Můžu jen doporučit. Mám je 3 roky a pro mě ideální. Nepromoknou, jsou jak papuče a dá se v nich bez problému chodit. Jsou na užší nohu, mně sedí jak ulité. Např. TCX Infinity jsem měl volné přes nárt.
maximalne doporucuji , ale pokud mas vetsi nart nebo sirsi nohu tak je neobujes , nejlepsi je najit nekoho kdo je ma roslapnuty a vyzkouset je
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mám je 2 roky a absolutně bez výhrad. Padnou jako ulité a hlavně v dešti zatím nezklamaly. Když jsem měl původní boty a spadlo 5 kapek, měl jsem hned 3 uvnitř
kastan napsal:
Dají se někde v prodejně na severní moravě vyzkoušet? Nemám odvahu je koupit jen tak přes net. S tou velikostí to je jak u kterého výrobce.
S prodejnou ti neporadim, ale ja mam bezne boty velikost 44 a sidovky mam 46 a jsou akorat.
Mam jeste sidi vortice a tam je to to same. Taky velikost 46.
kastan napsal:
Dají se někde v prodejně na severní moravě vyzkoušet? Nemám odvahu je koupit jen tak přes net. S tou velikostí to je jak u kterého výrobce.
S prodejnou ti neporadim, ale ja mam bezne boty velikost 44 a sidovky mam 46 a jsou akorat.
Tak abych to zamotal.Civil boty a Sidi mám stejnou velikost Kupoval jsem je na netu bez vyskoušení a bylo to 50/50 jak to dopadne
Upravil Maarty 82 dne 13.03.2014 21:44
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
kastan napsal:
Tak abych to zamotal.Civil boty a Sidi mám stejnou velikost Kupoval jsem je na netu bez vyskoušení a bylo to 50/50 jak to dopadne
Já bych přidal malou kritiku Ikdyž poze estetickou Koupil jsem je nový a projel jsem s nima hned Maroko. Po dvou týdnech off road vypadaly jako bych je měl několik let. Je to potažený kůží a odlétající kameny a klacky z offroadu povrchu dávaj sakra zabrat.
Z hlediska funkčnosti jsem naprosto spokojený, nohy ochrání i v offroadu (ikdyž ne jako crossová bota),jsou pohodlné a nejsou ani tak těžké. Jen tak nepromoknou! Dokonce jsem s nima stál po kolena v řece když jsem si rozbil tlamičku při brodění a motorku jsem trochu vykoupal. Nohy zůstaly suché. Což se nedalo říct o Žirafákovi, kterej mi přišel pomoct se zvedáním a pak musel vylejvat z bot
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mám širokou nohu a sedí mi krásně, sice už jsem slyšel, že někomu byly užší přes lýtko, ale tam problém taky nemám. Možná to bylo u menších velikostí (já mám 46). Jinak vyzkoušet se dají třeba v Brně v Bonmotu (tam jsem je i kupoval) a jediný negativum je, že strašně vržou Jo a jsou to asi první boty, který mi po sezóně nesmrdí tak, že bych je musel nechávat stát v garáži.
to už tady jednou v jiném vlákně radil Schrek, namazat a je po vrzání …. učinil jsem podle rady a jsou naprosto potichu… díky za radu Schreku.
Jinak super boty.
nemate někdo problém ze vam vrchni preska rozedira tu kuzi?
Nedavno jsem objevil tak 1cm na delku a zhruba 5mm na sirku rozedrenou kuzi na bote uz docela do hloubky. Zda se mi ze preska ma dost vostrou hranu a při chuzi se to proste obrusovalo az to rozjebalo tu vrchni část kuze.
Druha bota je OK.
Premyslim co s tim asi nejak pilnikem zabrousim hrany a budu doufat ze to nepujde skrz jinak do nich potece.