Určitě je zde mnoho lidí co mají cyklistiku jako koníček. Rád bych si vyslechl pár rad ohledně pořízení celoodpruženého kola.
Velikost rámu na mě asi 23 neb měřím 188cm a chtěl bych velká kola 29.
Cenová relace je cca do 50 000,- u specialized můžu s cenou trochu výš, ptž mám zdroj.. Také se nebráním lehce ojetého kola s původem a v dobrém stavu.
Díky, Ondra
Pánové mnohokrát děkuji za rady. Nakonec jsem došel k závěru, že pro najíždění tepovky a omezeného času na trénink cca 90 minut bude nejlepší silnička.. Minimální údržba a téměř žádné čištění..
Velikost jak u které značky.. 56, 58
Celokarbon
Cena max 75 000,-
Já vím, že je to stejné jako když hledám opálenou brunetku a pak chci zrzečku kde platí čím rezavější střecha tím vlhčí sklep
Děkuju
Upravil Remus511 dne 04.02.2014 18:41
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Převážně budu jezdit na zpevněném povrchu. Silnice III. tříd plus cety po lese, nějaké sjezdy neplánuji
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Přesně toho canyona co dává Vjetrnik odkaz jsem si nadělil k vanocum. Zatim dve vyjizdky a nadseni. A s tím rámem bych asi brzdil. Já mam 187cm, kratší nohy, koupil jsem 19ku a naprostá spokojenost. Takže myslim, že 21 je dost. (kamarad ma 188, delsi nohy, Trek Superfly 21palcu a taky ok)
Jinak Canyon v pohodě. Objednáno v ne večer a ve středu jsem ho měl doma.
Kdyby jsi se motal kolem Kladna, je možno shlédnout, svézt se. http://www.giant-...473/70303/ chválí system odpruženi http://www.mojeko...9/lapierre taky chvali system odpruzeni
Porazit Canyon v pomeru cena/výkon je poměrně těžký oříšek.
Remus511 napsal:Haxny mám dlouhý Tak co tedy navrhujete? Bikům vůbec nerozumím...
Myslim,ze karbonovy pevny 29 ram velikosti 21 s dobrou predni vidlici a treba na xt ti bude uplne stacit.Myslim ze xtr vubec nevyuzijes,jen by to stalo 2x tolik.V teto cenove kategorii se uz nekdy vyplati nechat si kolo postavit.Me vysel karbon na xt s rock shock vidlici na cca 45000kc.Kontaktuj kdyz tak aldiska.Stavi kola teto kategorie na zakazku dost casto.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ale ale, taky Tě trenér nutí jezdit ? Já už chodím, byl jsem 3 x hodinu po terénu, kde jezdím na motorce a je to brutální.. Ale nutný. Mám zatim starýho wheelera po bráchovi.
Remus511 napsal:Ještě se zeptám blbě..co když si zamknu zadní tlumič?
To sice u tech dobrych jde.Ale platis cca 30000kc na vic za neco co nepotrebujes a taky to neco vazi.
Brácha prodává nabušené GT, bohužel na 26. Cena kolem 25 pc. cca 80.
Měří 186cm.
A kdo napíše, že nemá celoodpružené kolo smysl, nevěřím že na kole někdy jel. Myslím jel, byl projet.
Mimochodem na mém Gary F je zamykání tlumiče a přišlo mě při výprodeji na 33tkč. YouTube Video
Tak babo raď Pravda je že bych si něm rád loupnul lehkej triatlonek.. Bohužel nemůžu mít dvě nebo tři kola...
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Waltr napsal:Brácha prodává nabušené GT, bohužel na 26. Cena kolem 25 pc. cca 80.Měří 186cm. A kdo napíše, že nemá celoodpružené kolo smysl, nevěřím že na kole někdy jel. Myslím jel, byl projet.Mimochodem na mém Gary F je zamykání tlumiče a přišlo mě při výprodeji na 33tkč.YouTube Video
Tak tohle dam podstatne rychleji na pevnem kole.
Vodni zamky ze?
Upravil vevis dne 26.01.2014 20:30
Tady letosni sudety.Cas 12.26-12.31.Jsem tam videt na 16 let starem pevnem kole s predni vidlici suntour za 2000kc.Jedeme tam v tom zaberu 2.Jsem ten prvni ve svetle modrem dresu.Je to sjezd vodni zamky.Nejdelsi a nejkamenitejsi sjezd na celych sudetech. http://www.ceskat...ad-metuji/Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!