Vzhledem k tomu, ze mam přípravu na orig. navigaci, tak zvazuji její pořízení. Dod. lhůta je kolem mesice a ještě nejsou známý podrobnosti. Snad nejvíce informaci je tady: http://garmin.blogs.com/my_weblog/2013/10/bmw-motorrad-navigator-v-provides-access-to-real-time-motorcycle-information.html Její cena je kolem 18tis. Kč a předpokládám doživotní aktualizace, propojeni s telefonem, možnost přehrávání hudby, aj. Mate někdo tuto navigaci? Je i v češtině?
mel jsem ji pujčenou z práce tejden a je to normalní GPS samo v češtině, je to lepší zumo 660. a nemyslím si že je dodání měsíc.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak super....pokud ji má někdo i skladem. Vsiml jsem si zpětně, ze je toto téma otevřeno mezi doplňky na moto, ale snad to tolik nevadi. Já mel tu info od BMW dealera. Pokud tedy zauvazuju, zajedu se klidně podívat.
Choseman napsal:
Vzhledem k tomu, ze mam přípravu na orig. navigaci, tak zvazuji její pořízení. Dod. lhůta je kolem mesice a ještě nejsou známý podrobnosti. Snad nejvíce informaci je tady: http://garmin.blogs.com/my_weblog/2013/10/bmw-motorrad-navigator-v-provides-access-to-real-time-motorcycle-information.html Její cena je kolem 18tis. Kč a předpokládám doživotní aktualizace, propojeni s telefonem, možnost přehrávání hudby, aj. Mate někdo tuto navigaci? Je i v češtině?
ja ji uz od Jezka mam, ale jeste jsem si ji nevyzvednul
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jipo napsal:
Hicksi, pasuje Navigator V do origo drzaku na LC 2013?
prej jo...
17 cm
jipo napsal:
Tady z toho to prave neni uplne jasne:
"The Navigator V will fit the existing GPS holder on K1600GT and K1600GTL and the 2014-later
R1200GS, R1200GS Adventure.
NOTE: Because of the bigger display, a new instrument cover (with a larger cut-out) is required
= stejna velikost navigace, ale vetsi displej, tedy na 16ce vetsi vyrez.
my tam zadne vyrezy nemame...
17 cm
Tak super....pokud ji má někdo i skladem. Vsiml jsem si zpětně, ze je toto téma otevřeno mezi doplňky na moto, ale snad to tolik nevadi. Já mel tu info od BMW dealera. Pokud tedy zauvazuju, zajedu se klidně podívat.
a ja myslel ze koupit...
Pokud se mi bude líbit a bude moci nahradit, co používám teď, tak klidně. Mám jen určitou představu a rád bych to nejprve viděl, vyzkoušel a pak .....i zaplatil
Máš ještě Navigator V skladem? V neděli bych se večer při cestě z Brna mohl zastavit a podívat se na něj. Pojedu autem, takže jen bych si ho osahal. Je to možné nebo není? Pak při lepším počasí bych se pro něj zastavil na moto s penězy? Děkuju za info.
Máš ještě Navigator V skladem? V neděli bych se večer při cestě z Brna mohl zastavit a podívat se na něj. Pojedu autem, takže jen bych si ho osahal. Je to možné nebo není? Pak při lepším počasí bych se pro něj zastavil na moto s penězy? Děkuju za info.
tak si ho osahej za tech 17 papiru mmch moc nevim, co chces resit. Prijde mi to PODSTATNE lepsi nez 660ka/Nav IV.
17 cm
jediny na co kluci nadavaji jsou aktualizace, ktere od BMW chodi dost ze spozdenim oproti Garminu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jediny na co kluci nadavaji jsou aktualizace, ktere od BMW chodi dost ze spozdenim oproti Garminu
to te nastesti trapit moc nemusi... delas jako kdyby byla morava v CityNav
17 cm
tak si ho osahej za tech 17 papiru mmch moc nevim, co chces resit. Prijde mi to PODSTATNE lepsi nez 660ka/Nav IV.
....rád osahávám , ale hlavně potřebuju zjistit, jak to komunikuje ze Samsungem a F4......
....rád osahávám , ale hlavně potřebuju zjistit, jak to komunikuje ze Samsungem a F4......
...to bych neřešil, prioritní je aby navigace fungovala skvěle/dobře, F4 vyměníš za F5 a Samung za něco normálního ;o). Na co Ti bude navigace, která Ti bude říkat do F4, že jsi zabloudil a jsi nekdě v riti ;o)))
www.jantruhlar.cz
Pochybuju, ze by to BMW nejak osidilo. Takze z vlastni zkusenosti, 660tka funguje s Iphonama, Samsungama (S4mini) a F4kou naprosto skvele.
Kdyz mas dve F4ky jako interkom, v pripade navigovani pri mluveni vypne interkom a pak zase aktivuje, vsechno funguje fakt paradne.