Mám možnost využít protislužbu a známej mi nabízí přelakování mojí motorky do černý matný barvy. Z jedný strany by se mi to líbilo, ale nevim, jestli do toho mam jít. Co vy šli by ste do toho? nyní mam GSA 2006 ve stříbrný barvě.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
pokud nemáš výročku tak proč ne? mně osobně se ty černý maty líbí, bral bych to i na auto. KLuk odsud si to nechal celý polepit černým karbonem anevypadalo to vůbec špatně
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Pokud do toho půjdeš pošli mi pak nějakou fotku. Taky jsem nad tím uvažoval. Když už ne přestříkat tak polepit. Pořád mi to v hlavě šrotuje, ale černá matná by mohla být vražedná kombinace.
Upravil Bajlak dne 22.01.2014 08:04
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Macek1 - tohle by sis měl rozhodnout sám - jestli se ti to bude líbit, tak proč ne. Ostatním to přece může být "šumák" jak si motorku nalakuješ - důležité je, aby se líbila tobě.
Upravil Tonda dne 22.01.2014 08:09
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Novej napsal:
pokud nemáš výročku tak proč ne? mně osobně se ty černý maty líbí, bral bych to i na auto. KLuk odsud si to nechal celý polepit černým karbonem anevypadalo to vůbec špatně
aj tu v Bratislave chodia autá olepené čiernym fóliodným karbónom
tí čo sú viacej lovatí si na tú fóliu dajú aj mračítka ..prípadne chromované klučky a zrkadlá
prípadne nejaké mohutné prítlačné krídlo a samozrejme namiesto výfuku nejaký umne hlučne zvarený Odkvapovič ™ ktorý odvádza enormné množstvo spalín z 10-20 ročného motora ktorého objem málokedy vyskočí nad 1600ccm
samozrejme obligátna nálepka Monster nesmie chýbať
komu nie je zhora dané, v apatieke nekúpi
p.s. ak možem poradiť tak jednoznačne ružovu.. a srdiečka, nezabudni kurrrrva na srdiečka !!
Upravil raptor dne 22.01.2014 08:33
live fast, die young be wild, have fun
Ja osobne bych to jen tak nelakoval. Alespon pro me, kdybych si jel koupit motorku, tak si lakovanou nekoupim. Polep za me ok
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Bajlak napsal:
Pokud do toho půjdeš pošli mi pak nějakou fotku. Taky jsem nad tím uvažoval. Když už ne přestříkat tak polepit. Pořád mi to v hlavě šrotuje, ale černá matná by mohla být vražedná kombinace.
Ahoj Martine, no určitě bych ti foto poslal :-)
Zase, aby jsme pak nebyli jako buzici když budeme mít v podstatě skoro totožné mašiny
Upravil Bajlak dne 22.01.2014 08:24
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Ahoj chlapi, přišlo to nějak neplánovaně a včera večer, takže když sem se nad tím zamyslel, tak sem si říkal, že teď nevypadá zle, lakování nepotřebuje, ale v tý černý matný a jinou mi nenabíd, protože má nějakou zásobu ze zakázky. Asi si to umim představit a nevypadalo by to zle, stejně jde jenom o zobák, nádrž a zadní stříbrnou část, ale sem nerozhodnej právě z důvodu odstranění originálního laku atd. Tak sem to sem šupnul, protože ženě je to uplně jedno a povídat si se mnou o tom nechce . On by to nebyl žádnej tuning, protože i GSA black edition na kterou sem koukal, vypadá moc pěkně. Kdybych to měl platit, tak do toho nejdu nemam proč. Ale takhle sem o tom začal uvažovat to je jasný, do polepů nejdu to je za peníze a to bych to radši nechal jak to je mě se líbí i tak. No vidíte jak sem nerozhodnej a mam za úkol pokud to chci mu díly v neděli večer přivézt
Nevím. Přijde mi to jako dotaz. Mám se nechat tetovat? Z tvého dotazu tedy říkám NE!
Za sebe bych si klidně nechal motorku přestříkat. Ale:
- nikdy ne do černé. Mě se to opravdu nelíbí.
- jen pokud bych věděl, že mi motorka zůstane opravdu dlouho.
- musel bych předem mít zpracovaný návrh, abych věděl, jak to bude vypadat.
Novej napsal:
aj tu v Bratislave chodia autá olepené čiernym fóliodným karbónom
tí čo sú viacej lovatí si na tú fóliu dajú aj mračítka ..prípadne chromované klučky a zrkadlá
prípadne nejaké mohutné prítlačné krídlo a samozrejme namiesto výfuku nejaký umne hlučne zvarený Odkvapovič ™ ktorý odvádza enormné množstvo spalín z 10-20 ročného motora ktorého objem málokedy vyskočí nad 1600ccm
samozrejme obligátna nálepka Monster nesmie chýbať
komu nie je zhora dané, v apatieke nekúpi
p.s. ak možem poradiť tak jednoznačne ružovu.. a srdiečka, nezabudni kurrrrva na srdiečka !!
no to přesně chci a do prdele si dam mrkev
Macek01 napsal:
Mám možnost využít protislužbu a známej mi nabízí přelakování mojí motorky do černý matný barvy. Z jedný strany by se mi to líbilo, ale nevim, jestli do toho mam jít. Co vy šli by ste do toho? nyní mam GSA 2006 ve stříbrný barvě.
Jestli to nebudeš nikdy chtít prodávat,tak si to nalakuj.Jestli počítáš s tím,že to budeš každej rok/dva měnit,jak většina motorkářů tady,tak počítej s tím,že budeš mít s prodejem problém,protože k neoriginálnímu laku mají kupci pochopitelně nedůvěru.
Upravil Mr GS dne 22.01.2014 08:38
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak jedině fotit průběh lakování aby bylo z fotek jasný že se to nedělalo kvůli bouračce
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015