudu...
Ozvala jsem se... Není problém... Mám, jak píšou kluci GS snížené tlumičem + probrané upravené sedlo DDT myslím o 1,5 cm. Před snížením jsem byla na špičičkách, po mám celé tlapky na zemí Není problém přehodit z Dakara normal sedlo na zkoušku nebo pak domluvit Labuse aby přijel (nebo se přemístit k němu na kukačku když bude doma).
Jinak Zetore jak jako prcek. není náhodou Veviska ještě menší než já té říkáš jak?
Upravil hugitka dne 25.11.2013 20:00