Když u toho bude flaša slivovice, můžete Bohušovi gratulovat i zítra na Sandru a v neděli na Bartoloměje.
když by tu byl nějakej Bohuslav,tož vše nej a boxer nechť boxuje.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To Bystřické+ HrabeX+ Emilio:já tedy nejsem Bohumil,ale echt Bohuslav rád bych dneska svůj svátek u Vevise oslavil,ale jak jsem psal jsem na velkém srazu jeepařů na vysočině.Tak si to užijte pardálové a doženeme to u Miloše na srazu.Hezkej víkend
Toš Bystřo díky, to neznamená že si nemožu dat štamprlu na bohuslava je to skoro podobný. Jinak teda šeckým Bohuslavom šecko nélepčí...
Kupredu spatki ni krok...
Bob napsal:
Díky za přání-potěšilo,cizí popřejou,ale bejvalka si ani nevzpomene jenom když potřebuje eura na dovolenouholt tak to v životě je. Díky
Bobe, ... to neni ta nejhorsi varianta ... v pripade ze si nedeal dovolenou furt ... a vzdycky se da prece rict (samozrejme pokud jsi jemny genteman a lyrik ...) ... "Vazena damo, nasrat!"
Jo, a vis jakej je rozdil mezi gentlemanem a kavalirem? Kavalir na rozdil od gentlemana soulozi.
Zdendo, vše nejlepší k tvýmu svátku. Věčně narvanou udírnu, plnou nádrž a pár litrů té ohnivé vody taky. Tak at to sviští....
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi