Chystám se příští rok na Sardinku. Máte prosím nějaké tipy na to, co navštívit, kudy jet, co ochutnat atp. Nebo které části ostrova třeba vynechat a neplýtvat časem protože jsou nezajímavé. Případně tipy na místa s lehkým offroadem, ve stylu vlákna "šotolina v Alpách". Díky.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
tomasgs napsal:
Chystám se příští rok na Sardinku. Máte prosím nějaké tipy na to, co navštívit, kudy jet, co ochutnat atp. Nebo které části ostrova třeba vynechat a neplýtvat časem protože jsou nezajímavé. Případně tipy na místa s lehkým offroadem, ve stylu vlákna "šotolina v Alpách". Díky.
zeptej se Moraba...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
byl jsem tam autem a jen na chvíli, ale Porto Cervo - pláže, Stintino - pláže, Castelsardo - historie/hrad, Capo Caccia - krápníkové jeskyně, nepočítaně schodů, ale kam se hrabou jeskyně v Čechách a na Moravě. Byli jsem tam jen krátce a trochu projeli severní část.
Taky La Maddalena - krásné ostrovy, delfíni cestou (já je tedy neviděl, ale měli tam být ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 16.12.2013 16:51
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
byl jsem tam autem a jen na chvíli, ale Porto Cervo - pláže, Stintino - pláže, Castelsardo - historie/hrad, Capo Caccia - krápníkové jeskyně, nepočítaně schodů, ale kam se hrabou jeskyně v Čechách a na Moravě. Byli jsem tam jen krátce a trochu projeli severní část.
Taky La Maddalena - krásné ostrovy, delfíni cestou (já je tedy neviděl, ale měli tam být ;o))
Já je plavbou na La Maddalenu viděl.Vše co píše Honza sedí.My navštívili ještě Neptunovu jeskyni,pokud není totožná s tou co viděl Honza.Off ti určitě poradí Boris a já můžu přidat jen naše fotky.http://sosnapavel..._Sardinie/ Posledních pár fotek je už Korsika.Jsou to fotky od kamaráda,který po Sardinii pokračoval ještě na Korsiku.Svoje fotky jsem někde potratil i s SD kartu.Pokud jsi nebyl na Korsice,nech si ji až na další rok.My jsme dali jeden rok Korsiku,další rok Sardinii a další rok Sicílii.Pokud můžu poradit tomu kdo by chtěl tyto ostrovy navštívit a na každý by si vyhradil jednu dovolenou,doporučuji dle atraktivity ostrovů,vzít tyto dovolené v opačném sledu.Korsika je z těchto tří ostrovů njůžasnější-MUJ NÁZOR!!!
Upravil PavelDR dne 16.12.2013 17:13
.
tomasgs napsal:
Jo, četl jsem že tam nedávno byl. Tak snad něco písne.
Jj, byl jsem tam nekolikrat, naposledy v listopadu. Dam dohromady nejaky tipy, ale ted na to nemam, staci se podivat kdy v tomto obdobi pisu, jsem ted v praci prumerne tak 14 hodin denne a jeste je to celou dobu zahul....
Maiali nel Fango!
to Pavel: díky za foto. Na Korsice jsem byl 2012 a tak bych chtěl právě mrknout i na Sardinku
to Morabo: v pohodě, není spěch. Chtěl bych vyrazit přelom květen/červen.
Upravil tomasgs dne 17.12.2013 06:51
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Sardinie o hodně horší než Korsica.
Nejlepší navštívit koncem května. V sezoně je to spálená země.
Nějaký fotky mám.
Majáky je možno spát za dax....do cca 07 00 lepší mít zbaleno.
smazak73 přiložený následující obrázek: