... docela mě mrazí z toho co se tam děje. z počátku jsem opozici celkem fandil, ale dneska mám takový divný rozporuplný pocit, když vydím ty organizované útoky "ozbrojených demonstrantů" ....
Upravil Milos dne 21.02.2014 07:23
(ch)stepan
Mám tam kolegu, zprávy ze včera:
- město je uzavřeno - nedostane se nikdo dovnitř, nikdo ven
- povolali specielní jednotky
- co se dostane sem k nám je prý jen zlomek toho, co se tam děje
Doufám, že ho ještě uvidíme....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
chstepan napsal:
... docela mě mrazí z toho co se tam děje. z počátku jsem opozici celkem fandil, ale dneska mám takový divný rozporuplný pocit, když vydím ty organizované útoky "ozbrojených demonstrantů" ....
To je v pohodě ...ten divný pocit,co máš...to je tzv.češství ...slušně řečeno
Měli by si radši sednout do hospody a jen si tak po česku zalamentovat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
chstepan napsal:
myslím že ti rozumím...jen asi my tady nic nejsme schopni udělat.jedině že bych sedl znova do tanku :-) ale ....
http://czunici.ra...
a to jsem si myslel, že se na Ukrajinu letos mrkneme....
ale je otázka, jak to tam vypadá ve skutečnosti a zda se to nepere jen na jednom místě a jinde je klid...
chstepan napsal:
myslím že ti rozumím...jen asi my tady nic nejsme schopni udělat.jedině že bych sedl znova do tanku :-) ale ....
..vy utocite tradicne widlema, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
chstepan napsal:
chstepan napsal:
..vy utocite tradicne widlema, ne?
Kubo a čím si myslíš že se kydá hnůj?
S kamarádem chceme jet v květnu na Ukrajinu v okolí Polone a pak dolů do Oděsy. Pak dál Moldávie a Rumunsko Fagaraš. Takže ještě nakonec to bude jen to Rumunsko jak to tak vypadá.
Upravil LukyGs dne 20.02.2014 16:40
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
..mno.. muj byvaly kolega z Anglie a stale dobry kamarad z Kieva pochazi a jeho zena taky. Tohle mi vcera napsal:
...of course we are worried sick about the family in Kiev... My parents are both retired and live in the village, they don't need to visit the city, Lena's parents live in the city center, very close to the events. Nobody knows what's going to happen, the fighting is still ongoing, no end in sight. Here is a good article explaining why this is happening: http://www.busine...dan-2014-1Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
..mno.. muj byvaly kolega z Anglie a stale dobry kamarad z Kieva pochazi a jeho zena taky. Tohle mi vcera napsal:
...of course we are worried sick about the family in Kiev... My parents are both retired and live in the village, they don't need to visit the city, Lena's parents live in the city center, very close to the events. Nobody knows what's going to happen, the fighting is still ongoing, no end in sight. Here is a good article explaining why this is happening: http://www.busine...dan-2014-1
ja ted nejak nefandim moc ani jedny strane... evropanum protoze se s rusackama MOC rezou misto aby vyhravali volby no a tem druhym taky ne.
Hlavne, at se prestanou mlatit :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... ja mam za to ze bordel tam delaji hlavne ruzni extremaci a pak ultra-"fandove" toho sportu pro c.u.r.a.k.y, jak rika jeden muj kamarad fotbalu. Hazeji sutry a stileji na policajty..a oni za se na ne... oboji je na howno a nicemu to nepomuze....
Bubak
Já hlavně nechápu,že tam někdo vubec chce do unije,vždyť musí vidět,že to tady de vod deseti k pěti a v podstatě se čeká na to,až se to rozpadne,protože tak,jak se to v Bruselu vede to nemůže dlouho vydržet,to dá rozum. Navíc to,co jim evropa provedla v minulosti... Při prvním průseru by je hodila evropa přez palubu,stejně tak jako nás,taky už několikrát...
Pulka zpráv v našich médiích je o tom,jak chcou úkáčka do EU,ale ani zmíňka o tom,že chcou třeba Italové z EU pryč. Nic se nezměnilo,pořád se dozvídáme jen jednu polovinu pravdy o světové situaci a to je to,co mě děsí.
Vikec napsal:
Já hlavně nechápu,že tam někdo vubec chce do unije,vždyť musí vidět,že to tady de vod deseti k pěti a v podstatě se čeká na to,až se to rozpadne,protože tak,jak se to v Bruselu vede to nemůže dlouho vydržet,to dá rozum. Navíc to,co jim evropa provedla v minulosti... Při prvním průseru by je hodila evropa přez palubu,stejně tak jako nás,taky už několikrát...
Pulka zpráv v našich médiích je o tom,jak chcou úkáčka do EU,ale ani zmíňka o tom,že chcou třeba Italové z EU pryč. Nic se nezměnilo,pořád se dozvídáme jen jednu polovinu pravdy o světové situaci a to je to,co mě děsí.
... ono jich vetsina do EU uplne nechce. Chteji se zbavit mafie, co jim vladne (momentalne ta Janukovicova a jeho bohatych pratel) a ti "zapadneji" orientovani nechteji byt ani kolonii Ruska....
Bubak
Vikec napsal:
Tak to vidím taky.
Upravil kim dne 20.02.2014 17:37