Ahoj,koupil jsem od XHackera mlhovky Hella Micro-DE nevíte kam a jak je přidělat aby to vypadalo a zároven plnilo funkci? Chtěl jsem je dát mezi padák a nádž ale tam se nevejdou jelikož mám 41 litrovou TT nádrž..a eventualně nějakej šikovnej držák..ten nemám.. Nebo nějakou inspiraci uvítám..Nechci travit hodně času hledáním kluci..Díky..
tom3
Zkusím pohledat v noťasu a eventuelně pošlu jak to mám já. Ale mám přídavný dálky...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ok chápu..byl jsem na to mrknout..jen si říkám jestli se to nebude klepat ale asi ne když to má hodně lidí..Když budete vědět o lepší fotce díky..ale i tak díky..
tom3
Jak píše Pitbull... i já to mám chycené těma šroubama č.2, jen mám pásovinu po celé šířce akorát jsem v té pásovině musel vypilovat drážky kvuli vidlicím...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak tak... Jak píše Milan... Klepe se to minimálně, prakticky vubec... Ale mám to z pevnýho kusu. Když to uděláš z bláta, tak se Ti to bude klepat jak židův ču.rák
17.ledna jedu domů a budu u motorky, tak Ti to mužu vyfotit, pokud to neudělá někdo dřív...