Tak mě napadlo, že bychom tu mohli udělat seznam, kolik mají na tachometru naše motorky.
Vždy bych aktualizoval toto původní vlákno a udělal bych tu pořadník, seřazený podle nájezdu u motorek nad 100000km.
A když něco přehlédnu, tak to není úmysl, stačí upozornit.
Za me 111 xxx, tento rok bych stejne jako Schrek rad pridal jednou tolik, ale vidim to blede
Notno dodat ze mam tu potvoru jen rok a kousek, takze jsem na ni najel jen asi 12 000
radovant napsal:
Za me 111 xxx, tento rok bych stejne jako Schrek rad pridal jednou tolik, ale vidim to blede
Notno dodat ze mam tu potvoru jen rok a kousek, takze jsem na ni najel jen asi 12 000
Je to makacka vypatrat co jsi vlastne napsal, ale zrejme to znamena 111000km na 1100GS?
Alda napsal:
Je to makacka vypatrat co jsi vlastne napsal, ale zrejme to znamena 111000km na 1100GS?
Jojo tak nejak to bude. Ty ikska jsem tam dal protoze presne si ty drobne nepamatuju...
Takze radovant ma na svem motocyklu tovarni znacky BMW modelu R1100GS (R259) stav tachometru 111 000km
Velice rad by toto cislo behem sezony 2014 zdvojnasobil, obava se ale ze je to cil nerealny, takze jednoletka nebude nejspis splnena na 110 procent tak jak se ustredni vybor domnival
...A to neni jeste ani patek