Jarní enduroškola na Radarce v termínu 11. - 13.4.2014 pod vedením Milana Holého určena především pro začátečníky v offroudové jízdě. Ostatní to berte v případě, že se rozhodnete přijet podívat jako jarní setkání fóra BMW GS a nejen jeho (doufejme, že už i s Bohumilem).
Info pro neznalé místa:
Jedná se o velmi pěkný a prostorný areál k dispozici jsou sociálky,
bufet se zastřešením nebo venkovním posezením,
schopná obsluha atd. Veškeré jídlo i pití bude zajištěno.
Spaní je možno ve vlastních stanech nebo ve vojenském stanu společně s kamarády (hrozí nevyspání).
Program jako vždy.
Účastníci enduroškoly budou v sobotu jezdit ostatní dle libosti. Tonda zajisté připraví nějakou vyjížďku a večer volná zábava, táborák a možná nějaké to promítání.
Zájemcům o enduroškolu zašlu přes PM nebo email: ruda.ilona@seznam.cz číslo účtu kam zašlou poplatek 500,-Kč/os.
Info na t.č. 603547659 V případě, že nebudete moci dorazit na enduroškolu bude poplatek v plné výši vrácen, nejpozději však 14 dnů před zahájením.
Vstupné není, pouze se hradí 120kc os/den provozovateli areálu.
Jak se dostat na Radarku?
Pro upřesnění souřadnice: 49°11'23.243"N, 16°3'18.562"E
Navigace tam ale mohou mít problém.
Nejjednodušší je dojet do obce Kozlany(u Náměště nad Oslavou) a odsud vyjet směrem na Koněšín. Asi 300m za cedulí konec obce ještě pod horizontem je doprava odbočka s ukazatelem na Radarku. Po úzké asfaltce dojedete až k bráně areálu.
Sice je to ještě daleko, přesto nezávazně pište pokud by jste se chtěli zúčastnit.
Provozovatel potřebuje mít představu kolik jídla, pití atd. nakoupit.
Těšíme že Vás 11. - 13.4.2014 na Radarce v Kozlanech uvidíme!
Kulturní referent a zároveň i interpret je jmenován Toli (připrav si pořádný disko repertoár).
Pokud by měl někdo případný zájem o prezentaci čehokoliv, co je spojené s jízdou na motocyklu zavolejte mi. Vyčleníme čas a prostor pro prezentaci
Prezentace Motovaky.cz, Cel-Tec
[b]V pátek živá kapela ALLround V sobotní podvečer přislíbena ukázka mladých trialistů
[/b] Enduroškolu uhradili:
Leoš
Vašek
Barbora
Maarty82
Eva
Roman RT01
Michal Beran
Nicholas1
Rudolf Chvátal
Jiří Hanzal
Martin Lupen
Oudes Miroslav
Brian1986
Smudla
Jarda Kolar
Kalabzovi
Kalabzovi
Danielle
Pafka
Mira-Simi
Renda
Paul
Petr Brix
Mido
ACSRoman
Rado Bonk
Jirka Andrýsek
Tomáš Holinka
Tomáš Holinka
Tomáš Holinka
Veselý Marek
Ivoš Dvořák
Roman XT 660
Super konecne si nasle cas to sem dat, uz od nedele jsem nedockavej , aby to bylo oficialni
Uz se tesim dojedu na cumendu, pivko a jizdu off v okoli snad uz tentokrat nezabloudime v tom lese nebudem muset jezdit korytem potoka
Upravil schrek dne 04.12.2013 18:50
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak jsem si to šoupnul do sledování. Konečně mám špunty, dokonce i obuté, takže mě teoreticky nic nebrání se připojit. Ovšem přihlášku dám asi až tak měsíc, dva předem, bo nikdy nevíš, co se může po...
A nesmím se hned v pátek sežrat jako ten dobytek. Obzvlášť když už nyní vím, že to je natuty bez nadřízeného orgánu. Zmrzla by.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Milda_Km napsal:
Přátelé pokud vše půjde jak jde, bude to i Bohumilova radarka. Tak čekáme kur.va hojnou účast !!!!!!!!!
Pojedeš s Luckou enduroškolu?
přijedeme určitě, školu asi nee. Nemáme na to love a pádů má Lucka dost
Co??...to pětikilo?
a enduroškola je právě prevence proti pádům...ikdyž ne přímo tam,ale do budoucnosti
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
My nikam nejedem mame v tom terminu schuzi od zahradkaru s Premkem Podlahou...
Upravil servisak dne 04.12.2013 20:30
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak a Bohumil píše.....Ano budu tam,vsem podekuju za podporu a platim 3 sudy. Uz to mam v hlave namyšleny.verim ze ste me vy kamaradi udrzeli dostat se z toho...mel sem na mále kamarade sak vis...
Tak coooo? Ešte někdo uvažuje jestli pojede?? Zkuste i nějaký ty VIP, co Tome Touratech. Nepřijede se fananek nebo liška ožrat s dobrou partou lidí?
Milda_Km napsal:
Tak a Bohumil píše.....Ano budu tam,vsem podekuju za podporu a platim 3 sudy. Uz to mam v hlave namyšleny.verim ze ste me vy kamaradi udrzeli dostat se z toho...mel sem na mále kamarade sak vis...
Tak coooo? Ešte někdo uvažuje jestli pojede?? Zkuste i nějaký ty VIP, co Tome Touratech. Nepřijede se fananek nebo liška ožrat s dobrou partou lidí?
Tak když tam bude Bohumil tak jedůůůů