Já ne nemám na to motorku a ani počasí nebude nic moc.Byl jsem tam už 3xkrát a třeba jednou dorazím 5x a 10x ale letos to určitě nebude.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já už na to připravuju Jawku. Zatím zajíždim a příští týden jí budu celou rozebírat. Jen mi ještě chybí pár dílů. Vedle ze vsi jede známej na Dněpru se sajdou a s nim jeden švajcar s guzzinou a sajdou. No jsem na to zvědavej
fifa napsal:
měl bych letos jet tak snad pojedu jistě z bečkou
Tak to dáme kalíšek Já jsem na tom zatím bledě - čim víc jsem to rozebíral, tím víc jsem se divil - např. pružina zadního tlumiče byla dvoudílná místo jednodílný apod., takže začínám od začátku a tejden před srazem jedu ještě na hory.
MALI přiložený následující obrázek:
Počasí by mohlo být tentokrát velmi zajímavý ale pořád nemám motorku příští rok asi přikoupím nějakou čízu 175 nebo něco podobnýho.
Dyk mas, ja taky beru Mau. Osetrim spodek WDckem a je to. Pred dvema lety to fungovalo super, sul nesul, bez problemu.
Pink Floyd - Coming Back To Life
Pamatuju co to udělalo s dakarem- dvanáctku si šetřím
Ale i kdybych měl tak asi nejedu protože nejsem zdravotně zcela OK a to je v takových podmínkách skoro nutnost.
Upravil toli dne 28.01.2014 22:01
Zdarec. My jedeme zejtra kolem 11 z Hořovic. Kámoš na Dněprovi se sajdou, já na tomhle peklostroji. Jen doufám, že to v kopcích nezaťafnu bo ještě není úplně zajetá. Jinak před chvílí jsme se vrátili po 5 dnech snowboardění z Hochfichtu a silnice jen mokrý, na cestě kolem Moldaublick trocha sněhu a ledu. Jak to bude ale vypadat ve Strážnym nevim.
MALI přiložený následující obrázek: