Zdar, je tu někdo čahoun jako já s dakarem 2004+? Řeším nutně plexi a bojím se, že investice do wunderlich ergo high mi zas tak moc nepomůže.
Tak se chci zeptat na zkušenosti a za čím, čahouni, jezdíte?
Jenom si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje výrobce, ale tuším, že je z USA. Kupoval jsem ho z druhé ruky tady v ČR.
Já měřím 183cm, ale podle mě je to dost velká plácačka na to, aby schovala i Tebe (po případné úpravě uchycení).
Viděl jsem ho v nabídce i ve čtyřdírovém provedení, to moje je ještě na tři šrouby (do r. 2004).
Upravil Darek dne 01.01.2014 20:50
Na 195cm ti nepomuze zadne plexi,pouze vetsi motorka 1150gs,budes I se vsema tema ermaxama vypadat jak vosa na bonbone
Upravil Bob dne 01.01.2014 21:17
Bob napsal:
Na 195cm ti nepomuze zadne plexi,pouze vetsi motorka 1150gs,budes I se vsema tema ermaxama vypadat jak vosa na bonbone
To je zase rada jak z nosu. Borcovi, kterej se zeptá, co by mu kdo doporučil na jeho motoku, napsat ať si koupí jinou. Nerozumím tomu, proč mají někteří jedinci stále touhu někomu vnucovat to co mají oni nebo po čem sami touží. Každýmu přece vyhovuje něco jinýho a proto je pro něj něco jinýho lepší. Věř tomu nebo ne, ale 650 je pro dost lidí o dost lepší než 1150, ovšem samozřejmě pro zakomplexovaný lidi, kteří si potřebují neustále poměřovat péra, je prostě objem až na prvním místě a na 650 pro ně jezdí pouze unterleute...
Ostatním sorry za plevelení, nějak mě to podráždilo. Plexo mám puiga přizdvihlýho podložkama co dá, mám 185 a fičí mi to přímo do palice. Takže toho neber ;-)
Díky za tipy. Vypadá to, překvapivě ;-), na Wunderlich. Chvilku jsem si pohrával s myšlenkou, že to zkusím spíchnout z luxenu, ale taky to něco bude stát (hlavně psychických sil) a kdoví jak by to nakonec dopadlo.
Ještě technická-obchodnická, kde nakupujete věci (jde mi vo to plexi ) od wunderlicha?
Jenom si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje výrobce, ale tuším, že je z USA. Kupoval jsem ho z druhé ruky tady v ČR.
Já měřím 183cm, ale podle mě je to dost velká plácačka na to, aby schovala i Tebe (po případné úpravě uchycení).
Viděl jsem ho v nabídce i ve čtyřdírovém provedení, to moje je ještě na tři šrouby (do r. 2004).
Nebude to ta amerika? Cee Bailey´s Aircraft Plastics
Nevypadá to špatně.
looker napsal:
Díky za tipy. Vypadá to, překvapivě ;-), na Wunderlich. Chvilku jsem si pohrával s myšlenkou, že to zkusím spíchnout z luxenu, ale taky to něco bude stát (hlavně psychických sil) a kdoví jak by to nakonec dopadlo.
Ještě technická-obchodnická, kde nakupujete věci (jde mi vo to plexi ) od wunderlicha?
Díkes
Nejlepsi asi car servis.Maj i eshop a veci od wunderlich tam primo maji. http://www.carser...page_id=10
Upravil vevis dne 02.01.2014 11:23
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ber Wunderlicha a neřeš to. Jsem stejně vysoký jako ty a na Dakaru mám Wunderlicha a je to super. Nešpekuluj.
A dalšího Wunderlicha chystám pro Hugitku (výšku ověříme u Ježka), protože originál plégo z Dakara je fakt na dvě věci, je strašný a na cestovním enduru k ničemu. To se jim fakt nepovedlo.
Wunderlicha kupuj buď z Německa nebo přes 2B Moto, popř. i Ježek by ho uměl. Jo a ještě myslím, že Carservis, jestli se nepletu.
Ber Wunderlicha a neřeš to. Jsem stejně vysoký jako ty a na Dakaru mám Wunderlicha a je to super. Nešpekuluj.
A dalšího Wunderlicha chystám pro Hugitku (výšku ověříme u Ježka), protože originál plégo z Dakara je fakt na dvě věci, je strašný a na cestovním enduru k ničemu. To se jim fakt nepovedlo.
Wunderlicha kupuj buď z Německa nebo přes 2B Moto, popř. i Ježek by ho uměl. Jo a ještě myslím, že Carservis, jestli se nepletu.