Tak jsem si po cca.15 letech zase pořidil pořadne běžky.Konkretně na brusleni.Už se těším až u nas pořadně nasněží a projedou se tratě.
Konkretne jsem koupil fischer speedmax. http://youtu.be/A...Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
....tvl dobrá volba, já je chtěl koupit na jaře ženě, ale Radim Nyč je držel, že až v této sezóně, had jeden, takže žena jezdí loňský model a já zatím stejný typ cca 4tou sezónu staré
minulý víkend už paráda, teď v Jizerkách slabota, ale de to
www.jantruhlar.cz
Ja sem porizoval pred 2 lety Atomic World Cup Classic. Ukecal me, ze na moji vahu musim mit zavodni lyze
....tvl dobrá volba, já je chtěl koupit na jaře ženě, ale Radim Nyč je držel, že až v této sezóně, had jeden, takže žena jezdí loňský model a já zatím stejný typ cca 4tou sezónu staré
minulý víkend už paráda, teď v Jizerkách slabota, ale de to
Sehnal jsem testovaci tusim primo od Bauera.Myslim za slusnou cenu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...si budu půjčovat testovací, na celou sezónu a na jaře si je koupím. Dnes jsem se s klukama domluvil ;o))
já jsem opatrnej koupit lyži po někom, mám vyzkoušeno, pokud nepoladíš váhu&tvrdost lyže, nefunguje to. Poslední 1/3 sezóny jsem to takhle ladil se ženou a nakonec jsem jí koupil nový. Pravda, já mámo nový ze závodního týmu ze slavného mistrovství v Liberci ;o)), nicméně přesně tvrdost/délka na mě www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...si budu půjčovat testovací, na celou sezónu a na jaře si je koupím. Dnes jsem se s klukama domluvil ;o))
já jsem opatrnej koupit lyži po někom, mám vyzkoušeno, pokud nepoladíš váhu&tvrdost lyže, nefunguje to. Poslední 1/3 sezóny jsem to takhle ladil se ženou a nakonec jsem jí koupil nový. Pravda, já mámo nový ze závodního týmu ze slavného mistrovství v Liberci ;o)), nicméně přesně tvrdost/délka na mě
Oni to nejsou jako bezne testovaci.Jsou to ty co zavodnik nafasuje(treba 30 paru),ty pak zkousi jak ktere jedou a z toho si necha urcity pocet paru.Zbytek bud vrati nebo se pak za urcitych podminek necha takto koupit.Vyhoda proti novym je,ze jsou asi 20x profesionalne napustene.Na spicce skluznice mam vyrazena nejaka pismena a cisla.Pry je to pouze serie pro zavodniky.Udajne nejsou uplne totozne s temi,co jdou do kramu.Ale jestlije to pravda nevim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...s těmi čísly/písmeny máš pravdu, též to mám tak a co se týká skluznice, lyže se rozjedou po cca 150-200km s řádně prováděným servisem. Já je vozím co ob týden namazat a je to na nich znát, ale jen z kopce, do kopce jako bych nemazal, potím se jak ten čuník, nicméně to bych spíše dával za vinu něčemu jinému ;o))
www.jantruhlar.cz
Ac tak napul horal a vasnivej lyzar, jsem stal na bezkach dvakrat. Bylo z toho nekolik vykloubenim, nekolik puchyru, nekolik desitek velmi pobavenych prihlizejicich, nekolik desitek metru rozdupany stopy a mozna nepravem zbudovani jednoho naprosto konkretniho neprekonatelneho odporu. To jen aby rec nestala.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Ac tak napul horal a vasnivej lyzar, jsem stal na bezkach dvakrat. Bylo z toho nekolik vykloubenim, nekolik puchyru, nekolik desitek velmi pobavenych prihlizejicich, nekolik desitek metru rozdupany stopy a mozna nepravem zbudovani jednoho naprosto konkretniho neprekonatelneho odporu. To jen aby rec nestala.
Jj já to mám obdobně -nenávidím zimu a vše co mi ji připomíná;kolikrát přijdu z hokny vymrzlej ,pak když ten sajrajt padá a musím jít několikrát za den zametat před barák a uklízet to na dvoře tak mám tak leda náladu si pustit na DVD nějaký film s letní tématikou a nostalgicky vzpomínat jak bylo vlétě krásne jinak sorry za plevel
Honza_BMW_VW napsal:
já jsem opatrnej koupit lyži po někom, mám vyzkoušeno, pokud nepoladíš váhu&tvrdost lyže, nefunguje to. Poslední 1/3 sezóny jsem to takhle ladil se ženou a nakonec jsem jí koupil nový. Pravda, já mámo nový ze závodního týmu ze slavného mistrovství v Liberci ;o)), nicméně přesně tvrdost/délka na mě
A to jsem za tebou chtěl na konci ledna vyrazit s kámošema,ale ty si nějak profi. To bych byl za blba se svejma dřevěnejma Artiskama.
oranžová dvanáctka
...počkééééj, s termínem okolo 25.-26.1.14 se počítá a neboj, to jen tak vypadá. Lyže můžeš mít jaký chceš, ale sem slabej na plíce, takovej neduživej, takže žádný strachy a řekni pro kolik lidí to mám zamluvit ;o))
www.jantruhlar.cz
allroad napsal:
Když jsem se díval ze sjezdovky na běžkaře jak se dřou a já se jenom vozím, říkal jsem si, co je to za blázny. Do té doby, než jsem to zkusil. Dneska jezdím běžky 10. rok, co jsem se přistěhoval na samotu u lesa . Vvyjedu stopu cca 7 km a po práci čistím hlavu skoro každý den. V lese ticho, žádní lidi, prostě nádhera
Sjezdovky mají svoje kouzlo a běžky mají svoje kouzlo.Obojí je nádhera.Příroda ,les ,čistý vzduch,čistá hlava.U běžek je to svoboda pohybu v krajině,u sjezdovek krásný pocit z rychlosti .
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
To já jsem zase zimní tip. skoro dvacet let hokej, od tří jsem stál na lyžích, od dvanácti na snowboardu abych se pár let zpátky zase k lyžím vrátil, ale na běžkách jsem stál jednou a to na lyžáku ve škole. Nemůžu říct, že to bylo úplně nepříjemný (běžel jsem si s holkama v zadní skupině ), ale nějak mě to nechytlo . Respektive na horách bych to asi bral, ale u nás (Vysočina) mě prostě nenapadne vytáhnout běžky (půjčit si od tatíka) a jít se proběhnout, i když podmínky by na to třeba byly taky.
...ceny permanentek (za celou rodinu) ve vazbě na kvalitu lyžování mne motivovali/nasměrovali k běžkám ;o))
a abych to zaktualizoval, sleduji aktual stav http://www.jizers...www.jantruhlar.cz
Jezdím pravidelně ale jen rekreačně - s placatkou v kapse :-D když je krásně a jsou vyhledy tak to nemá chybu , neni mi teda uplne jasny kde se daji u nas vyuzit lyze na brusleni ale budiž - ja mam sporteny bohemia clasic a za ty prachy jsou to skvely lyze a opravdu paradne jedou kdyz je dobrej snih tak mi pripada ze porusuju fyziklalní zákony
Upravil milanek dne 16.12.2013 07:23
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
já mám starý atomiky se šupinama, vyjedu tak 5x za sezónu, nadřu se u toho jak vůl, spotim jak vrata od chlíva - prostě to neumim... ale baví mě to.....
milanek napsal:
Jezdím pravidelně ale jen rekreačně - s placatkou v kapse :-D když je krásně a jsou vyhledy tak to nemá chybu , neni mi teda uplne jasny kde se daji u nas vyuzit lyze na brusleni ale budiž - ja mam sporteny bohemia clasic a za ty prachy jsou to skvely lyze a opravdu paradne jedou kdyz je dobrej snih tak mi pripada ze porusuju fyziklalní zákony
;o) dyk to píšu vejš, Jizerky úplně luxusní, tedy po ránu, večer a příp. v noci s čelovkou a pak taky Jakušice (Jakuszyce) v Polsku http://www.jizers..., dojeď a svezeš se jsou tam parádní okruhy
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...počkééééj, s termínem okolo 25.-26.1.14 se počítá a neboj, to jen tak vypadá. Lyže můžeš mít jaký chceš, ale sem slabej na plíce, takovej neduživej, takže žádný strachy a řekni pro kolik lidí to mám zamluvit ;o))
Kouzelníku,člověče ty to do mně hrneš Já se 20. vrátím z tepla a hned na běžky,to teda budu vědět až po tom 20.Dřív fakt ne. Ale dneska jsem se bavil se švárou a ten by jel,takže asi tak 4 kousky by se našli.
oranžová dvanáctka