Účast
Sraz je uzavřená akce členů fóra a jejich přátel. Takže vezměte s sebou i své kamarády, kolegy či rodinné příslušníky. Vrtule ve znaku není nutností.
Příspěvek na sraz je stejný jako v předešlých letech. 150,-/osobu prosím posílejte na číslo účtu 1783537043/0800 a označte to svým nickem.
Náklady na ubytování a stravování budete platit přímo majitelce pensionu.
Registrační údaje ve tvaru níže uvedeném posílejte prosím na e-mail xhackerm101@gmail.com
- nick
- počet osob
- den příjezdu
- druh vyjížďky (ON/OFF/žádná)
- druh ubytování (chatka/pokoj s koupelnou/pokoj bez koupelny)
- stravování (komplet/pouze částečně - uveďte jak)
Ubytování
Na výběr jsou
- chatky bez vytápění s vlastním spacákem ... 100,- (s lůžkovinami 140,-)
- pokoje v pensionu s koupelnou ... 390,-
- pokoje v pensionu bez koupelny ... 300,-
(ceny na osobu a noc)
Stanování není možné.
Stravování
Snídaně
- sobota - obložené mísy, česnečka, jogurt, müsli, čaj, káva ... 60,-
- neděle - obložené mísy, gulášovka, jogurt, müsli, čaj, káva ... 60,-
Večeře
- pátek - doplním ... 100,-
- sobota - doplním ... 100,-
Snídaně i večeře nepovinné, zájem uvádějte během registrace, popř. přímo na místě personálu.
K pívu lze objednat klasické hospodské pochutiny jako párky, utopence, sekaná, tlačenka atd.
Točit se bude 12° Prazdroj.
Další info
Po domluvě může být k dispozici velká pergola s ohništěm a lavicemi - možnost výčepu přímo tam i grilování.
Vedle bude velký party stan pro případ špatného počasí a bude v něm rovněž probíhat doprovodný program.
K dispozici bude zvuková i projekční aparatura, vezměte tedy své cestopisy, videa, fotky a pochlubte se o zážitky s ostatními.
Veškeré dění je plně dobrovolné, nikoho do ničeho nenutíme.
Vaše případné dotazy zodpovím tady, přes PM, na mailu a nebo na mobilu (viz. profil). Pokud bych se Vám dlouho neozval, pište SMS.
Co (pátek)
Příjezd účastníků, možnost promítání fotek, videí. Doplňování pitného režimu, klábosing.
Co (sobota)
Snídaně následovaná přípravou na vyjížďky ON/OFF. OFF bude formou individuální orientační trasy, kdy noty budete mít k dispozici již v pátek. Vezměte si s sebou mapu, navigaci, mobil, foťák či nějaké multizařízení, kde máte všechno. Kdo něco nemá, můžete udělat skupinky. V rámci vyjížděk bude oběd. Příjezd z vyjížděk odhaduji nejpozději mezi 14. a 15. hodinou. Tentokrát méně kultury, více ježdění. Kdo se nechce účastnit vyjížděk může zůstat v areálu, užívat krás okolí a nebo mu poskytnu trasu orientačního závodu, který se jel před lety.
PSI - přednáška o jejich oblečení, prezentace modelů, anketa o slosovatelné ceny. Jejich dva pracovníci s námi budou po zbytek večera a nechají vystavené oblečení a budou k dispozici pro případné dotazy. INVELT - půjčování osmikila. Pro nemoc zrušeno. HARLEY PLZEŇ - půjčování motorek. Pro počasí odvoláno. PRVNÍ POMOC - přednáška zásad první pomoci. Narušily se původní plány, ale mám v záloze další sanitu a věřím, že se povede tuto přednášku uskutečnit. Budu dále informovat. Odvoláno.
ROCKWAY - prodej, ukázka a možnost objednání. ACERBIS - prodej, ukázka a možnost objednání zboží této značky. Kdo bude na srazu chtít vidět konkrétní výrobky, nechť mě kontaktuje. Odvoláno. Večer živá kapela Darall Rock. Kapela bohužel z důvodu nehody zpěváka nemůže dorazit - zajištěna aparatura a muzika od Bajlaka.
Co (neděle)
Snídaně, odjezd účastníků.
Odkazy na předchozí ročníky: 2013 2012 alias Winter Tour
xHackerM přiložený následující obrázek:
Je to sice ještě za hodně dlouho, ale budu se snažit přijet - zatím mi to nekoriguje s žádnou akcí. Jednu motoakcičku mám před West Session a druhou v "Raichu" až po West Session - takže by to mohlo vyjít
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Je to sice ještě za hodně dlouho, ale budu se snažit přijet - zatím mi to nekoriguje s žádnou akcí. Jednu motoakcičku mám před West Session a druhou v "Raichu" až po West Session - takže by to mohlo vyjít