No já tomu věřím s tím že po složení zůstane jedna součástka která nikam nepasuje a ta věc přesto funguje jsem se setkal už několikrát
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
jenomze troubiku, vhodne navrzena elektronika NAOPAK system zjednodusuje. To jenom ty ji nerozumis a neumis s ni
vy vsechny elektrofobni trubky byste si meli nastudovat causu AVRO VULCAN.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohumil napsal:
Tyyyjo,ted si predstafte to novy LC tam teho musi byt....
hele bohumile a slysel jsi o tom, ze CAN naopak treba elektrovedeni ZJEDNODUSUJE a usnadnuje diagnostiku
Ty si muzes koupit ocesany LCcko a bude podstatne jednodussi, nez v plne palbe.
17 cm
Bohumil napsal:
Tyyyjo,ted si predstafte to novy LC tam teho musi byt....
hele bohumile a slysel jsi o tom, ze CAN naopak treba elektrovedeni ZJEDNODUSUJE a usnadnuje diagnostiku
Ty si muzes koupit ocesany LCcko a bude podstatne jednodussi, nez v plne palbe.
V současné době jezdím pravidelně jednou i dvakrát týdně k Tondovi ladit ten můj stroj a vždycky jsem svědkem telemostu o tom kolik má LC kurvítek a nedodělků:-).
Upravil joe dne 30.01.2014 13:13
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
k tomu LC... včera jsem byl něco kupovat v 2B a díval jsem se na LC a dokážu si živě představit co se stane jak se levá rukojet párkrát zaboří do bahna ,vody,písek....nebo se to zlomíhrozný paskvil.
Upravil zakgb dne 30.01.2014 13:37
Hicksu,LC urcite kupovat nebudu ani holi ani eletricki...su spokojen stim co mam,ty 4 cidla v 1100 gs mi staci a 3 cidla plus vaha vzduchu v k100 jagbysmet. To mam kurvitek az,az.
Kupredu spatki ni krok...
jenomze troubiku, vhodne navrzena elektronika NAOPAK system zjednodusuje. To jenom ty ji nerozumis a neumis s ni
O vhodné elektronice mě za poslední dobu přesvědčila pračka a myčka a myslím že to nebylo chybnou manipulací.Stará prala 15let,ta nová sotva 3.
Myčka se po....hned po záruce.
Jestli Ti nedošel smysl vlákna tak se tu neexhixuj.Tady se nejedná o využívání
elektroniky,ale o záměrném používání kurvítek a to na všech frontách,ať se použitých materiálů týče a programováním elektroniky konče.
Jarys napsal:
No já tomu věřím s tím že po složení zůstane jedna součástka která nikam nepasuje a ta věc přesto funguje jsem se setkal už několikrát
jo to znám, rozdělal jsem takhle před mnoha lety karbec na svojí Š110L, vyčistil, složil, nastartoval káru a v misce na ponku pak našel asi 6 šroubků. Auto vrnělo a jelo další dlouhá léta...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Jo tak to vidím jako další vhodně zvolenou elektronickou fičuru.
To bude super až jim to hacknou zloději a mafiáni a nebo nějakej
študák se bude bavit tím jak si vytvoří vlastní zácpu,aby to stihnul do
školy když zaspí.
http://www.ceskap...e-kupujeme
Niekde som videl video ako z tlaciarne dal dole "plosak" ktory obmedzoval pocet vytlacenych stran a tlaciaren sa znova rozbehla hoci v servise chceli nieco menit.
I
sadilek napsal:
O vhodné elektronice mě za poslední dobu přesvědčila pračka a myčka a myslím že to nebylo chybnou manipulací.Stará prala 15let,ta nová sotva 3.
Myčka se po....hned po záruce.
Jestli Ti nedošel smysl vlákna tak se tu neexhixuj.Tady se nejedná o využívání
elektroniky,ale o záměrném používání kurvítek a to na všech frontách,ať se použitých materiálů týče a programováním elektroniky konče.
tak si kup Miele a ne srackovej electrolux.
Mne se libi, jak tu kdekdo pisti, ale taktne zapomina:
- ze stara pracka prala BLBE
- ze stara pracka sezrala silene vody a elektriny
- ZE STARA PRACKA STALA OPROTI TE SOUCASNE RANEC
porad jsou na trhu kvalitni vyrobky, jenom je nutne si trochu priplatit.
To, co je rozdil oproti minulosti JE VYBER.
-
ad. kurvitka -- jinak souhlas.
17 cm
Mne se libi, jak tu kdekdo pisti, ale taktne zapomina:
- ze stara pracka prala BLBE
- ze stara pracka sezrala silene vody a elektriny
- ZE STARA PRACKA STALA OPROTI TE SOUCASNE RANEC
porad jsou na trhu kvalitni vyrobky, jenom je nutne si trochu priplatit.
To, co je rozdil oproti minulosti JE VYBER.
Ad.1 stará pračka prala s dobrým práškem dobře,pokud se teda nebavíš o valše.
Ad.2 rozdíl ve spotřebě mi určitě vynahradila spolehlivost a výdrž.
Ad.3 cena staré byla cca.10000,-,cena třeba Miele je cca.20000,-a nevím zda vydrží těch 15let,třeba jo,ale cena není ani vzhledem k inflaci tak zásadně nižší.
Takže si přiznej že motivem doby je spotřeba,balamutění lidí a né zkvalitňování výrobků.
A že je to obrovská zátěž pro planetu je nasnadě.
sadilek napsal:
Ad.1 stará pračka prala s dobrým práškem dobře,pokud se teda nebavíš o valše.
imho novy pracky perou lip.
Ad.2 rozdíl ve spotřebě mi určitě vynahradila spolehlivost a výdrž.
zalezi jak moc peres, ale podle mne to mas zpatky za max par let.
Ad.3 cena staré byla cca.10000,-,cena třeba Miele je cca.20000,-a nevím zda vydrží těch 15let,třeba jo,ale cena není ani vzhledem k inflaci tak zásadně nižší.
"Vysavače Miele obsazují čelní příčky v nezávislých testech a ve výrobě jsou testovány na životnost 20 let"
Takže si přiznej že motivem doby je spotřeba,balamutění lidí a né zkvalitňování výrobků.
Sadilku -- romanticke predstavy o "hodnych byznysmenech" jsou podle mne liche. Ano, po WW2 byla zejmena v USA opravdu obdobi nevidane euforie a hospodarskeho rustu, ale ne u nas.
Za mne.. kupujes masovku a kvilis. Kupuj Miele apod. To jsou imho spis vyrobky pro narocneho sadilkospotrebice. A nestoji to zas az takovou raketu.
Ten tlak totiz zdaleka neni jen o vyrobcich, ale i o spotrebitelich... typicky spotrebitel zada min. cenu a nic neopravuje. Toz mame co jsme chteli.
A že je to obrovská zátěž pro planetu je nasnadě.
o tom zadna... kupovat kvalitni vyrobky urcite JE ekologicky.
Upravil hicks dne 31.01.2014 10:04
17 cm
Zase si utekl od tématu.Není to o kupování šuntů,je to o záměrném znehodnocování věcí co by mohly sloužit ještě řadu let.To mi vadí.
Ale to je tvůj styl.