prosím o radu,,, zlobí mě pravý válec. Na volnoběh nejede. Když stojím na místě a přidám tak jednou chytne a z výfuku vyletí saze. Za jízdy když je motor v tahu tak jede skoro na 100% ale jak na chvíli odstavím plyn a pak přidám tak zase chvíli nejede. Motorka dva měsíce stála a předtím jezdila vpoho. Myslel jsem že to bude benzínem, tak jsem tam nalil stooktanový plus trošku aditiv na pročištění ale nezlepšilo se to.
Zkoušel jsem svíčky, cívky, vstřikovače a vše se mi přijde vpořádku. Když jsem povolil trubku sání tak mi přišla malinko mastná. Kdo poradí co dál
Neměl jsi venku baterku - bowden na pravém vstřikovači může být vyskočený - klasická závada po zimě.
Edit. - Milan byl rychlejší
Upravil Tonda dne 01.03.2014 13:06
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
no baterku jsem venku měl tzn i několikrát celou nádrž dole,,, díval jsem se na to, ale projdu si to radši ještě jednou,,, ale když jsem zkoušel vstřikovač tak normálně dávál
Ono je to asi fakt nejčastější závada po zimní odstávce. Jak pozvedneš nádrž, tak ti i vyskočí bovden z toho seřizovacího šroubu a je závada vytvořena Kdo měl R 850, 1100 nebo 1150, tak si tím prošel - taky se mi to před X lety stalo
Upravil Tonda dne 01.03.2014 13:30
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
hotovo, jsem zpět z garáže,,, jede jak za mlada :-D nebylo to ale vyskočené dole, kam sem se asi stokrát díval, ale navrchu u rámu,,,, a já kvůli takové ******** málem půlil motorku,,, díky moc všem, kdyby ste mě nedonutili jít se na to znovu podívat, tak bych na to přišel až v půli rozdělané motorky
Už se mi to taky stalo... jeden válec prostě nejel, a bylo to takové rozladěné. Už jsem málem šel nadat tátovi, jestli na motorce něco nedělal. Pak jsem si všiml po vyskočeného bovdenu :-D A to jsem vyndal i svíčky atp :-D Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nic si steho nedelej, ja kdysi v pravjeku na jawe 639 menil svicky, kable, fajfki,steloval zapalovani...po hodine nervovani sem dosel nato ze mi nejake ftipalek pred vratama vypl ten cerveny chcipak na riditku...
Kupredu spatki ni krok...