Ahoj ví někdo co mám v pc upravit aby se mi pokaždé nezobrazovala ta reklama vlevo nahoře....vždycky mi po cca vteřině posune zobrazovaný text a já kliknu na něco jinýho. mám vin 7. Na xp to nedělá.
Díky
DM3555 přiložený následující obrázek:
DM3555 napsal:
Ahoj ví někdo co mám v pc upravit aby se mi pokaždé nezobrazovala ta reklama vlevo nahoře....vždycky mi po cca vteřině posune zobrazovaný text a já kliknu na něco jinýho. mám vin 7. Na xp to nedělá.
Díky
welli napsal:
Vsichni adblock a pak my webari nebudem mit co do huby a weby vam zpoplatnime ;-)
Raději zaplatím za nereklamovanej obsah. V TV, když už něco dávaj, tak to zásadně sleduju pomocí Timeshiftu a reklamy přeskakuju.
Upravil stepan dne 15.12.2013 18:13
welli napsal:
Vsichni adblock a pak my webari nebudem mit co do huby a weby vam zpoplatnime ;-)
reklamy mi nevaděj, když je to udělaný inteligentně a ne že po rozkliknutí mí to ještě posouvá text někam dopr...dele. Neví co ten adblock dělá, nemám jinej problém tak aby mi neblokovalo něco jiného.
Upravil DM3555 dne 15.12.2013 18:14
welli napsal:
Stepan: tak snad vas bude dost :-)
DM: prohlizec? Rozliseni? Mas treba zvetseny text ctrl+?
tak moment.. s adblockem reklamu vidis... NEKTEROU.
pouzivam ho uz roky a reklamu teda vidavam... PRIMERENE.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
welli napsal:
Stepan: tak snad vas bude dost :-)
DM: prohlizec? Rozliseni? Mas treba zvetseny text ctrl+?
Rozlišení největší co monitor umožňuje a zvětšená text mám, protože mám velkej monitor 24. jo a prohlížeč google chrome
Upravil DM3555 dne 15.12.2013 18:27
Kdo všechno tam máte tu reklamu? Vůbec tam nemá být a mně se tam nikdy nezobrazila. Nevím, zda to tam dohazuje google search nebo něco jiného. Zítra se na to zkusím podívat.
Milos napsal:
Kdo všechno tam máte tu reklamu? Vůbec tam nemá být a mně se tam nikdy nezobrazila. Nevím, zda to tam dohazuje google search nebo něco jiného. Zítra se na to zkusím podívat.
Začalo se zobrazovat cc pře měsícem a jen googlu, na mozzile a exploreru ne
Milos napsal:
Já to mám i na mozzile taky mě to pěkně sere a začalo to asi před měsícem,jak říkáš...pochybuju,že by se nám ve stejnej čas zavirovaly počítače
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
DM3555 napsal:
už jsem to vyřešil, dá se to trvale skrýt v tom infu similar product. Tak snad se to zase nezačne samo zobrazovat...fakt to bylo otravný.
uff ...je to pryč.Díky! ušetřil jsi mi tak 5 let života
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Milos napsal:
Já to mám i na mozzile taky mě to pěkně sere a začalo to asi před měsícem,jak říkáš...pochybuju,že by se nám ve stejnej čas zavirovaly počítače
V práci používám mozzilu a nic, ale mám tam XP. Doma na vin 7 jen na googlu, ale snad je pokoj.
.pochybuju,že by se nám ve stejnej čas zavirovaly počítače [/quote]
Třeba Hicks našel novej způsob jak nás popíchnout.....ne dělám si srandu, jako nováčkovi mi nepřisluší si dělat takovou legraci
Zkoušel jsem stránky i v gChrome a reklamu tam nemám. Když se dívám do generovaného kódu stránek, tak v těch místech nic "špatného" nevidím. Je tam to hledání od Googlu. Zatím nevím, jestli to v tvém případě generuje Google nebo něco jiného.
Milos napsal:
Zkoušel jsem stránky i v gChrome a reklamu tam nemám. Když se dívám do generovaného kódu stránek, tak v těch místech nic "špatného" nevidím. Je tam to hledání od Googlu. Zatím nevím, jestli to v tvém případě generuje Google nebo něco jiného.
No každopádně to jde zavřít, přimo v jejich odkazu a mě už to neotravuje.