servisak napsal:
to je ale nesmysl zlatě s moto na vleku sam ji uvážu rychleji než tady borec to vše připravý
jj.. je to totalni nesmysl a ma to temer jen nevyhody.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jasný ,s tou dodávkou je to trapný,ale pokud někdo nemá ani vlek???????????? jen mi nějak unikla pointa s tou převodovkou,proč by se měla zadřít???????????
A pak prisel do Inveltu a chtel vsechno zadarmo vymenit. A kdyz komunikoval s BMW a vztekal se ze se zdrahaji s opravou tak argumentoval ze straaaasne propaguje značku BMW a jako dukaz poslal na zastoupeni fotku jak stoji vedle osmikila v tricku KTM.. a tak byl konec dobrych vzájemných vztahu.. to asi na besedach nevypravi co?
servisak napsal:
Pointa je v tom ze kdysi jarda sima tahl skurveny uvareny 800 asi 200km a krom motoru zadrel prevoxovku..
tohle jsem si myslel ze je tabu. Kdykoliv se nekdo Jardy na to ptal, tak rikal jen cituji "preruseny test 8kyla"
Tu nedeli rano v r.2011 jsem tam skladal svoje 8kylo prave pritazene z Beloruska po me ceste do Mng a zpet s pridrenym motorem, a stala tam ta Jardy a vypadala tedy hodne bidne. Technik z Inveltu mi pak rikal co se stalo, ale nikomu jsem to neventiloval.
Vysypany rozvodak a zadrena prevodovka.
Ale ja osobne jsem take nevedel ze to nesmis tahat bez motoru.
Ani nevim kde Jarda pak vzal novy motor, nebo jestli to cele opravily?
Upravil dufino dne 03.12.2013 09:12
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
dufino: jinak, uz to vim tahnout muzes max 50km dle BMW, jinak musis sundat retez, ten jarduv motor se opravil nebyla to vymena , v podstate to bylo pridreny takze oprava by byla vpohode za "par" korun akorat tim, ze to tahli tak dokonali dilo zkazy a pak to slo do kytek cely ta prevodovka atd.
jinak zadny tabu to neni Jarda na kazde prednasce rikal a rika jak to bylo a jak se stim vyporadal atd. i to ze nakonec v Inveltu chteli kolem kila za opravu tak se to opravilo mimo autorizak za 35 myslim.
Problem s prerusenym testem nebyl hlavne v KO motoru, ale v tom ze motorka byla zapujcena od jiz zkrachovale firmy a ozvali se veritele a motorku samozrejme vzali Jardovi jako ostatni majetek zkrachovale firmy. Takze nez se vyresilo papirovani zakoupeni motorky od veritelu tak to trvalo.
Upravil schrek dne 04.12.2013 07:21
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ted snad v klidu nekde sjedu z kopce v offu bez motoru, kdyz pises tech cca 30km...
ja mel strach, po tom co se Jardovi zadrela, uz jet nekde pri prudkym sjezdu v offroadu s vypnutym motorem. Nevedel jsem jak moc to muze bez mazani prevodovky byt nachylne na zadreni.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Mozna sem se upsal pustim si zaznam kde to jarda rika ono jsou to dve hodnoty vzdalenost a max rychlost. Jarda stim na lane valil kolem 100 km/h
Ja uz parkrat jel.s vypnutym motorem v offu ale vzdy do 500m vic to asi nebylo
Upravil schrek dne 03.12.2013 12:40
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
No ja po tejto informácii, tiež pri jazde na kochačku dole kopcom, len vyradím a nechám motor bežať. Musím sa ale priznať že zopár krát som jazdil aj zo scípnutím motor. Zatiaľ sa to našťastie neprejavilo.