jj viděl sem... Bordel neskutečný.
Ale někteří soudruzi odsud určitě budou mít radost.
Taky nechápu jak mohl dostat prověrku od NBÚ
Je mu patnást a staří psy tam poslali mladého smarada, aby řekl co chce strana. Vážně bych tam chtěl vidět v jeho kůži tebe.
Mimochodem, politiku nesleduji, nevím co je to zač a co dělá.
Zdar.
Waltr - sorry, ale základ je jaksi v tom, že byl příslušník SNB a zmydlil demonstranty...
Upravil Macek01 dne 22.01.2014 15:44
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Celá zem je ošéfovaná mnohem sofistikovanějšími komanči a stb-áky
Já jsem ze sametu vystřízlivěl
Jen pro příklad... http://www.police...%20(2).pdf
Je tam toho víc.. a je na každém z nás, jestli tomu uvěří
A vy tu řešíte jednoho esenbáčka, na kterého je zrovna vidět
Toš tak
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Jsem starší ročník 65 :-) lidi který se neuživili rukama, nebo ti líní jako vši skončili u VB nebo v armádě a stali se z nich gumy.Jednalo se o lehce tvárný materiál z kterého si soudruzi upláceli co chtěli. A vzhledem k tomu že se lidi nemění i tato guma zůstane gumou a bude tvárná tak, jak bude potřeba. V jejich uvažování a činech nehledejte logiku, ta se tam nenachází.
Jestli je to bývalý příslušník VB nebo současný policajt, nebo jinej pan pendrek, je to fuk. Někdo to prý dělat musí a tak to dělají tito lidé.
Jsem se nějak rozepsal ........ kluci zdar, jdu raději na pivo, nebo se zase nase.u
Upravil SEK dne 23.01.2014 08:11
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
SEK napsal:
Jsem starší ročník 65 :-) lidi který se neuživili rukama, nebo ti líní jako vši skočili u VB nebo v armádě a stali se z nich gumy.Jednalo se o lehce tvárný materiál z kterého si soudruzi upláceli co chtěli. A vzhledem k tomu že se lidi nemění i tato guma zůstane gumou a bude tvárná tak, jak bude potřeba. V jejich uvažování a činech nehledejte logiku, ta se tam nenachází.
Jestli je to bývalý příslušník VB nebo současný policajt, nebo jinej pan pendrek, je to fuk. Někdo to prý dělat musí a tak to dělají tito lidé.
Jsem se nějak rozepsal ........ kluci zdar, jdu raději na pivo, nebo se zase nase.u
A ti chytří, pracovití nebo šikovní, no ti jako ty, píší tyhle komentáře, popřípadě dávají zaručené rady po hospodách, že ? Přeju ti, abys ty "pendreky" nikdy nepotřeboval.
SEK napsal:
Jsem starší ročník 65 :-) lidi který se neuživili rukama, nebo ti líní jako vši skočili u VB nebo v armádě a stali se z nich gumy.Jednalo se o lehce tvárný materiál z kterého si soudruzi upláceli co chtěli. A vzhledem k tomu že se lidi nemění i tato guma zůstane gumou a bude tvárná tak, jak bude potřeba. V jejich uvažování a činech nehledejte logiku, ta se tam nenachází.
A ti chytří, pracovití nebo šikovní, no ti jako ty, píší tyhle komentáře, popřípadě dávají zaručené rady po hospodách, že ? Přeju ti, abys ty "pendreky" nikdy nepotřeboval.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
SEK napsal:
ripper napsal:
Waltr - sorry, ale základ je jaksi v tom, že byl příslušník SNB a zmydlil demonstranty...
Ty voe ty už si snad nemocnej z dob minulých. A co měl jako tenkrát dělat? Dostal to nařízené a dělal to aby nešel do lochu on! Asi nevíš jaký bejvaly tresty za neuposlechnutí rozkazu, to bylo jako velezrada!
Tenkrát nebyla taková demokracie jako teď.
Chtěl bych vidět v jeho kůži tebe a každýho kdo tady je tím pohoršenej a vlastně vy by jste to nikdy neudělali že? Hovno, kdyby jsi měl rodinu s dětma a byl tam tak by jsi ne neřekl a mydlil ty lidi pendrekem taky, už jen ze strachu co by se tvé rodině mohlo stát kdyby jsi neposlechl.
Navíc si myslím že ta zima se asu začíná stupňovat bo přibylo zase jedno dementní vlákno....původně sem nechtěl už do takovýchto vláken psát ale když vidím jaký capiny se už tady vytahujou aby bylo o čem mluvit tak mi to nedalo
Upravil LukyGs dne 22.01.2014 23:17
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
ripper napsal:
Luky luky... vtip je v tom, ze ho urcite nikdo nenutil jit k VB.
To je jako by jsi řekl vtipe že mě nikdo nenutil podnikat a třeba Pariho nikdo nenutil dovážet motorky. Byla to tenkrát práce jako každá jiná....vojáky taky nikdo nenutí jít do armády a třeba na mysích střílet cizí lidi k vůli jinejm státům v ****ních koalicích a dělaj to! A dobrovolně! Ale to je něco jinýho že jo, ona je pro někoho rána obuškem asi víc jak když někoho zastřelí třeba ten voják v afgánistánu po kterým je nám hovno
Upravil LukyGs dne 22.01.2014 23:22
Luky - prace jako kazda jina... Bachar, ktery tyra vezne... soudce co te ve vykonstruovanem procesu posle na sibenici atd... vsechno to sou prace jako kazda jina...
TAK TADY NEMEL A JDI DĚLAT BACHAŘE NEBO SOUDCE TY, TŘEBA NÁM PAK BUDE LÍP. S TÍM TVÝM PŘÍSTUPEM CO SEM POPSAL VÝŠ MĚ UŽ ALE FAKT SEREŠ. KLAPKY NA OČI A DEME, ŽE JO
SEK napsal:
//Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.//
Znám kluky od policie a armády a zrovna tyhle bych nechtěl tvarovat. Každý si přece může vybrat.
Není to obhajoba konkrétního člověka, ale konstruktéra ze zkrachovalé fabriky, už taky nikdo nezaměstná, i když byl dobrej?
Myslím, že principy se nemění, jen přibývá prostředků.