Už jsem asi vyrostl, tak bych si mohl koupit pořádnou motorku. Ale kde? Nechci spamovat všechny dealery. Kde bych mohl dostat fajn cenu a následně dobré služby?Může být i cizina. Máte info o dodacích lhůtách?
Jen bych upozornil, ze v CR dostanes zaruku 4 roky. Pokud se nepletu, tak v cizine ne.
A navic, nevim jak to cesky zastoupeni dela, ale vzhledem k aktualnimu kurzu se da podle me nejlevneji koupit jedine v CR.
Já koupil v Renocaru v Brně a s cenou i s přístupem (p.Švanda) jsem byl nadmíru spokojen.
Odvezl jsem si ji 5.3. a kurz byl 25,-Kč/EU slevu asi dostaneš i v A nebo D ,ale euro za 25 jedině u nás
Carpe diem
LORD napsal:
Já koupil v Renocaru v Brně a s cenou i s přístupem (p.Švanda) jsem byl nadmíru spokojen.
Odvezl jsem si ji 5.3. a kurz byl 25,-Kč/EU slevu asi dostaneš i v A nebo D ,ale euro za 25 jedině u nás
Meli jich objednanych asi 6ks na showroom a ja bral jednu z nich.
V podstate jsem ji mohl mit za tyden, jenze jsem jeste laboroval s barvou, tak tu byla za 3 tydny. A pak stala jeste cca 10 dnu na showroomu, protoze jsem si ji chtel odvezt az v den narozenin
Carpe diem
Alda napsal:
Jen bych upozornil, ze v CR dostanes zaruku 4 roky. Pokud se nepletu, tak v cizine ne.
A navic, nevim jak to cesky zastoupeni dela, ale vzhledem k aktualnimu kurzu se da podle me nejlevneji koupit jedine v CR.
to není pravda. kupuji motorky v PL a 4 letou záruku mám taky. V PL ji poskytovali již dříve než u nás. Krom toho mám navíc BMW Motorrad Assistance, která platí (snad se nepletu) v 35 zemích.
LORD napsal:
divil by jsi se, ale cena v zahraničí může být nižší, i když ti v Renocaru počítají euro po 25,-
1. země s větším prodejem motocyklů, mají lepší nákupní ceny od BMW
2. rozdíl v DPH
3. sleva, kterou ti dají bývá často zajímavější
4. pokud to zrovna není cena v euro, můžeš vydělat i na kurzu
LORD napsal:
divil by jsi se, ale cena v zahraničí může být nižší, i když ti v Renocaru počítají euro po 25,-
1. země s větším prodejem motocyklů, mají lepší nákupní ceny od BMW
2. rozdíl v DPH
3. sleva, kterou ti dají bývá často zajímavější
4. pokud to zrovna není cena v euro, můžeš vydělat i na kurzu
Nechal jsem si to pocitat i ve Vidni a sleva byla nepatrne vyssi Ale tech 2,35Kc co mi udelal rozdil v kurzu mi dalo kufry gratis
Kupoval jsem to na firmu,takze DPH me nezajima
Upravil LORD dne 13.03.2014 19:18
Carpe diem
Nechal jsem si to pocitat i ve Vidni a sleva byla nepatrne vyssi Ale tech 2,35Kc co mi udelal rozdil v kurzu mi dalo kufry gratis
tak jinak, rozdíl mezi PL a cenou v ČR nebo AT byl loni při nákupu ADV v plné polní 2500euro
takže ke kufrům by jsi pořídil i navigaci
ale to je jedno
jen jsem chtěl napsat, že je dobré se poohlédnou kolem a nekupovat rovnou u nás.
tak jinak, rozdíl mezi PL a cenou v ČR nebo AT byl loni při nákupu ADV v plné polní 2500euro
takže ke kufrům by jsi pořídil i navigaci
ale to je jedno
jen jsem chtěl napsat, že je dobré se poohlédnou kolem a nekupovat rovnou u nás.
A jaka je tam ted cena GSA LC ?
Bavime se o cene bez DPH a v A i bez "dane z luxusu" nebo jak tomu rikaj
Carpe diem