Zdar taky jsme tam byli a ubytování docela dobré je přímo v té hospodě jak se to natáčelo.Na zahradě mají postaveny takové malé chatky a moc dobře tam vaří,dokonce jsme tam potkali i Zdenka Trošku.Určitě se tam zeptej je to hned na začátku té obce přímo u cesty.
Ahoj, někde jsem o tom psal ale už nevím kde to bylo Sad
Jinak jak psal Eman...je to děsnej kýč, lidi se tam snaží těžit z popularity filmu ale není tam pořádně co k vidění. Kdybych se rozhodoval teď a byl na křižovatce do Hoštic tak raději pojedu dál. Náměstí ve filmu vypadalo obrovské a ve skutečnosti ho obejdeš za dvacet vteřin a ten rybník taky stojí za houno a je hned pod náměstím. Spal jsem se ženou v kempu na Orlíku a nějaké fotky jsou tady http://luky2.rajc...otovylety/ až po fotky skůtru je to z orlíku a z Hoštic a okolí.
Jestli jsi z daleka tak jsou to vyhozené peníze za vejlet ze kterého budeš zklamaný. Snad jediné pozitivum vidím v hezkých cestách v hezké přírodě ale nebýt toho, že jsme jeli na Orlík zkontrolovat dcerku tak bych tam nejel.
Upravil LukyGs dne 23.03.2014 22:06
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Já také musím souhlasit s většinou a když to někomu kdo tam nebyl vyprávím tak mě nevěří tak mu to klidně zajedu ukázat teda jen když to mám při cestě at to každej vidí sám a udělá si názor svůj
Ti klidně pošlu fotky. Asi nejzajímavější je tam hřbitov... Mají tam hrob Kelišovi. Ale tím to hasne. Věděl bych o lepších místech. Jak tady už někdo psal - udělali z toho hnusnou komerci...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Spis jedina vec kde stoji za to se zastavit a poklonit je hrob Michala Tucneho na mistnim hrbitove..ma tam krasny hrob s typickým Michalovym kloboukem.. to je věc ktera u mne ma vetsi vahu nez se fotit u domu s jelenem...
Koukám, že s Hošticema jsme asi všichni udělali stejnou zkušenost
Já tam byl naposledy v ´94 a od té doby je to dle vašich reakcí asi furt stejný kýč
Ale to poznání si musí asi každý udělat svoje
PS. ..a fotku s jelenem máme taky
PS...tehda tam ten hrob Tučnýho tam ještě nebyl
Upravil Petr gs dne 23.03.2014 22:33
Jo na hrob Michala Tucneho jsem zapomnel, to stoji za navstevu. Ale to je vazne vsechno :-( Kyc kam se podivas...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Jj, je tam kulovy. Cast rodiny byla odtamtud a mame tam dneska barak atd, kam akorat mama vozi zradlo pro kocky...
Ja tam jedu dvakrat za rok, na otocku z donuceni. To tak pro ilustraci.
Nicmene krajina nad vesnci hezka a pri peknym pocasi v lete hezky vyhledy, dost lesnich jahod, ty uz u nas moc nerostou.
Ale to se da jet asi kamkoli do okoli, proc zrovna tam, netusim. Leda by clovek zral ty filmy, ja je nemuzu ani videt, neb narodem milovana baba Svecova (Keliska) byla ta nejhorsi udavacka a rozvracecka, naprosto se nemyla, takze smrdela jak ti nejvyzivnejsi bezdaci v zimni tramvaji a chodila chcat na hnuj pred barak, coz diky tomu, ze nemela zadnej pozemek, natoz plot, bylo de facto na ulici a jeste pred konzumem. Brrr, dodnes je mi z ni soufl.
Upravil morabo dne 23.03.2014 22:53
Maiali nel Fango!