chci si pořídit nejaké off pneu na advíka a váhám jaké..
líbí se mi Continental TKC 80 , ale nevím.
na čem jezdíte vy? jak se chová na silnici, kolik vydrží?
kamo skus trocha poguglit na tomto webe, tato tema tu uz bola rozobrana nespocetne vela krat
ja viem ze je lahsie zalozit novu temu a cakat co ti do nej kto napise ale
TKC 80 jednou vetou - je to asi najlepsia terenna pneu na cestu a najslabsia terenna pneu do terenu
live fast, die young be wild, have fun
No ty jsou moc pěkný, mluví se o nich už od 03/2013, ale ještě jsem je neviděl ani na moto ani v prodeji. Navíc podle toho se psalo a podařilo dohledat nejsou v rozměru na 1150.
Jsem docela prekvapeny, ze jsou jeste k dostani Anakee dvojky. Kdyz jsem je shanel loni na podzim, tak vsude koncily a nesehnal jsem je. Ted jich vidim na e-shopech hromadu.
Upravil xHackerM dne 06.03.2014 19:02
DRS-GS napsal:
No ty jsou moc pěkný, mluví se o nich už od 03/2013, ale ještě jsem je neviděl ani na moto ani v prodeji. Navíc podle toho se psalo a podařilo dohledat nejsou v rozměru na 1150.
Spíš by mě zajímalo, jestli bude dvousměsová. Kdyby jo, tak to musí být super guma s výborným nájezdem. Pokud tedy bude alespoň trochu držet na asfaltu...
Včera jsem psal do jednoho e-shopu, jestli už jí mají. Pán začal hned referovat o Anakee III, jak je to super guma a že na to lidi říkají jen kladné recenze. Tak jsem ho usadil s tím, že ta guma stojí za hovno (a vychválil jsem Anakee II), že se jí chci zbavit a že poptávám verzi Wild.
Čekám na odpověď. (pokud nějaká přijde)
Upravil xHackerM dne 07.03.2014 10:05
Ahoj pokud budeš kupovat Mitas tak E10 dakar předek a E9 dakar zadek.Mluvil jsem přímo s klukama co to testovali a je to nej kombinace na off a dobrý nájezd.
Tomm11 napsal:
Soory nejak mi to hledani nejde .
Ma nekdo zkusenosti s Karoo 3??
A ted jsem na vystave koukal ze hodne motorek meli obuto do mitas E 09 nebo E10.
Ty jsou dobre?
Diky
ANO souhlasim, pokdu mas vepredu 21" kolo tak tu E10 vymenit za MItas XT ARMY a je to jeste lepsi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček