este ju oficialne nikde neponukam ale ak by si mal zaujem o adventure
r.v. 2007,zvody a vyfuk Akrapovic +Powercomander,doplnky od Touratechu,pravidelne servisovana v top stave
jazdil som na nej a ten powercommander s tym ostatným sersámom od Akrapoviča vo mne budí subjektívne dojem že tá moto ide lepšie ako moja DOHC... fakt ta motorka ide za plynom ako nepomodlena
9500€
raptor přiložený následující obrázek:
[208.38Kb]
Upravil raptor dne 03.05.2014 09:14
live fast, die young be wild, have fun
krajta napsal:
Ahoj, mám k prodeji BMW R 1200 GS, modré barvy, r.v.2005, najeto poctivých 20 000km, ABS, padáky, originál top case BMW, 04/2014 proběhla výměna olejů + filtrů a akumulátoru... přikládám nějakou fotku
Radek
krajta napsal:
Ahoj, mám k prodeji BMW R 1200 GS, modré barvy, r.v.2005, najeto poctivých 20 000km, ABS, padáky, originál top case BMW, 04/2014 proběhla výměna olejů + filtrů a akumulátoru... přikládám nějakou fotku
Radek
CENA? ...
Dnes jsme pro ni jeli z kamarádem, krásná, bohužel byla trefena na předek a oprava musím říct katastrofa.lepený plasty, rovnany vidle,spíš nedorovnany. Tak jsme si udělali výlet a hledáme dál.
krajta napsal:
Radek
CENA? ...
Dnes jsme pro ni jeli z kamarádem, krásná, bohužel byla trefena na předek a oprava musím říct katastrofa.lepený plasty, rovnany vidle,spíš nedorovnany. Tak jsme si udělali výlet a hledáme dál.
po takovém prodejci bych chtěl zaplatit náklady "výletu"
V inzerátu ani zmínka o nehodě a opravě
Milda_Km napsal:
Bylo mi z toho blitno. Ještě jsme dlouze volali. Jo vše cajk.....
..ani se Mildo nedivím to je hnus jak už i sem lezou takový "prodejci" Však i "krajtě" se dá "zakroutit krkem"
Upravil Milan V dne 08.05.2014 13:01
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
krajta napsal:
Radek
CENA? ...
po takovém prodejci bych chtěl zaplatit náklady "výletu"
V inzerátu ani zmínka o nehodě a opravě
Ještě bych mu jednu plácnul z leva a z prava aby si to pamatoval
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Milan V napsal:
Jo tak on to nevěděl a jak to má dlouho že nic nepoznal??
měsíc
..on koupil na kšeft a nebo proč teda prodává?Přiznám se, pokud bych hledal 12ctku a viděl tyhle fotky asi bych se tam taky rozjel protože takhle vypadá voňavá...
Tak dnes opět další kolo nákupu...olezla anglická mrdka, i motor se loupal.. Ptal jsem se dopředu, není olezla?? Neee, v pohodě. Olej chcal všude. Fuj.. Kua to nikdo nemá dvanáctku v poho stavu do 60tis km za v poho peníz???
Upravil Milda_Km dne 09.05.2014 19:26
Milda_Km napsal:
Tak dnes opět další kolo nákupu...olezla anglická mrdka, i motor se loupal.. Ptal jsem se dopředu, není olezla?? Neee, v pohodě. Olej chcal všude. Fuj.. Kua to nikdo nemá dvanáctku v poho stavu do 60tis km za v poho peníz???
manzeta kuloviho cepu nasracky, spojkovy valec na riditku prolina, olezli prsa, valce prevodofka, vybledly ovladace na riditkach, manzeta mezi prevodofkou a nohavici dirava, prolinal tam olej takze gufero na vystupu, manzeta mezi nohavici a rozvodofkou taky posmrti...dal uz nevim, jeli sme do riti...jako moja 1100 je v lepsim stavu a to ma o 100 tisic km viic...
Kupredu spatki ni krok...
Dovolím si reagovat na rádoby "odborné posouzení" a reakce na mnou prodávané GS!!
Po návštěvě člena BMWGS klubu Mildy a jeho kamaráda, kteří motorku pohanili na fóru jsem učinil pár kroků k zjištění stavu motorky.
Absolvoval jsem návštěvu neznačkového servisu a chtěl jsem po nich posoudit zda motorka odpovídá najetým km, jestli byla bouraná a když byla tak jak moc.
Odpověď: motorka odpovídá stavu ujetých km a jestli byla bouraná, tak lehce na pravou stranu. Žádná totálka, nebo bouračka na předek s rovnáním předních tlumičů aj! To samé jsem absolvoval i u značkového servisu a závěr byl KUPODIVU stejný!!! S tím, že mi udělali diagnostiku a domluvili jsme se na svolávací akci, týkající se palivového čerpadla.
A do třetice! V období mezi prohlídkou v neznačkovém servis a servisu v BMW jsem nechal přední tlumiče demontovat a zkontrolovat. Výsledkem je, že tlumiče jsou v pořádku.
Závěr je jednoduchý!
Né každý majitel BMW je odborník! O čemž jsem se přesvědčil.
Bylo by možná lepší vzít si na koupi motorky odborníka a ne MMS-kama posílat fotky a požadovat posouzení!
Upravil krajta dne 18.05.2014 10:15