Už někdo používáte pro natáčení vrtulníčky a quadrokoptéry? Zkušenosti rady atd. ? Ve videích se to začíná hodně objevovat a začínám mít pocit že to prostě musím mít
YouTube Video Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Už někdo používáte pro natáčení vrtulníčky a quadrokoptéry? Zkušenosti rady atd. ? Ve videích se to začíná hodně objevovat a začínám mít pocit že to prostě musím mít
TOLI napsal:
Diť já žádný nemám mě nebaví natáčet- když jedu tak jedu ale líbí se mi to a pak sem na sebe nasranej.
Toď asi odpověď na tvoje dilema s kvadrokokocosi
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ze zkušenosti amatéra - na vrtulníčky na natáčení bych radši zapomněl (jsou docela o dost složitější na ovládání a když s ním spadneš tak to nebejvá zrovna levný), pokud jde o quadrokoptéry tak jsou neskutečně jednoduchý na ovládání a pokud půjdeš do něčeho jako má na stránkách lako tak to slušně drží pozici (GPS) a umí to vyřešit začátečnický chyby jako kdyby ti to chtělo ulítnout apod...
Přesně. A rovnou vám říkám že to chce pořádnej Gimball (stabilizátor) - bez toho nenatočíš nic! Ten nás stál víc jak vrtulnik..
Over than 250k km on BMW GS bikes
souhlas s vrtulníky - pokud to neumíš tak s tím vůbec nezačínej. Myslím, že umím dost dobře s letadly, ale vrtulník se řídí o dost složitěji. Každý ťukanec stojí docela ranec. Ta quadroptéra vypadá pro "blbé" takže to bude asi velmi easy.
ripper napsal:
souhlas s vrtulníky - pokud to neumíš tak s tím vůbec nezačínej. Myslím, že umím dost dobře s letadly, ale vrtulník se řídí o dost složitěji. Každý ťukanec stojí docela ranec. Ta quadroptéra vypadá pro "blbé" takže to bude asi velmi easy.
Logika ovládání quadrokoptér a vrtulníků je úplně stejná, jen kvadro pořád někam "neutíká"....
Líbilo se mi něco takovýhohle, je to skoro zadarmo a na videu to hodí proti zdi,nechá spadnout z vejšky, nebo do toho za letu kopne a pořád to funguje akorát ta nosnost nebo záběry z origo kamery budou asi k hounu YouTube Video Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI, jdi do DJI PHANTOM, mám to GPS a spoustu věcí co to udrží rovně, vem k tomu Gimball a GoPro HERO 3 Black.. Dobrá volba na začátek..
Over than 250k km on BMW GS bikes
TOLI napsal:
Líbilo se mi něco takovýhohle, je to skoro zadarmo a na videu to hodí proti zdi,nechá spadnout z vejšky, nebo do toho za letu kopne a pořád to funguje akorát ta nosnost nebo záběry z origo kamery budou asi k hounu YouTube Video
Jestli chceš zkusit, jestli tě to bude bavit (vrtulníkčy) tak do něčeho podobnýho klidně jdi - zrovna věci od MJX dost vydržej. Pokud by tě to ale chytlo tak okamžitě prodat - naučíš se na tom dost pitomý zlozvyky který můžou bejt pozděj docela drahý
Upravil Jerryk dne 26.03.2014 20:51