Nikde jsem tady vlákno o olympiádě nenašel tak zakládám nové.
Jak to vidíte letos s cennými kovy? Sáblíková, Verner, Březina, Pančochová, hokejisti?
Co říkáte na různé deb*** výmysly jako je třeba překlad transparentu apod. viz: http://zpravy.idn...anicni_vrlF 650 GS (00)
Osobně moc velký úspěch nečekám. Sáblíková, i když jí to moc přeji, zlato mít asi nebude.
A když bude tak jenom malý a nebo se na něj zapomene. Myslím si, že během her -spíš k jejímu konci dojde k něčemu špatnému.
Teroristický útok, je velice pravděpodobný čin.
Hokejisti si o medaile nezahrají chyba je jasná Hadamczik - dodnes nechápu jak může být koučem nároďáku.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
S prezidentem přitom odcestovala minidelegace složená z manželky Ivany, kancléře Vratislava Mynáře, ředitele zahraničního odboru Hynka Kmoníčka, ale třeba i šéfa firmy Lukoil Aviation Czech Martina Nejedlého.
A právě Nejedlý budí největší rozpaky. Jde totiž o muže, který je jednatelem a spolumajitelem firmy, jež dluží státu 27,5 milionu za nedodaný letecký petrolej do strategických zásobníků, za což ho stát hodlá žalovat. Přispěl však na vznik SPOZ (Strany práv občanů Zemanovci) částkou 400 tisíc korun. A Hrad v jeho účasti v prezidentské delegaci nevidí nic špatného. "Do Soči letí z pozice neplaceného poradce pro energetiku. Pan prezident v Soči plánuje absolvovat bilaterální setkání," řekl Blesku mluvčí Hradu Jiří Ovčáček (35) s tím, že Nejedlý si bude pobyt v Rusku hradit ze svého.
Sorry, ze tu taham politiku...
Nejvic me sere, jak z nas Zeman dela blbce.
Sáblíkový věřím, nečekám takovej úspech jako ve Vancouveru, ale něco by dovézt mohla. Další velkou nadějí je biatlon. Soukalová má sama o sobě šanci plus je malá naděje ve smíšený štafetě. Co se týče Strachový (dřívě Záhrobská) ať si kdo chce co chce říká, ti nejlepší už ji prostě ujeli a podle mě na medaily nemá, i když bych jí to přál. U hokejistů moc velkou naději nevidím, ale stát se může cokoliv, zářný příklad byli Švýcaři na MS, takže bych je nezatracoval. No a asi poslední naději vidím v Pančochový, ale koukal jsem dneska na tu kvalifikaci a přišla mi, že se těch skoků tak nějak bojí, ale měla by být zvyklá z X-Games tak uvidíme. Samozřejmě je ještě pár nadějí co můžou překvapit jako třeba Kraus, ale to už je vážně čistě hypotetický.
Jinak co se týče celkové olympiády očekávám docela průser a hlavně ostudu, protože to co šíří novináři a sportovci co už jsou na místě po webu,je nejen úsměvný, ale bohužel i smutný a dalo se to čekat. Jediný v co doufám je, že to proběhne bez problémů co se týče bezpečnosti a všichni se v pořádků vrátí.
Některý opatření jsou opravdu na palici třeba jako zmíněný překlad transparentů nebo třeba nutnost přelepení znaků Apple na mobilech z důvodu sponzorství Samsungu, ale toho by se dala najít spousta.
EDIT: Zeman tam jede lízat p*dele a udělat si další kamarády, to už je snad jasný po krocích vůči Janukovyčovi, ale to sem raději netahejte, já mám olympiádu rád díky situacím tipu společného piva u hokeje a podobně
Upravil Paul dne 06.02.2014 20:44
bluesbery napsal:
Sarka P. je dcera kamarada, musim ale konstatovat ze je to furt dite co ma vse na haku.. vcetne odpovednosti za reprezentaci
Hele to má většina reprezentantů podobných sportů.. Pro většinu z nich je mnohem víc vyhrát X-Games stejně jako pro pro Američany vyhrát v hokeji Stanley Cup než olympiádu.
Ten olympijský park by mohl být vybudovaný na každé hry. V dnešním světě aspoň trochu sportu. už se těším, až k nám dorazí německá vlna sportování a životního stylu. panečku to bude úžasný.
Nevím proč to lidi kritizují. Bude to celé stát cca 69 milionů, z toho více než polovinu hradí sponzoři, pak něco EU, a svaz pro tělovýchovu.
Ano je to sice trochu "drahé" hřiště, ale proč ne? Děti si osahají různé sporty, o kterých ani nevěděli, že existují.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
K těm záchodům; prý tam mají "balkánský" potrubí (papíry nevhazovat!), tak nebude trvat dlouho než se ucpe jeden a chvíli bude fungovat alespoň druhý. Si tedy myslím já. A co mají co chodit na záchod? Ať to koukají vysportovat!
PavelDR napsal:
Když tam mají pro sportovce dvojité WC, budou jim dávat i dvojité medaile???
Nevidím na tom nic špatnýho,já se na záchod bojím chodit sám
Myslim ze jim ukazali fotku z nejakyho casopisu a jelikoz nikdo bidet v zivote nevidel tak tam dali dva zachody
A ted nechapou cemu se vsichni smeji, kdyz jim rekli ze ve svete je to tak normalni
Carpe diem