Chci vzit Bertu (R 100 GS PD) na 14 dni do Albanie. Nejsem si jistej, jak to vypada s partakama, tak se ptam, jestli nema nekdo namireno stejnym smerem a idealne na podobne letitem stroji, abych nezdrzoval. Je to ciste informativni dotaz, nic zavaznyho. Diky.
Zloun napsal:
My jedeme 26.7.-9.8. 2-3 kusy R1100GS.
To by mohl být dobrej termín, je možnost se případně přidat a máte už nějakou představu co a jak?
Michal
S pridanim by nemel byt problem. Cinkni kolem devate, ted se jeste musim tvarit pracovne, tel mam v profilu. Jeste doplnim, ze pojedem spis horni pulku Albanie a Makedonii. A pokud pojedes, budes vedouci vypravy, protoze jsi o 2 dny starsi nez ja
frantisek: hledal jsem nějaké info jak to letos vypadá se sněhem v Durmitoru
Ale nic jsem neobjevil
V Žabljaku se už asi nelyžuje, ale webcam žádná
Kolašin ještě 40 cm sněhu . Mavrovo nelyžuje
Letos tam moc sněhu neměli
Hele přelom červenec srpen mám taky dovolenou.. a tma bych měl mít 14 dní.... tu Albošku bych jel !
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ideme 12.5 cca 10 dní Srbsko, Macedonsko, Alb. , Mtngr., BiH. 1 x 1150 GS 1 x TDM 900 . v pláne okr. iného Thet ( dúfam, že na 3 pokus to prejdem celé , zatiaľ 2 x sneh )
Glock-plastik fantastik :-)
PetrAT napsal:
frantisek: hledal jsem nějaké info jak to letos vypadá se sněhem v Durmitoru
Ale nic jsem neobjevil
V Žabljaku se už asi nelyžuje, ale webcam žádná
Kolašin ještě 40 cm sněhu . Mavrovo nelyžuje
Letos tam moc sněhu neměli
staci napsat Danoj na https://www.faceb...okanovic.1 nebo Mišoj Miso Vojinovic (mdurmitor@gmail.com) napisou vam jak to vypada v durmitoru.
pro ty co nevedi kdo jdou ti dva tak Dan je spolumajitel kempu Trsa a Mišo majitel sjezdovek a kempu v Žabljaku
Upravil Danes dne 03.04.2014 21:16
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Chci do Benatek nebo Terstu. Pak trajekt do Recka. Pak trochu Recka, prejezd do Albosky, pres Montenegro (hlavne Biogradskou goru, tam byl loni snih a neprojeli jsme) a Bosnu zpet. Na 14 dni tak akorat, rekl bych.
frantisek napsal:
Chci do Benatek nebo Terstu. Pak trajekt do Recka. Pak trochu Recka, prejezd do Albosky, pres Montenegro (hlavne Biogradskou goru, tam byl loni snih a neprojeli jsme) a Bosnu zpet. Na 14 dni tak akorat, rekl bych.
VojtechPolicky napsal:
Hele přelom červenec srpen mám taky dovolenou.. a tma bych měl mít 14 dní.... tu Albošku bych jel !
O vikendu nejspis budu v Dukovanech. Cinknu a muzem dat kafe nad mapou, abys vedel jakou mame predstavu. Treba v Dalesickym pivovaru, tamni gulas nebo zebra, mnam!
Tom_P napsal:
Ten sníh by mě taky zajímal, jedme 7.5. z Prahy. Co třeba Théti? Je tam tou dobou sníh?
Mám zkušenosti jen z podzimu a pozdního léta.
Takhle brzo v květnu (o trochu později - cca v půlce května) jsem tam byl jednou a nebylo to průjezdné.
To samé Durmitor - tam jsem byl dvakrát na přelomu květen/červen a nikdy jsem nemohl projet po asfaltu z Trsy do Žabljaku. Pokaždé jsem to musel vzít offroadem přes kaňon Sušica. Vždy tam byl sníh.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
taky jedeme 7.5 :-D vim zeje to brzo, ale jindy proste 80% party nemuze a rozhodnuti jet o 2 mesice pozdejc ve2 nebo takhle v 6ti bylo celkem snadny - mozna se tim zasekame a poradny hory ani neocuchame kazdopadne se to zkusi :-) - podle zprav co zatim mam je to letos se snehem podstatnejiny nez loni a zima podobna jak u nas - troufl bych si rict ze tam skoro zadnej neni uz ted (tfuj tfuj) - docela by mne bodly nejaky stranky kde bybyli aktualni satelitni snimky co je a neni pod snehem - zatim jsem nenasel nic :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)