Pro všechny a hlavně pro Toliho,Bigra a ostatní nás podobně naladěné.
Myslím si,že to tady ještě nemáme.Kdo byl na Radarce,tak mohl přímo vidět co se s tím dá všechno dělat.Kdo by měl zájem podívat se na tyto kluky na závodech,tak přikládám kalendář na tento rok.
Kalendář Mezinárodního Mistrovství České Republiky v TRIALU pro sezónu 2014
PavelDR napsal:
Myslím si,že to tady ještě nemáme.Kdo byl na Radarce,tak mohl přímo vidět co se s tím dá všechno dělat.Kdo by měl zájem podívat se na tyto kluky na závodech,tak přikládám kalendář na tento rok.
Díky za kalendář akcí,ale ještě bych k tomu potřeboval nadělit nějaký volno... Nějak nemám čas ani se projet,natož se na to jít někam podívat. I když bych moc rád...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
PavelDR napsal:
Díky za kalendář akcí,ale ještě bych k tomu potřeboval nadělit nějaký volno... Nějak nemám čas ani se projet,natož se na to jít někam podívat. I když bych moc rád...
Já jsem udělal vše co jsem mohl,zbytek je na tobě (na vás)
.
V Nitře byl Honza 4:,ale ve finále prý neměli povolení pro mezinárodní soutěž,tak se jim body nepočítají.Nějak se to v tom našem Trialu "pere".Trial + Česky trial = boj o peníze.Kluci se pak můžou snažit a po soutěži se doví,že měli požádat o povolení startovat na Slovensku.Už to snad bude lepší,ale vždy mi vadí tady ty zákulisní boje.Bojovat se má na trati.