dneska jsem byl v bikerscrownu a koupil jsem si Nazran Amazon II sedí pěkně a vypadá že bude kvalitní. Tak jsem se chtěl zeptat majitelů této budy jaké s ní máte zkušenosti. Jenom se mi nelíbí ta cena :-(
Budu rád za každý příspěvek díky kluci. A hodně štastně najetých kilometrů.
A neměl si se ptát dřív než si jí koupil? Teď už je poněkud zbytečný ptát se na zkušenosti. Má zkušenost je že od nazranu maximálně kuklu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já na nazran nemůžu říct jediné dobré slovo (nemám tu kuklu).
Měl jsem od nich kalhoty, ve kterých měla být nějaká membrána - ukázalo se že byla našitá obráceně (takže jsem se potil jak prase, ale zmokl jsem okamžitě). Po reklamaci jsem dostal kalhoty které mi praskly při prvním sednutí na motorku. Ke kalhotám jsem měl ještě bundu a té se utrhl zip po dvou týdnech.
Možná jsem měl jenom smůlu, ale na Nazran jsem rezignoval a hodil to obojí do popelnice.
Nazran jsme mel 3 roky a nemel jsme jedinej problem a membrana taky oki, ale to uz je nejakech 8 let treba to pred tim delali lip
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nenech se otrávit místními rejpaly......Já mám Nazran taky, říkal jsem si že na začátek to bude stačit a zatím stačí, uvidím jak v letě, ale v zimě mě to zahřálo. Uvidíš, sám není to žádná velká kvalita, ale pokud nemáš s čím srovnávat, tak se tomu přizpůsobíš, pokud ne tak s tím odlítáš sezonu, za 2000,-k to střelíš a investuješ do něčeho kvalitního...a určitě ti tady místní znalci rádi něco doporučí...že jo?
Já měl bundu i kalhoty od nazranu rok a půl a taky si nestežuju, bylo v tom sicce horko, ale na jaře a na podzim to bylo super. Změnu jsem udělal skrz páteřák protože se mi pod bundu nevlezl.
Koupí Nazran budeš nasran. Na Motorkářích.cz je mnoho "spokojených" uživatelů, hlavně pokud jde o vyřizování reklamací s tímto legendárním "bajkerskym kšeftem"
červenej Elf
Ja kupoval nazran prave kvuli servisu co zarizoval tehny jeste Aster v Prerove , kdyz sem upadl tak z Kazachstanu objednali pouze rukav a ten se tam nasil a bylo opraveno a jak nove. Ale tenhle servis jim vydrzel dva roky pak to prestali delat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj,
díky snaze mojíí ženy jsem měl Bundu i kalhoty NAZRAN (koupila mi je kdysi k vánocům). Ty věci nebyly uplně špatný co se materiálu týče, ale zpracování bylo trochu horší v tom, že se potupně uvolňovali nitky a odpodali jejich nažehlovačky NN.
Funkčně do docela vyhovovalu (nepromokavost, ventilace atd.)
Kámoš má teď koženou bundu od NN a jel jí reklmaovat po sezoně a taky kvůli prasklým švům. Reklamace u nich je v maximální možné zákoné lhůtě :-(.
Já si myslim, že si neudělal nějak zásadně špatně, ty jejich ceny jsou taky někde jinde než třeba BMW, KLIM, TT, apod. a designově v pohodě. Ale je to prostě tak na 2 roky max (samozřejmě podle způsobu úpoužívání).
Doporučuju vyměnit protektory, maj je uplně na hovno bacha na to (nebo nosit chráničovou košili a protektory vyházet).
Tak to je má zkušenost s NN, nechápu proč nenarovnaj kvalitu zpracování, hned by bylo míň stížností, je to typická značka pro člověka co si koupí motorku na cesty kolem komína a těch je hafo.
Upravil Macek01 dne 12.01.2014 20:47
Veskery zkusenosti se motaj porad tak nejak stejne dokola. Vsechno kozeny po par kilometrech nezastavitelne nabira na velikosti, vsechno textilni se pare, rozpada, ztraci barvu.
Jen nevim, jak to BC dela, ze ty smejdy porad tak uspesne prodava.
Kdysi sem si koupil rukavice nazran,celkem fajn,slušnej matroš,ale je pravda že to tenkrát byly ty dražší co na trhu byly k mání. Po roce vytahaný,švy naprt... Ale to bylo v dobách,kdy to prodávalo Ruco a mě bylo vosumnáct:-) Tenkrát sem se zařekl,že si žádnej tenhle šmejd už nikdy nekoupím.
Ja mam od nich bundu - prvni co jsem si koupil. Pouzivam ji uz jen na cesty do prace - 4km. Bylo to to nejdrazsi co tehdy prodavali (mel jsem slevu z puvodnich 6k). Po prvni sezone ten matros zacal "zmolkovatet" nebo jak se tomu rika - proste se poobdiral jen nosenim, takze nevim kdybych to polozil zda by to alespon trochu ocranilo. Chranice jsou tvrde jak kamen a ne moc pohodlne. Suchace, takove ti nikro nebo jak jim rikaji, jsem nakonec ustrihl, vubec to nedrzelo a jen otravovalo jak to mlatilo vsude mozne. Kolem komina dobra, na delsi cesty mam Revit Sand (tam mam taky par vyhrad, ale to je spis ti mze nedavno jsem si zkusil IXS asi za petinasobek a byl jsem unesen )
Mam od nich i rukavice, taky prvni co jsem si koupil, nejsou spatne, ale taky nic extra no a kalhoty - tak ty jsou v pohode, ale je potreba vymenit chranice, protoze jak jsem psal, jsou tvrde a ne zrovna pohodlne.
Beru to ale tak ze to byla proste moje prvni vybava a tedy me to tak nemrzi. Dalo se cekat ze po 1000km budu premyslet co by slo lip
Suma sumarum - uz bych od nich nic nekoupil...
Tu Amazonku jsem tam zkoušel a vůbec mi neseděla pas bundy jsem měl někde mezi pupkem a prsama ale velikost byla dostatečná-prostě blbej střih-ala vietkong.
Ja v BC pracoval chvilku.. prodavaci v pohode, vedeni konkretně jeden je zm*d největší, pokud zakaznik udelal dobrej nebo aspon za neco stojici kauf tak jen proto ze koupil neco jineho nez nazran, to k BC. A nazran.. pokud je to prvni buda ktera je do par (max3-4 000) tak na zacatek ok, ale casem urcite doporucuju zmenu! reklamaci spousta, roztrhany sitky u kalhot, kolikrat nesedeli ani velikosti teplych vlozek s kalhotama, bundy i gate maj tak spatnej strih ze sedi jen kazde 4 osobe.. (damske nesedeli skoro zadny holce co si tak matne pamatuju, i kdyz se taky prodavali). doporucil bych ale penize investovat hnedka od zacatku do jiny bundy. klidne si priplatit neco. Jako nouzovka, erarni bunda a podobne to je ok.
nevim teda jak je to ted pry se udajne zlepsili trochu, ale i tak tomu moc neverim.
To Shrek: pokud si dobre vzpominam tak je to pakistan a ne kazachstan ale to uz nevim na 100%
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Mam bundu a gatě z roku 2008, najeto cca 20000km, rok a pul jsem vubec nemohl jezdit, jezdeno ve vedru a i v kose kolem 2st.. Zadna hitparada, v desti musim mit nepromok, ale nijak zvlast to neudrzuju, jen sem tam nastrikam nanoimpregnaci , nikde se to netrha !a sedi mne to. Takze za ty prachy ten Pakistan jde.
vyky
Baťůžek je komplet v Nazranu.... 2 roky OK. Já mam od nich ledviňák...OK. A letní kožené rukavice....1x reklamace nefunkčního suchého zipu, po cca 14 dnech vyměněno za nové. A na personál prodejny v Plzni nemohu říct křivé slovo.
raser napsal:
Baťůžek je komplet v Nazranu.... 2 roky OK. Já mam od nich ledviňák...OK. A letní kožené rukavice....1x reklamace nefunkčního suchého zipu, po cca 14 dnech vyměněno za nové. A na personál prodejny v Plzni nemohu říct křivé slovo.
Tak na Marcelku a jejy tym nemuze nikdo rict spatny slovo na to pozor :-) To s tebou souhlasim ;-)