Nejsem si úplně jistej, jak to tady chodí ( jestli to není tajné), ale zajímalo by mě, kdo spřádá jaké plány na cca 14 denní cesty po zahraničí a jestli bych se nemohl přidat, protože i zadek BMW je krásnej zadek a proč koukat celou cestu na nějakého japonce.......
Upravil novalis dne 15.09.2008 14:43
S přítelkyní plánujeme cestu do Norska, cesta je plánovaná na cca 3 týdny. Já jezdím na GS 1200 a přítelkyně Freewind 650
Upravil Pol dne 15.09.2008 16:10
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Já nevim jak ostatní, ale můj cestovatelský plán na příští rok (zároveň první velká dovolená s BMW) je cesta do Švédska a to někdy v červnu 2009. Mam tam kamaráda s kamarádkou co tam žijou, na prád dní ubytujou a nakrmí a krajina je tam nádherná!
Na přesný plány je ale ještě spousta času, kdo ví co bude dělat za půl roku
PS: klidně se někdo bude moct přidat, pokud bude chtít
Upravil falcons dne 15.09.2008 16:05
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Já nevim jak ostatní, ale můj cestovatelský plán na příští rok (zároveň první velká dovolená s BMW) je cesta do Švédska a to někdy v červnu 2009. Mam tam kamaráda s kamarádkou co tam žijou, na prád dní ubytujou a nakrmí a krajina je tam nádherná!
plánů je dost....jak to ale vše dopadne, je otázka...GS mám první sezonu, za sebou jednu testovací LongWay, vše obstálo, tak doufejme, že teď jich je spousty před námi...Skandinávie je jeden z plánů, potom třeba Bretaň, Sicilie...ale určitě to bude příští rok ještě "pouze" evropa...
Emilio napsal:
Ty blááááho,do norska bych jel taky,ale neumím tou jejich řečí blekotat.....
Jinak nevím jestli bych byl dobrej parťák na cestu,nejsem moc zábavnej,jsem plachej,stydlivej a v přítomnosti žen se dost červenám
JASNĚ! Tak to ti věřim. Obzvlášť po tomto víkendu...
Jo a v Norsku nemusíš mluvit jen norsky. Umí tam anglicky a německy. Místy i česky(v českém rybařském kempu).
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
V rovine "vzdalenych horizontu" uvazuju o
- objet Balt proti smeru hodinovych rucicek (polsko, pobalti, rusko, finsko ... )
- Island (jak tam dostat masinu?)
- Namibie (dtto)
Vjetrnik napsal:
plánů je dost....jak to ale vše dopadne, je otázka...GS mám první sezonu, za sebou jednu testovací LongWay, vše obstálo, tak doufejme, že teď jich je spousty před námi...Skandinávie je jeden z plánů, potom třeba Bretaň, Sicilie...ale určitě to bude příští rok ještě "pouze" evropa...
A plánuješ, že vezmeš s sebou nějakého otravu??, ta Skandinávie by byla výborná věc - nemám rád teplo...
to novalis: ještě neskončila sezona letošní...ještě bych chtěl dát nějakou tu delší cestu...co bude z jara je prostě ještě daleko na nějaké domlouvání se...
Takže:
podlahy, příčky, elektrika, odpady, okna, dlažba, omítky, schodiště, fasáda, teréní úpravy (myslím, že zase ten jeden servisní interval na míchačce a kolečku nakroutím).
No a pak zase nějakej týdenní vejlet kolem komína-třeba Francie....
..... ale v 2010 bych rád objel Balt bez použití trajektu - bylo by to na 3 týdny,víc asi ne, prohibice by mě zabila (tož Slávku,můžeme se domluvit - podle nebo po směru ručiček je mi jedno, jen ne moc rychle,aby se mi nezatočila hlava).
Upravil Hrabe_X dne 16.09.2008 09:16
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
to Hrabe: my jeli před dvěma týdny Polskem k Baltu, podél pobřeží na západ, Rujána, dál na západ a končili jsme v Dánsku na ostrově Romo...Pobaltí stojí za to...na objetí Baltu proti hodinám jsem taky koukal...třeba se tam potkáme
spiritgs> tak to ja bych se rad podival stejnym smerem a bud tam nebo tam
jinak zase je v planu ze bych se uz konecne jel podivat do Fara, ale zase to moc realne nevidim. hodne realne vypada nejaka aspon vikendova Ukrajina/Rumunsko. no a v breznu/dubnu asi juesej, zatim bez motorky, ale zjistim co a jak.
Snad už konečně ta Francie na 14dní (Loira+Bretan+Normandie) a pak snad nejaká cestička na východ...
Upravil Rico dne 16.09.2008 10:23
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Emilio napsal:
Tak coooo,kam razíte na tu dovču,vycházejí plány a nebo budete jen hákovat???
No ja uz jsem po dovoleny.16dni.6000km. 17000kc. 11 zemi z toho 3 dukladneji.(MNE,AL,RO),neco jen na skok (BiH,GR,BG,UA)a neco jen prujezdy,pokud mozno mimo hlavni tahy.Myslim,ze az na ukradenej tankvak s fotakem fakt super.
Ted se tesim k Fifoj na sraz!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
No ty krásko vevis....
My už mysleli,že si emigroval,co že si tu tak dlouho nebyl?
Jinak klobouk dolu před tvou dovčou!!!!!
Kde ti šlohli ten tank vak?
V Bosne.Ale moje chyba.Postavil jsem si motorku u hospody tak ,ze jsem na ni nevidel a docela jsme se tam opili.Pak jsme sli spat k motorkam a uz tam nebyl.Ale mohli jsme to predpokladat.Motala se tam spousta mladaku.Myslim,ze takovi tipci,by to slohli i tady.Starsi lidi tam jsou super.Nastesti jsem mel zamkli kufry a penize a doklady u sebe.Kamosovi vzali z top-case brasnu s hygienickejma potrebama.Asi mysleli,ze je to taska s penezma a dokladama.
Ale jinak jsme v Bosne jeli krasnej usek po nejaky hodne vedlejsi.Byla to takova rozbyta lesni cesta a super bylo,ze vedla asi 10 vytesanejma tunelama.A v nekterych jsi nevidel z jedny strany na druhou.Off-road tunelama,kde nevidis co je pod tebou je celkem unikatni.Takze neprijemnej zazitek byl bohate kompenzovan.
Az nebudu linej,tak sem hodim z kamosova fotaku nejaky fotky.Myslim,ze je toho dost.Albanie,to je bomba jako vzdy,Meteora v Recku,Fagaras 2 dny po otevreni,krasny fotky z ukrajinskejch hor,kde jsme spali u mistnich v mrnavym domku atd.Jo Ukrajina za deste je ve vyssich polohach temer nesjizdna,protoze je to samej jilbez kamenneho podkladu.Takze mimo korytko uprostred bez sance.
Jedno foto z Ukrajiny.
vevis přiložený následující obrázek:
[292.37Kb]
Upravil vevis dne 17.07.2009 14:26
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!