Kdo nemá peníze na zavolání, nemá ani na motorku, proto lidé bez peněz a dementi prosím vůbec neobtěžujte a nedomlouvejte si schůzky... tratíte tak můj drahocenný čas...
Jelikoz se mi R1200S mooc libi, sleduju je.
A tahle je v inzerci nejlevnejsi, nejhezci barva, vypada pekne a pritom je tam fakt hoooodne dlouho. Min. pul roku.
Vím, že tam je dlouho. Tahle barva se mi líbí nejvíc.
Včera týpkovi volal, a prý byl dost solidní. Že si jí nechal na zakázku dovést od Moto Šikule...serviska vyplněná do 27tkm. Prý se sám nabídl, že motorku celou odstrojí, že se může podívat...že nic nezkrývá...
Jde mi jen to, kdo se v těchle motorkách vyzná, zda podle fotek pozná, jestli "je v pohodě"...
Ahoj, jo jo, takovouhle jsem měl, taky od Moto Šikule, taky po prvním majiteli v Itálii.
Rozhodně největší kočka všech koček co jsem kdy měl, neskutečně nádherná motorka.
Měl jsem navíc ABS (tahle nemá) a šestipalcový ráfek vzadu (umožňuje montáž 190ky gumy). Ještě se dělá verze s Ohlinsema.
Kvůli téhle motorce jsem si koupil kompletní novou sadu oblečení. Např. koupil úplně ty stejný boty co jsem už měl, ale tentokrát v červené barvě. Nemohl jsem jinak.
Potom, co mi Ital v GaPa málem rozplácnul PanEuropeana svým 1150 GS, jsem přemýšlel, že pojedu domů a do Fara pojedu na Sku. Ještě že jsem to neudělal.
Posez je prostě sportovní. Říditka dole, váha na rukou, to mě osobně ničí. S tehdejší přítelkyní jsme na ní něco najezdili a tam bylo jasné, že půjde z domu. Pro dva naprosto nepohodlná, holka na mě ležela, ruce zničený... Výkon - no, jak to říct, ono to jede, ale úplně jinak, než ostatní sportovní motorky. Nebo třeba Káčko. Moc tam to zrychlení nepociťuješ, reakce motoru na změnu zatížení jiná než u GS, kde je to jaksi na pohodu, tady ne. Když si to ale frčíš krajinou na pohůdku kolem těch 110 průměr, tak si vzala něco málo přes 4 litry. Výrazně lepší v porovnání např. s 12 Adv (tam jsem jezdil minimálně o litr víc, spíš dva).
Blbě se na ni shání příslušenství, protože jich moc není. A když chceš koupit něco v novotě, tak je to šílená darda - např. výfuk. Tenhle kousek už má Akrapa, což je hróóózný plus. Podle mě bude ta jízda zas o něčem jiným.
Přemýšlel jsem nad přestavbou -> klasický jednodílný řídítka, vyšší (sada Winderlich, LSL), sada originálních kufrů (bacha, nejdou požít ty z káčka, blbě se daj sehnat). Ale jak jsem začal jezdit ve dvou, tak to padlo. Motorky šly z domu (i PDčko) a koupil jsem 12ku Advíka. Na kterým jsem už jezdil sám. No, můžu si nadávat do blbců, ale to už tak prostě je, osud.
Dokážu si představit jezdit na nějaké hezké Ducati. Ale nevím, jestli by v celkové kráse a charisma dokázala porazit tohle krásný Sko.
Motorku snad v plné náloži, i s tou přestavbou řídítek, výfukem, kuframa a dalšíma věcma prodával nedávno jeden klučina. Sice už měla něco najeto, ale i tak to byla podle mě dobrá koupě. Už je nejspíš pryč, určitě bude něco víc vědět Tonda, ten ji servisoval. Sám na ní něco najel, tak ti může dát další info. Já tu hodil jenom pár dojmů a pojmů, co mě zrovna takhle při pátku před pivkem napadlo. Kdyžtak se ještě později můžu rozepsat, když mě něco napadne.
Dnes ráno jsme to spolu řešili na FB... Konečně vidím, o jaký eSko jde.. Pěkná, moc. Doufám že koupí Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na fotkach vypada docela zachovale,ma Akrapa a 6ti palcovy rafek.Ja R1200S mam a nedostatek vykonu nepocituju :-)je lehka a nadherne ovladatelna coz je presny opak K1200S,jak pise peacemaker ve dvou je to spis utrpeni,ja jsem ale na ni dal za den nejvic 1200km s baglama a absolutne v pohode na to ze je to motorka se sportovnim posezem.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Peacemaker napsal:
................Přemýšlel jsem nad přestavbou -> klasický jednodílný řídítka, vyšší (sada Winderlich, LSL), sada originálních kufrů (bacha, nejdou požít ty z káčka, blbě se daj sehnat). ...............Motorku snad v plné náloži, i s tou přestavbou řídítek, výfukem, kuframa a dalšíma věcma prodával nedávno jeden klučina. Sice už měla něco najeto, ale i tak to byla podle mě dobrá koupě. Už je nejspíš pryč, určitě bude něco víc vědět Tonda, ten ji servisoval. Sám na ní něco najel, tak ti může dát další info. Já tu hodil jenom pár dojmů a pojmů, co mě zrovna takhle při pátku před pivkem napadlo. Kdyžtak se ještě později můžu rozepsat, když mě něco napadne.
Jo, to přestavění sadou od LSL jsem předloni dělal mému kamarádovi Karlovi Vlčkovi (budiž mu země lehká ). Jízda s těmi klasickými řídítky pak byla pěkně uvolněná, pohodlná - na výlety do Alp, Skandinávie atd. které Karel miloval to bylo skvělé. Jinak tu jeho motorku myslím jeho bratr před pár týdny prodal jako pozůstalost - měla najeto okolo 80000km, šlapala jako hodinky a zatím ze zásadních věcí bylo vše původní.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Aha Tondo, to mě mrzí, právě že jsem si pamatoval ten inzerát, psal tam i o tom, že jsi ji servisoval. Nevěděl jsem, že je to takhle. Každopádně jsem nad ní chvilku zapřemýšlel, byla přesně taková, jakou bych chtěl. A díval jsem se, že je už fuč. Ale asi bych ji stejně neměl kam dát.