Mohl by mi nějaký majitel R100GS nejlépe r.v.1991 oskenovat tech. parametry z velkého TP?Potřebuji to na dovozovou stk a ve francouzkém tech.průkazu nic není.Pomůže někdo?
Zajímalo by mě jak ti to dopadne. Mě při dovozové evidenčce pán na STK tvrdil, že mu bude stačit oskenovaný jiný TP stejného vozidla, který je provozován v ČR a chybějící údaj tam má. Po doložení oskenovaného velkého TP mě řekl, že to z toho neopíše. Prý by ho musel mit fyzicky v ruce
F 650 GS (00)
Roman: Tak sem to blejsknul foťákem a poslal sem ti to na mejla. Nevím jestli to bude použitelný. Já to doma na počitaču přečtu... Kdyžtak dej vědět,pořešil bych to s Marem...
Jinak nechápu ty STKčka,já když sem přihlašovával dřív mašiny,tak mě vždycky na stk řekl technik,že pokud to nenajde v nějaké jejich databázi,tak že si to stáhne z dekry,ale bude to stát o cca 1500víc. Nicméně nikdy k tomu nedošlo(cca 10-15 motorek) A to byly motorky z německa,itálie,francie a anglie.
Jojo,hlavně že mají veškerý instituce fšecko "onlajn",ale v reálu lítáš vot čerta k ďáblu a jenom furt dokola papíruješ ve fšech oborech:-(
No hlavně ať ti přihlašování dobře dopadne,byla by škoda ho párat na díly:-)
Netuším na kolik se to hřeje,ale pohrávám si s myšlenkou pořídit si tohle http://www.novelm...oto-detail
Jen mě štve,že čidlo se montuje místo vypoušťáku do vany a mám strach,že bych to někde urazil,protože by to zřejmě trochu čouhalo ven. Ještě se musím podívat,jestli není někde na motorunějaká ucpávka olej. kanálku,kam by to šlo našroubovat.
Tak to cidlo by slo dat do hadice ktera jde do chladice stacilo by vymyslet rozumny a hezky T na to cidlo a hadici.
... servis a diagnostika BMW Motorrad