nazdar tohel docela chapu a mam stejny nazor ceska posta je banda nebudu rikat ceho jelikoz se mi to zas vyhvezdickuje
jinak to podaci cislo co si dal je obycejny balik a ne balik do ruky a nebo na postu a tam neni garantovano vubec ale vubec nic a to je jeste sranda, balik z Olomouce do obce Pačín to je u Plzně to šlo 15 dni
Upravil schrek dne 24.02.2014 16:26
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj Ježku,
zcela chápu Tvé rozhořčení. Když jdu výjimečně na poštu, a to obvykle pro něco od Tebe, tak se vždy musím obrnit maximální psychickou odolností. Slušně řečeno: "Nic moc"
Doporučuji Ti, pokud potřebuješ denně něco posílat, objednej si návštěvu obchodního zástupce některé z kurýrních společností. Očekávej flexibilitu, slevy v řádu desítek procent v případě opakovaných zásilek a návštěvu kurýra, který si zboží každý den v dohodnutou dobu vyzvedne. A pro Tvé zákazníky avizaci dodání, možnost dohodnout podmínky předání, tracking, ... . a ČP? pá pá
Upravil TomP dne 24.02.2014 16:36
A rovnou s nimi projednej slevu a způsob jejího uplatnění pro členy tohoto fóra. A budou Ti jistě všichni vděčni a profitovat z toho budeme všichni. Nabízí se slevový kupón ze stránek fóra.
Věřím, že tu cenu vyšší o pár korun za rychlejší a spolehlivější dodání jistě uneseme. Myslím, že rozdíl v ceně není větší, než cena benzínu při oklepání hadice u pumpy
Jen tak mimochodem, fakt nechapu, ze se divis bodu 1.
Ano, presne tak to je a presne tak s tim od samyho zacatku pocitam.
Proste zdrazeni, ktery se ma za neco schovat. asi jako ohromny pokuty, ktery se schovavaj za body.
Tak presne to se mi stalo minuly tyden. Ve stredu prisla sms od posty, ze ve ctvrtek prijde balik. Postak sice prijel, ale dovezl balik jiny. Ukazuju mu sms a on, ze ho urcite doveze v patek. V patek jsem byl cely den doma a vecer se zkousim divat na sledovani zasilek a tam pisou, ze predani neuspesne a balik zpatky na depu pro opakovane dodani. Dnes v pondeli 24. prisel. Podany byl 19. ve stredu.
F 700 gs
Ježku,
když chceš nabízet dobrou službu, tak si vyber dobré partnery. Lidi od Tebe neberou kvůli poště, ale kvůli dobrým cenám dílů, rychlosti a spolehlivosti. Pošli poštu do háje a uleví se Ti.
TomP: jak psal jezek by si se divil jak se lidi cukaj kvuli cene posty
Upravil schrek dne 24.02.2014 17:16
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Musím potvrdit co píše Ježek i Schrek - každých pár dnů někomu odpovídám, proč neposíláme zásilky poštou. Neřekl bych že to je vždy jen kvůli nižší ceně, někde jezdí kurýrní služby blbě, ve špatnou dobu, nebo mají daleko depo apod.
Ale po letech zkušeností s ČP bych do toho už nešel, bylo to příšerný. Fakt příšerný.
Nikdo nemá takové procento ztracených, poškozených a vrácených zásilek jako ČP.
Když potřebuješ poslat něco na "naší" poště, tak otevíračka do 16h je dost nanic. Přijedeš o minutu později a už mají zavřeno a jen na tebe z okna zařvou "kdo tady zase votravuje když je zavřeno"... Podle mě to je marný boj.
Vtipný je, že Němci tvrdili že jejich pošta bylo to samé, že tam nic nefungovalo a pak to nějak prodali DHL, který německou poštu provozuje a najednou to začalo fungovat, prý nemají problémy se ztrácením věcí, poškozených věcí minimum atd.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
mno bylo by to asi i pro českou poštu prospěšné to privatizovat ... ovšem né oblíbenou Klausovou "Českou cestou"
Upravil HonzaGS-SV dne 24.02.2014 17:44
TomasTT napsal:
Vtipný je, že Němci tvrdili že jejich pošta bylo to samé, že tam nic nefungovalo a pak to nějak prodali DHL, který německou poštu provozuje a najednou to začalo fungovat, prý nemají problémy se ztrácením věcí, poškozených věcí minimum atd.
Tome myslím, že to bylo právě opačně, to Bundespost koupila většinový podíl v DHL, nejdříve byla jako minoritní vlastník a nakonec má 100% (tuším že ne ve všech divizích). Ale re-branding proběhl na logo DHL. Ale to je fuk, každopádně co nejvíce pomohlo, bylo, že Bundespost přestala být státní podnik a stala se veřejně obchodovatelnou akciovkou. No a převzala logistiku a řízení od DHL a akcionáři už si hlídají zbytek Každopádně souhlas, Česká pošta je svým chováním ještě stále někde před rokem 90, zákazník není ten co přináší peníze, ale většinou ten co otravuje, protože zase něco chce.
GS 1200 R Adventure
Jsou asi přetíženi (tím je ani omylem neomlouvám) ale asi jako všude šetří náklady na mzdách a počtu zaměstnanců. Když jsem něco objednával poštou vždy jsem řekl máti aby mi to převzala ,jelikož jsem v práci a balíkář jezdí kolem 11.00h +- nezřídka se stalo že čekala na něj před domem na lavičce a viděla jak poštovní dodávka proletěla tam za chvíli zpátky a druhý den mě došel lístek k vyzvednutí na poště z důvodu že nikdo nebyl zastižen doma,když jsem jim to na poště říkal tak na sebe koukali jak slípky na hřadu,říká se že toho mají moc a nestíhají -což jim třeba věřím ,ale tak to mají nějak posílit nebo neslibovat doručení do domu.Opak je PPL v 10.00 ve Strakonicích u Motozloch objednávám zboží a DRUHÝ den dopoledne jsem to měl doma -skoro sem nevěřil-bohužel když nejsem doma musím pak do jejich skladu až do Brna,proto využívám raději tu poštu tu mám v sousední dědině
Upravil kim dne 24.02.2014 18:21
20.ledna jsem posílal přes poštu balík na dobírku v hodnotě 4400kč na Slovensko,papíry do zahraničí se vyplnily a balík byl slovenskou poštou doručen 27.ledna ....dnes je 24.unora a peníze za dobírku nikde a nikdo z pošty neví,kde jsou....reklamaci jsem podal před 14.dny a zatím bez odezvy....šílenost a nikde nemám dovolání
Musim se přiznat, že jsem po letech používání ČP trošku přehodnotil postoj. Vždycky jsem se akorát rozčiloval, ale zjistil jsem, že to k ničemu není. Odesílání zásilek se pro mě časem stalo adrenalinovým sportem. Někdo střílí, někdo leze po skalách, já odesílám zásilky. Většinou vše umocňuju naprosto haluzní pojistkou. I za cenu mírného (max v řádech korun) zvýšení ceny služby prostě pojišťuju zásilky na haluzní částky a modlím se k bohu, aby někdy něco ztratili. Od doby, co to aplikuju, NIKDY NIC . Když nebudu vůbec hodnotit naše ZAS*ANÝ celní, který je schopné v rámce své intergalakticky kolosální neschopnosti stopnout balík ze zahraničí třeba i na 4-5 tejdnů, tak je můj "osobák" následující: Doporučený dopis (A5 obálka) Praha->Kolín - 5 pracovních dní.
Asi to bude znit kacirsky,ale jsem s postou max. spokojen.Jak s cenama,tak s rychlosti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Asi to bude znit kacirsky,ale jsem s postou max. spokojen.Jak s cenama,tak s rychlosti.
tak kdyz chvalis kazdeho, kdo neco dela...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
tak kdyz chvalis kazdeho, kdo neco dela...
Spis to bude tim,ze jsem jeste nemel jediny problem.Zato ppl,mi vzdycky pisou ze muzu zaplatit kartou a nikdy jim to nefunguje.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!