Chci se zeptat co kdo máte za doplňky na LC?Byl jsem se dívat včera na jedno LC z inzerátu,opravené po havarii.Majitel i jeho zeť mají LCčka a na nich namontovaná,řekl bych moc účinná plexiskla od Puiguhttp://www.motost...-gs-13-14/.Velikost a tvar jako plexi z Advíka.Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,přemýšlím že je taky pořídím.Máte někdo nějaké vychytávky už namontované?Třeba zadní vnitřní blatník jako se montuje na 1200 vzducháče a pod.
Upravil PavelDR dne 16.02.2014 21:15
.
progranit napsal:
Ahoj,
dalo by se napsat, že mám na svém LC kompletní katalog Touratechu pro daný model.....
Ty + TT, vy už jste tedy proflákntí.To co mají kluci z TT v katalogu jsem se díval,ale třeba ten vnitřní blatníček jsem tam nenašel a ty boční výplně do rámu pod sedadlo se mi nezdají moc účinné.Je možné,že se pletu a že mi potvrdíš,že jsou dobré.
.
PavelDR napsal:
...Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,přemýšlím že je taky pořídím...
tak ja newim iba si pocul ze origo nie je ucinne a uz by si rad poridil nieco ine? sak najskor vyskusaj, potom sa zariadis
.... ked som jazdil na dvojvacke a LC tak som ich samozrejme porovnaval, ostatne tu nebudem pisat, ale stitok na LC som zhodnotil:
konecne niekto vyrobil a pouzil absolutne funkcny stitok ( teda aspon pre mna - 194 cm ) s jednoduchym a pohodlnym ovladanim-nastavenim
neleze mi do hlavy komu tento stit nevyhovuje
mozna casom by som mu nieco vytkol, lebo faktom je ze na LC-ku som dal len cca 30km
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tak jinak.
Mám na motorce to co podle mě má smysl.
Padáky
kufry
větší plexi
LED přídavné světla
stupačky
páku zadní brzdy
zvýšení řidítek
kryt kardanu
kryt motoru a hlav válců
rozšíření bočního stojanu
kryt světla
jo a sedlo:-)
Upravil progranit dne 16.02.2014 21:50
to progranit: ahoj, můžeš podat prosím info, jestli jsi nějak zásadně pocítil (k lepšímu) zvýšení řidítek? Tedy pokud máš zvýšení řidítek od TT o 15 mm? díky za poznatky...
jardal napsal:
to progranit: ahoj, můžeš podat prosím info, jestli jsi nějak zásadně pocítil (k lepšímu) zvýšení řidítek? Tedy pokud máš zvýšení řidítek od TT o 15 mm? díky za poznatky...
Ano, pocítil velmi výrazně, ač se to zdá málo tak pokud měříš 195cm tak je to dost znát. Doporučuji.
jardal napsal:
....jestli jsi nějak zásadně pocítil (k lepšímu) zvýšení řidítek? Tedy pokud máš zvýšení řidítek od TT o 15 mm?...
...u každé motorky je to znát, teď jsem zvyšoval řídítka na Husabergu a je z toho jiný stroj...úplně jiný pocit z jízdy
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
PavelDR napsal:
Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,
to by mne zajimalo, kterej picus tohle siri.
napr. pri moji vejsce 175cm jsem snad v zivote nejel na nicem lepsim.
ani Boris si nestezoval.
takze NA TU VEJSKU imho ZCELA VYJIMECNE.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PavelDR napsal:
...Po tom co jsem slyšel,že origo plexi na LC není moc účinné,přemýšlím že je taky pořídím...
tak ja newim iba si pocul ze origo nie je ucinne a uz by si rad poridil nieco ine? sak najskor vyskusaj, potom sa zariadis
.... ked som jazdil na dvojvacke a LC tak som ich samozrejme porovnaval, ostatne tu nebudem pisat, ale stitok na LC som zhodnotil:
konecne niekto vyrobil a pouzil absolutne funkcny stitok ( teda aspon pre mna - 194 cm ) s jednoduchym a pohodlnym ovladanim-nastavenim
neleze mi do hlavy komu tento stit nevyhovuje
mozna casom by som mu nieco vytkol, lebo faktom je ze na LC-ku som dal len cca 30km
+1
a) problem 1 -- nekdo ma uplne ****ni kecy o LCcku
problem 2 -- PavelDR to reflektuje, misto aby to bud zkusil, nebo se zeptal alespon prumerne inteligentniho orangutana s LCckem
no a hloupa fama zije dal.
jesteze LC nema retez
17 cm
Ja to mam vymysleny tak, ze nic nehodlam prehanet zbytecne.
Mam v planu koupit rozsireni stojanku (nejspis Wunderlich - vypada suprove, jednoduse a je to cerny).
Pak padak na kardan (nejspis Wunderlich, opet se mi libi vic nez TT).
Zvyseni blasteru (nejspis TT, libi se mi mnohem vic nez Wunderlich).
Plexi na advikovi je siroky a velky, ale i pres to mi pripada docela nizky. Zatim to resit nebudu, rad bych to neresil vubec, ale uvidime casem az najezdim vic, ono se to nejak ukaze samo.
Ze sedel na 12 vzduch jsem byl nestastnej a Sargent byla skoro nutnost, ale sedlo na LC (predpokladam, ze ma advik stejny) mi zatim pripada perfektni.
PavelDR napsal:
ani Boris si nestezoval.
Merim 192cm. Pravda mam spis delsi nohy a kratsi telo a sedim trochu hrbatej, takze jako bych mel o par cm min. A ne ze jen nestezoval! Nezazil jsem ZADNOU motorku na svete, ktera by byla aerodynamicky lepsi nez standard LC s plexi v nejvyssi poloze. A to se bavim o kompletnim rychlostnim spektru. Od 0-200. Neznam. Ani RT neni tak prijemny.
PS: navic to takhle perfektne funguje i v otevreny krosovy helme!
Pri 160 na dalnici v ni, lidi nepoznali, ze telefonuju z motorky!
Upravil morabo dne 17.02.2014 08:17
Maiali nel Fango!
Neříkám, že nemáš pravdu, ale jenom mi přijde divný, proč teda na RT dělaj větší plexi, než má LC, když to není lepší ?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
PavelDR napsal:
ani Boris si nestezoval.
Merim 192cm. Pravda mam spis delsi nohy a kratsi telo a sedim trochu hrbatej, takze jako bych mel o par cm min. A ne ze jen nestezoval! Nezazil jsem ZADNOU motorku na svete, ktera by byla aerodynamicky lepsi nez standard LC s plexi v nejvyssi poloze. A to se bavim o kompletnim rychlostnim spektru. Od 0-200. Neznam. Ani RT neni tak prijemny.
PS: navic to takhle perfektne funguje i v otevreny krosovy helme!
Pri 160 na dalnici v ni, lidi nepoznali, ze telefonuju z motorky!
No tak to já nesouhlasím, nebyl jsem z origo plexi spokojen, vzduch my šel přímo na vršek helmy...
Po výměně za větší od TT je spokojenost maximální....
Neříkám, že nemáš pravdu, ale jenom mi přijde divný, proč teda na RT dělaj větší plexi, než má LC, když to není lepší ?
tys jel na novym RT?
17 cm
na 12ce vzducháči jsem měl vario skreen,oproti orig. větší ochrana,takže jsem měl lepší komfort.
na 12ce vodníku je orig.plexi nedostatečné,takže budu řešit něco viššího
to je moje zkušenost
paveldr-taktéž uvažuji o variantě touring screens
Upravil mirekf dne 17.02.2014 10:54