Ahoj,
chci se zeptat jaké máte padáky na vašich strojích - jde mi o F650 GS, r.v. 00-03. Právě se rozhoduji které si koupím tak bych chtěl nějaké Vaše rady, doporučení, + a - ... Nešel jsem padáky od Dodotech, SW Motech, Grave ...
Díky za pomoc.
Ahoj
na originál BMW rovnou zapomen Ten je jen na okrasu
Nejvíce se mi líbil od grave Kreje i hořejší plasty ale je dražší
Bratránek má nějaký menší z německa a bohatě taky stačí (asi motech) - jezdí Maroko albánii a parkrát taky na zemi a v poho
ja si vyklikal touratech..jen je pech ze jsou dva dily spodek motor horejsi na plast..tak to risknu a v nouzi budu varit plast nebo tam dam nohu ruku hlavu
WILL RACE FOR FOOD
Máte někdo zkušenosti s padáky od Dodotech? Ty se mi celkem líbí, ale hlavní je jak fungujou... Grave jsou taky celkem pěkný (ale přijdou mi zvytečný ty U trubky před motorem když je tam ten plech), ale hlavně se nejsem jistej jestli se nemusí odstranit hlavní stojánek... na fotce na jejich stránkách ho tam totiž nemaj a to byl myslim v základu... Prosím pomoooooc
A máte někdo zkušenosti s plexi na F650 GS r.v.00-03 od Givi - typ D234S?
Díky všem za rady a přeju hodně šťastných km...
Dodotech (cena 4000) mi prijde naprosto stejny, jako SW-Motech (za 2800), jenom je stribrny a vyrazne drazsi. Horni padak od Touratechu je jim mozna ideovym vzorem, ale Touratech ma tu chybu, ze je uchyceny jenom vepredu nad motorem, tak bych se bal nejakeho propruzeni nebo ohnuti v miste uchyceni, jinak cena je na urovni Motechu. Pak je tu jeste Grave, ktery ma nejvyssi cenu (tusim 4500), ale tvari se to jako komplexni ochrana i motoru.
Ja mam objednany Motech, pricemz ochranu motoru hodlam resit svepomoci - hlinikove plechy doplnene o kastlik na naradi, dusi atd.
Pokud by někdo měl zájem tak vyměním origo BMW padák(mám) za touratech dvoudilný(chtěl bych) spodní padák nebo podobný.Kdyžtak napište a nějak se dohodnem.Přidám i origo šusplech
Upravil toli dne 16.02.2010 20:25
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja osobne pouzivam padak od firmy MarS Jevíčko a.s.
Staci jen jeden a montuje se vzadu uprostred...
Ne vazne, me se libi ten original kos na toliho obrazku, protoze je podle me vhodnej na dodatecnou upravu - treba neco takovydleho
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[73.85Kb]
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
To je asi dobrý jako atrapa válců do boku aby si jezdec zvykl na tu šířku před přesednutím na boxera. praktické využití ovšem neshledávám.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ono tam totiz zadne prakticke vyuziti neni... Nema to ani predstaveny stupacky a v ostrejsich zatackach musi litat jiskry. Mozna ani nemuseji byt ostrejsi s timhle rozpetim... Proto tam ma asi tu izolepu
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[81.9Kb]
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Rhinoceros napsal(a):
Ono tam totiz zadne prakticke vyuziti neni... Nema to ani predstaveny stupacky a v ostrejsich zatackach musi litat jiskry. Mozna ani nemuseji byt ostrejsi s timhle rozpetim... Proto tam ma asi tu izolepu
No kuuwa takovy leseni bych si na dakara teda urcite nedal. Pojedes mezi stromama tesne vedle sebe a jdes pres riditka /hahahaha
Upravil MartasUSA dne 17.02.2010 00:28
Kdo jinemu jamu kopa sam do ni ....... kuuwa jedu do ni.
Mam touratech na masine vsude ale ty jejich padaky se mi moc nelibi. Mam tam SW-Motech. Jsou pevnejsi
Kdo jinemu jamu kopa sam do ni ....... kuuwa jedu do ni.
Rhinoceros napsal(a):
Ja osobne pouzivam padak od firmy MarS Jevíčko a.s.
Staci jen jeden a montuje se vzadu uprostred...
Ne vazne, me se libi ten original kos na toliho obrazku, protoze je podle me vhodnej na dodatecnou upravu - treba neco takovydleho
Já tam postrádám jenom kolečka s něma fak dobrý
bubak