U všech 4 verzí vyberte buď počet triček a příslušnou velikost, nebo položku "Nechci".
Platba předem převodem na účet.
Potvrzení vaší objednávky spolu s platebními instrukcemi provedeme ručně mailem do několika dní. Prosíme proto o strpení.
Číslo účtu budu mít v pondělí 20.1., které obdržíte v potvrzovacím emailu Vaší objednávky
Cena trička 400,- vč. DPH/daňový doklad.
Poštovné:
1) osobní převzetí
2) 95,- (1-8 ks)
3) 110,- (9 a více ks)
Vítězný návrh č. 3 je k výběru ve dvou odstínech modré
- barva podkladu: Královská modrá (světlé), Navy (tmavé)
- barva potisku: sítotisk 4/3 (předek: stříbrná, bílá, červená, modrá/záda: bílá, červená, modrá)
- velikost potisku M1:1, předek velké logo cca š 22 cm, malé logo cca š 10 cm, záda mapa ČR cca š 7 cm, text cca š 26 cm.
Přední nápis "GS" a zadní "Czech Republic" je v provedení 3D.
Triko: materiál-Žerzej, 100% bavlna, 190 g/m2, velikosti S-2XL, potisk lze prát do 90°C.
Dámské triko nyní lze objednat i ve velikosti XS-upraveno v objednávkovém formuláři. Na základě tohoto byla ve formuláři zrušena dámská velikost 2XL. V případě požadavku na tuto zrušenou velikost, proveďte objednávku např. velikosti XL a uveďte prosím zápis do poznámek v objednávkovém formuláři, že požadujete velikost 2XL.
Děkujeme za pochopení
DÁMSKÁ KOLEKCE
Stalo se nám nedopatření a do objednávkového formuláře jsme umístili stejnou tabulku velikostí jak pro ogary, tak pro děvčice Proto sa tímto Fšeckým omlůváme a vyvěšujeme tabulku novů
Milan V přiložený následující obrázek:
Za mě 1A i 1B. Jsem velkej, mám rád i velký znaky Pokud by to neprošlo, vezmu i ty s malejma znakama. Tak potom to bude nějak rozumně chtít pověsit objednávkový téma. Nerad bych to zasklil.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Perfektní práce a rychlost....obří pochvala.......teď už jen vybrat :-) takže 3a nebo 3b ??? :-o ...zajímala by mě fotka barev v reálu....
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá