Uloupené Kosovo 7 - závěr dokumentu YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
low napsal:
priserny. mam nahranej celej ten komponovanej vecer, co k tomuto veledilu davali. ale hlavne jsem se tam jel podivat, abych mohl srovnavat. :-)
Njn... palestina i kosovo budou zase jednou nase.
Bohuzel to nevypada na pristi petiletku
Upravil hicks dne 01.09.2008 22:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zahorak napsal:
Hicks proč take sprostosťi sem pišeš.Aspoň sa zamisli co pišeš
Toz jsem udelal trochu cenzuru
Ale jinak si za tim stojim...
17 cm
snad něco o tom vím byl sem dokonce kosovskému albanci za svědka na jeho svadbě je to muslim vepřový nežere a jinny veci , a ten my vyprávěl co se tam u nich dělo sám utíkal v roce 2000 do rakouska. zajimaví je to že každá strana ma svojí pravdu podle toho co sem ted vydel na tomhle videu byli utlačováni srbove jeví se to jako pravdivě a ted čemu věřit když ten albánec my na vlastni uši vyprávěl uplnej opak::::??????
když ho miluješ není co řešit
...každá mince má dvě strany. Bohužel je málo smrtelníků, kteří znají opravodové pozadí všech konfliktů... Od jisté doby nesoudím, spíš se snažím pochopit a litovat všechny strany konfliktu
BMW R1150GS MY02
radsi budu 10x vul nez jednou sympatizant hitlerjugend nebo iluze o umirnenem islamu... kdyz uz tak cestujete po svete neskodilo by studium poslednich tak 1600 let historie
17 cm
Jestli k tomu můžu něco málo. Klucí neposílejte sem tyhle politicky angažovaný věci, každej na to má jinej názor a pak se zbytečně hádáte, je určitě spousta jinejch serverů, gde se tyhle věci probíraj, ale proč tady? Tenhle web je tady proto, abychom se podělili o zkušenosti s technikou a o zážitky z našich výletů, nebo se zasmáli nějakýmu vtípku, ale řešit tady světový konflikty to asi NEEE.
Hicks jeden ....... si postavy hlavu a mislisi že ma pravdu.Pravo na život ma každy a ti to nezmeniš.Kde je pravda to nevi nikdo lebo každy si misli že ma pravdu.Ten naš Slovensky politik nejmenujem zas štve madaru proti sebe.To je jeho sprosti nazor ato len roby on a nikdo ini.Vadi ťi že je tam islam.Ja nemam proťi nikomu nic nech je vieru viznaňia akeho chce.Ak je normalni tak proč ho mám hadzat do mecha medzi ostatných.
zahorak napsal:
Hicks jeden ....... si postavy hlavu a mislisi že ma pravdu.Pravo na život ma každy a ti to nezmeniš.Kde je pravda to nevi nikdo lebo každy si misli že ma pravdu.Ten naš Slovensky politik nejmenujem zas štve madaru proti sebe.To je jeho sprosti nazor ato len roby on a nikdo ini.Vadi ťi že je tam islam.Ja nemam proťi nikomu nic nech je vieru viznaňia akeho chce.Ak je normalni tak proč ho mám hadzat do mecha medzi ostatných.
Ted jsi jenom potvrdil, ze nejen, ze nechapes moje prispevky ale nejpis ani dejinne souvislosti.
Islam neni jen nabozenstvi, ale ve VELMI podstatne mire politicka ideologie ktera si klade narok na vseobjimajici kontrolu temer nad vsim (rika se tomu jinak totalita).
Ja nikomu pravo na zivot neupiram, to sis uplne prekroutil...
Nechci se v tom rypat... nicmene zkus se zamyslet... proc TY mas takovy respekt pro spolecnost, ktera naprosto a vubec nerespektuje tebe? Ktera striktne deli lidi podle vyznani a u ktere se periodicky dostava k moci nabozenska ortodoxie...?
Ty jses vychovan ve stredni evrope pomerne rovnostarsky, ja taky. A je to dobre... ale respekt by podle mne mel byt oboustranny... a toho se nam ROZHODNE nedostane. Mozna od konkretniho cloveka... ale to pak neni o islamu.
17 cm
zahorak napsal:
Ted jsi jenom potvrdil, ze nejen, ze nechapes moje prispevky ale nejpis ani dejinne souvislosti.
Islam neni jen nabozenstvi, ale ve VELMI podstatne mire politicka ideologie ktera si klade narok na vseobjimajici kontrolu temer nad vsim (rika se tomu jinak totalita).
Ja nikomu pravo na zivot neupiram, to sis uplne prekroutil...
Nechci se v tom rypat... nicmene zkus se zamyslet... proc TY mas takovy respekt pro spolecnost, ktera naprosto a vubec nerespektuje tebe? Ktera striktne deli lidi podle vyznani a u ktere se periodicky dostava k moci nabozenska ortodoxie...?
Ty jses vychovan ve stredni evrope pomerne rovnostarsky, ja taky. A je to dobre... ale respekt by podle mne mel byt oboustranny... a toho se nam ROZHODNE nedostane. Mozna od konkretniho cloveka... ale to pak neni o islamu.
Hicksi, nebudu reagovat na prispevky vyse; zaujala mne ovsem jedna vec:
Ty tvrdis, ze clovek by mel respektovat jen toho, kdo ho zpetne respektuje? To je zajimave. Trosku mi to pripomina tvrzeni ze nekrast bychom meli jen tem, kteri nam nekradou.
Hicksi, nebudu reagovat na prispevky vyse; zaujala mne ovsem jedna vec:
Ty tvrdis, ze clovek by mel respektovat jen toho, kdo ho zpetne respektuje? To je zajimave. Trosku mi to pripomina tvrzeni ze nekrast bychom meli jen tem, kteri nam nekradou.
Mozna trochu moc generalizujes... ja mluvil o respektu
Pokud budes respektovat nekoho kdo s tebou zachazi jak s kusem hadru, je to neco trochu jineho, nez kradeni.. co myslis?
17 cm
LUKES napsal:
hicks má taky názor.... zajímavej a je jeho, tak ať ho má.... je taky tak trochu zaslepenej svou vlastní ideologií....
hele mne nevadi vsechno mozny, ale soucasny hlavni proud islamu tedy ano.
Myslim, ze dokud budou muslimove povazovat Koran za DOSLOVNE slovo bozi, nema smysl s nimi vubec diskutovat, vyjednavat ani nic jineho, protoze vzdy se to vrati driv nebo pozdeji do bodu A, tedy k slepemu nasledovani Koranu a napodobovani zvyku arabu sedmeho stoleti (konkretne Mohameda) a vsemu co s tim souvisi.
Ale je to silne OT, uznavam
17 cm
hele, ja jsem stravil docela slusnou cast zivota v tech zemich ... takze myslim ze muzu rict, ze z tebe mluvi dost slusna neznalost problematiky ... medialni obraz vytvareny v 'zapadni civilizaci' je dost daleko od reality ...
.. a do islamu, jeho korenum a fungovani te kultury podle tvych dosavadnich prispevku, jsi zatim moc neporozumel ...
... zazil jsem scenky kdy v Gaze skakala banda vyrostku se samopalama u zapaleny hromady pneumatik, kolem banda reporteru renomovane zapadni stanive, kdyz natocili akcni snimky, tak frajerum zaplatili, ti uhasili ohen a slo se domu ...
Slavek napsal:
hele, ja jsem stravil docela slusnou cast zivota v tech zemich ... takze myslim ze muzu rict, ze z tebe mluvi dost slusna neznalost problematiky ... medialni obraz vytvareny v 'zapadni civilizaci' je dost daleko od reality ...
.. a do islamu, jeho korenum a fungovani te kultury podle tvych dosavadnich prispevku, jsi zatim moc neporozumel ...
... zazil jsem scenky kdy v Gaze skakala banda vyrostku se samopalama u zapaleny hromady pneumatik, kolem banda reporteru renomovane zapadni stanive, kdyz natocili akcni snimky, tak frajerum zaplatili, ti uhasili ohen a slo se domu ...
howgh ...
hele Slavku, zatim jsi mi nerekl jeden jediny argument... a je zajimave, ze jsi tedy dosel k zcela rozdilnym zaverum nez hromada jinych, protoze nejses jediny kdo se pohyboval v oblasti O zadnem zapadnim medialnim obrazu jsem nemluvil...
Tady je to silne offtopic, takze uz pokracovat nebudu.. ale doufam, ze jsi za sveho pobytu koukal i na neco jineho, nez al-Manar a MTV a jses narvany vedomostmi ktere si samozrejme nekdy rad poslechnu... toz tak
17 cm
Hicks: nesouhlasim s tebou chlapce. to ze ty nedokazes pochopit myslenky islamu je bohuzel hodne podobne jako oni nedokazou pochopit myslenky rekneme zapadniho sveta. kazde ma svoje a my by jsme je meli respektovat. s dokumentem uloupene kosovo nesouhlasim. problem kosovo-srbsko, stejne jako palestina-izrael pochopit nedokazeme, nemuzeme. ale muzeme se jejich chapani snazit priblizit. uz proto jsem se sebral a jel se podivat jak so kosova tak do palestiny, abych videl o cem to je. BTW to co rika Slavek je pravda, a takovych pribehu mam daleko vice (jak je to napriklad s udajnejma zabitejma izraelskou armadou.