zirafak napsal:
kdyz to tu tem plzenakum tak jde, co brnaci a okoli s offikem?
Tak jsem se se Zirafakem a Parukarem svezl kousek po lesnich cestach. A zatimco se oni u toho dloubali v nose, tak ja co by of panic se docela opotil na pr.eli. Ale na omluvu uvadim, ze jsem jel na conti tr. Atack. Borci libilo se mi to. Jdu kopovat jiny gumy.....
BMW 1200 GS a ///M3
zirafak napsal:
Tak jsem se se Zirafakem a Parukarem svezl kousek po lesnich cestach. A zatimco se oni u toho dloubali v nose, tak ja co by of panic se docela opotil na pr.eli. Ale na omluvu uvadim, ze jsem jel na conti tr. Atack. Borci libilo se mi to. Jdu kopovat jiny gumy.....
Aldo, jel jsi uplne jak kral a na tech slickach, kllobouk dolu. Chvilama to pekne klouzalo.
Kluci dik za vejlet, bylovto super v dnesnim skoro letnim dni.
zirafak napsal:
Za me v pohode, kdybych nemel Tourancky, byla by to ještě větší zábava ! Dík !
Ja jezdim podle nálady. Jedu a vidim peknou polnacku nebo lesni cestu bez zavory tak tam hupsnu a jedu kam az to jde.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tak to je fajn, jsme na tom stejně, já jsem myslel že jezdíte hardcore tratě tak se třeba někdy přidám jestli mě přiberete...
všude dobře, s kávou nejlíp