chtel bych vas poprosit o pomoc. Libi se mi GSo, pan tvrdi, ze moto je naprosto v poradku - pravidelny servis primo v BMW, jedine co je,tak to na 3. stupen do kopce cukne, rychlost nevyskakuje ani nic jineho, ale proste to pry sem tam cukne. Nejak si presne nedokazu predstavit oc se jedna, uz jsem neco malo o GS precetl a vim, ze se u nekterych vyskytovala chyba v razeni.
Prosim o vas nazor. Co si o tom myslite.
Diky vsem - nemam to k ni zrovna za rohem, nejakych 365km, mel bych si pro ni jet po Novem roce, tak doufam, ze to bude mozne a privezu si ji pekne po ose
chtel bych vas poprosit o pomoc. Libi se mi GSo, pan tvrdi, ze moto je naprosto v poradku - pravidelny servis primo v BMW, jedine co je,tak to na 3. stupen do kopce cukne, rychlost nevyskakuje ani nic jineho, ale proste to pry sem tam cukne. Nejak si presne nedokazu predstavit oc se jedna, uz jsem neco malo o GS precetl a vim, ze se u nekterych vyskytovala chyba v razeni.
Prosim o vas nazor. Co si o tom myslite.
Diky vsem - nemam to k ni zrovna za rohem, nejakych 365km, mel bych si pro ni jet po Novem roce, tak doufam, ze to bude mozne a privezu si ji pekne po ose
Diky
Do roku 1996 se opravdu mohla vyskytovat chyba převodovky.
Projevilo se to obvykle do 50ti tis km právě cukáním trojky. Samozřejmě stejnej bordel mohla dělat i novější převodovka (ta měla jiný počet unášecích segmentů, které se mohly špatným zacházením také opotřebit). Do roku 1996 je ale ta nevýhoda, že 3jkový kolečko je součástí hřídele, takže když ho chceš vyměnit, musíš i s hřídelí - a to je za výrazně větší peníze!
Já osobně mám ročník 1996 se 120ti tis km a je to v pohodě. Chce to projet a uvidíš. Já bych od toho dal ruce pryč. V dnešní době, kdy tyhle vrány koupíš za pár korun, bych hledal něco třeba víc omlácenýho, ale technicky plně funkčního.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
A nebo prostě kontaktoval Boba
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
[quote]
Já osobně mám ročník 1996 se 120ti tis km a je to v pohodě. Chce to projet a uvidíš. Já bych od toho dal ruce pryč. V dnešní době, kdy tyhle vrány koupíš za pár korun, bych hledal něco třeba víc omlácenýho, ale technicky plně funkčního.
Pane Hrábě, až na ty "vrány" plný souhlas
Upravil hobr dne 17.12.2013 19:16
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
ten jazdeny nahradny diel nebude stat tolko co bude stat vymena (robota)
keby este cokolvek nebolo jasne staci povedat skusim vysvetlit este lepsie
live fast, die young be wild, have fun
diky vsem za nazor, jedna se o tuto krasavici - fakt se mi libi, hlavne ta vybava, pokud mohu posuzovat, tak ji schazi snad jen ABS a jinac je opravdu v lesku.
Mno muzete (Mediku-muzes) mi dat kontakt na "Boba" teda pokud existuje. Bohuzel jsem limitovan cenou takze se musim drzet pri zemi. Mno a kdyz se na ni podivate a jeste v te vybave, je proste skvela - hm musim uznat, ze mam trochu abstak...
Takze budu rad za kazdou radu, jakoukoli pomoc ci navrh na slusnej kus v teto cenove relaci (spis min nez vic)...
Záleží, jestli chceš (potřebuješ) ABS. Bez něho bývají motorky levnější. Taky si připočítej 10 tis. Kč na repas tlumičů, nové pružiny.
Kontakt na Boba - http://www.bmwgs....lookup=285. Ale od něho pěknou 11ku za 70 tKč dostaneš těžko.
Jo o spotrebnich vecech nemluvim s investici se pocita, preci jen je "vyhoda", ze je zima, takze se muzu na motorce postupne vyradit ale zase na druhou stranu koupit nejakou opecovavanou a radsi rvat prachy do vybavy...
To Ripper: myslis si, ze jsou ty tlumice spatny a pruzina taky?
Sayide: jako neco na tom ujedes, ale rokenrol to nebude ja bych repas urcite doporucoval, nebo nove, ale to je cena nekde jinde. V zivote bych neveril ze to bude takovy rozdil proti starym tlumicum. Pokud si chces uzit jizdu tak definitivne JO
Me to pripada zajimavy, vyhodny.
Nevidim duvod resit v techto km podvozek, neni potreba, uz vubec ne na motorce, ktera evidentne slouzila k cestovani. Zadny off doplnky, plastovy kufry apod.
Takze za me ano.
Alda napsal:
Nevidim duvod resit v techto km podvozek, neni potreba, uz vubec ne na motorce, ktera evidentne slouzila k cestovani. Zadny off doplnky, plastovy kufry apod.
Takze za me ano.
Jasný,mám najeto o 20 víc a tlumiče naprosto v pohodě. ABS taky nemám a zvykl jsem si.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jo o spotrebnich vecech nemluvim s investici se pocita, preci jen je "vyhoda", ze je zima, takze se muzu na motorce postupne vyradit ale zase na druhou stranu koupit nejakou opecovavanou a radsi rvat prachy do vybavy...
To Ripper: myslis si, ze jsou ty tlumice spatny a pruzina taky?
Diky
Určitě to bude na repas tlumiče a pružina musí být nová. Tatik to proto dělal, kamoš na 12ce to dělal při 45 tkm tuším a taky to bylo hoodně poznat. Já když sem kupoval 11ku tak sem nechtěl bez ABS, protože podle mě se to v krizovce hodí, ale jsou na to samozřejmě různé názory. Ale mašiny s ABS jsou určitě trochu dražší a bez ABS se zase trochu hůř prodávají.
Taky záleží na vůli na zadním kole - taky sem měnil po koupi a v nejlepším případě to je za 2k (už přesně nevím).
Takze za me ano.
Jasný,mám najeto o 20 víc a tlumiče naprosto v pohodě. ABS taky nemám a zvykl jsem si.
Ja mam Libore tlumice taky v pohode. Problem byl, ze jsem krapet prehledl ohnuty vidle.. proto ten predek nefungoval.
Ale uz jsou narovnany, nebylo potreba nic menit, takze uff..
Alda napsal:
Takze za me ano.
No já ti teda fakt nevím... Jels na motorce s tlumičema opravdu v pořádku? Já na několika a rozdíl to je jak prase - dokud nezkusíš tak si myslíš jak ti to tlumí.