Ahoj vsem. Jsem pekne nastvanej z mereni paliva na BMW R1200 GSA. Pri vyjezdu jsem mel dojezd 270 km. Po 25 km ukazuje pocitac dojezd 55 km. Sviti vystraha a behem 2 km moto stoji. Nema benzin. Dojezd 53 km. Uz se mi to stalo 2x. Zmetek jeden.
Jinak jsem s touto motorkou moc spokojenej.
Jake mate zkusenosti vy ostatni ???
Pokud je to model s paskem priprav si 3000 na pasek a praci pokud je to dohc melo by stacit kalibrace. Jinak je to jak pise TOLI
Upravil servisak dne 24.03.2014 20:19
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pokud se to nechá přes zimu s prázdnou nádrží tak okysne měřicí pásek a pak to takhle zlobí. Já **** to tak nechal před dvěma roky a na jaře vždycky chvíly trvá než se to rozhejbe ale teď mi to chodí celkem obstojně.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
ZdenekR napsal:
No u GSA 33 l se moc casto plna nedava...
Jako že bych jel na benzínku a vzal si jen půlku dávám plnou i když jedu do terénu- nijak zvlášt rozdíl prázdná/plná mi nepřijde.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ahoj.
jen se k tomuto tématu zeptám na podobnou věc. Vezmu plnou ukazuje dojezd cca 490km, po dvou čárkách na ukazateli padne na dvě čárky odspodu a takhle ukazuje do reálného stavu. Naštěstí u konce nádrže ukazuje reálně, ale jako kdyby nebylo nic mezi plnou a prázdnou. Takže po zkušenosti jezdím podle Tripu (ne na tripu). Je to taky tím páskem?
Zdarec, nechci zakládat nové téma, tak píšu sem. Dnes letošní první vyjížďka cca 300 km, palivoměr ukazoval první půlku cesty správně i dojezd, cestou zpět, ale zblbnul a začal se zvyšovat dojezd a počet čárek na displeji přibývalo až do full. Tak jsem tedy natankoval plnou kousek od domu a pozoroval dojezd, ten se místo ubývání postupně zvyšoval až na 376 km a po dalších dvou km mi moto ukázalo u baráku, překvapivě z plné nula v nádrží a žlutá výstraha. Celou zimu i během roku mám pořád nádrž plnou po tom co jsem si dva roky zpět prošel nákladnou výměnou pásku a teď znova, škoda vyhozených peněz.
Máte někdo podobnou zkušenost, rozhýbe se sám nebo zase mě čekají nemalé náklady. R1200GS 08