plánuju začít jezdit bez kufru jelikož jezdím čím dál více OFF a kufr mi vadí a chtěl bych ho nahradit nějakou pěknou taškou buďto na nosič nebo místo sedla spolujezdce....
Mám přesně tuhle a už jí skoro nesundavám...teda sundavám, protože je to taška přenoska, ale jsem max. spokojenej. Upnutí na zámek místo zadního sedla, takže žádný opruz se sundaváním/nandaváním. Je expanzní, což je taky +. Není 100% nepromokavá, ale ze skušenosti můžu říct, že ani v dešti v ní nic nenavlhlo. Ta ne -nepromokavost je spíš o tom, že když není plná a udělá se na ní louže, tak se to postupně dosne do vnitř. To alke spíš platí, když se bude někde stát, za jízdy je to ok.
Pink Floyd - Coming Back To Life
kaca napsal:
Mám přesně tuhle a už jí skoro nesundavám...teda sundavám, protože je to taška přenoska, ale jsem max. spokojenej. Upnutí na zámek místo zadního sedla, takže žádný opruz se sundaváním/nandaváním. Je expanzní, což je taky +. Není 100% nepromokavá, ale ze skušenosti můžu říct, že ani v dešti v ní nic nenavlhlo. Ta ne -nepromokavost je spíš o tom, že když není plná a udělá se na ní louže, tak se to postupně dosne do vnitř. To alke spíš platí, když se bude někde stát, za jízdy je to ok.
Teď jsem nějak vedle...píšeš "bez kufru"...to jako, že Ti tam chybý dlouhý ů, a nebo myslíš bez kufru, jako že bez Topacase když se jedeš jenom projet...??!!
Jestli bez Topcase, tak bych koupil Tankvak a nebo ten "Rack-zoom" od Lojza...
Upravil zetor dne 25.02.2014 09:56
Velkej vak nechci, ale díky za tipy...je potřeba zase řešit jak to připevnit apod...To co sem vložil Milan mi přijde ideální asi....jak píšete, pitíčko,bagetu nebo buřty,chleba a jedu....
Je jasný že třeba boty nebo tak do toho těžko dám..kufr je rozhodně praktičtější,zamykací apod...,ale poslední dobou se mi na moto přestává nějak líbit...
zetor napsal:
Teď jsem nějak vedle...píšeš "bez kufru"...to jako, že Ti tam chybý dlouhý ů, a nebo myslíš bez kufru, jako že bez Topacase když se jedeš jenom projet...??!!
Sorry, blbě jsem to napsal, měl jsem na mysli bez TOPCASE...mám tam Vario jsem s ním spokojenej, ale v Offu překáží a musí mbejt prošroubovaný do plotny....
Takže Topcase dolů a ideálně asi taška místo sedla spolujezdce....tašku ušijou kdekoliv, ale ty háčky a čep do zámku sedla spolujezdce je zase pakárna vyrábět...
zetor napsal:
Sorry, blbě jsem to napsal, měl jsem na mysli bez TOPCASE...mám tam Vario jsem s ním spokojenej, ale v Offu překáží a musí mbejt prošroubovaný do plotny....
Takže Topcase dolů a ideálně asi taška místo sedla spolujezdce....tašku ušijou kdekoliv, ale ty háčky a čep do zámku sedla spolujezdce je zase pakárna vyrábět...
Tom
kup starý roztrhaný zadní sedlo ... vykuchej ho a spodek implantuj do tašky Lojzo a máš to tak za půlku ceny TT
(ch)stepan
Taky mě to napadlo, ale sedlo se asi poschání těžko zadní v hrozným stavu aby bylo za rozumný penize....leda nechat vypálit háčky, vysoustružit čep na zámek a pak to jen navařit na desku....No a desku už pak jen vložit do dvojitého dna tašky....
Možná půjdu touhle cestou a zkusím to udělat...
Tom
zetor napsal:
A proč ne tankbag...?? Já s ním jezdím pořád a právě na tu sváču a doklady je super... Hlavně vím, že tam je...
Popravdě Já to před řidítkama nesnesu jak je to na nádrži, ale ted jsme konečně sehnal dobrej(kvůli mapě), malej od TT Kahedo ten nejmenší se slídou a v neděli jsem to ozkoušel a je fakt super a nepřekáží mi, ale ten je opravdu jen na foták,mobil,...
Takže bych ještě jednu takovouhle naimplementoval místo sedla...
Tom