Jezdím osobákem 1x týdně po ose Vsetín, Olomouc, Brno, Jihlava a zpět. Dá se leccos domluvit (pokud to nebude zrovna mrazák)
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
sadilek napsal:
Taky bych potřeboval stáhnout 4 stoly 120+80cm.Kdyby někdo jel na západ k Rozvadovu nebo na Vary prázdnej.Je to v OC galerie nové butovice na Praze 5.
Do prahy jezdím každou středu a do Tachova dvakrát v týdnu,v pondělí a ve čtvrtek.
Dum spiro,spero.
Kdybyste nahodou nekdo nekdy mel cestu dodavkou, nebo necim kam se vejde MZ150, potreboval bych ji dostat z Ceskyho Tesina kamkoliv bliz. Brno, Praha, Hradec atd.
Nejezdite nekdo neco podobnyho? Samozrejme bychom se financne srovnali.
My jedeme vyjimecne smer Praha. Takze severni Morava ( Rýmařov ) - Praha ve svatek 8.5. Kdyby nekdo chtel prevest neco mensiho pres pul republiky.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Hodil byste mi někdo z Úval u Prahy do Plzně zvukovou izolaci pod kapotu auta? Je tam vrakoviště a něco se jim tam povaluje. Přesně je to obec Přišimasy.
xHackerM napsal:
Hodil byste mi někdo z Úval u Prahy do Plzně zvukovou izolaci pod kapotu auta? Je tam vrakoviště a něco se jim tam povaluje. Přesně je to obec Přišimasy.
Zatím nemám potvrzený výjezd do Plzně, ale teoreticky bych tam měl jet ve středu. V úterý jedu do Ústí nad Labem, tak bych ti to mohl na vrakáči vyzvednou cestou z Ústí, ale musel by jsi upřesnit co to je, případně to tam zabukovat k vyzvednutí a poslat mě adresu na ten vrakáč. Příšimasy znám, ale vrakáč ne. No a ve čtvrtek jedu Hradec Králové. Všechno je to z Prahy a cesta tam a zpět. Pokud by někdo potřeboval.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz