Uvažuji o zakoupení této motorky a rád bych znal názor a popřípadě zkušenosti. Chtěl bych vědět zda je to dobra volba a popřípadě na co si dát pozor. Díky za názor zkušenějších. Zdraví J.C.
Rko s mírně širšíma řidítkama, trochu širší zadní gumou a kontroverzním designem. Mě se líbí, takže za mě ano Jinak ten co měl kamarád měl posilovač, ale mě se s tím jezdí dobře (tatík má Rko) takže v tom bych neviděl problém a pokud se pravidelně mění brzdovka, mělo by to být v pohodě.
Neměl jsem možnost porovnat R a Rockster, ale technické hodnoty říkají, že (co se nastavení podvozku týče) je trochu divočejší a neposednější, než "obyčejné" eRko a viz výše, jiná ergonomie.
Nejlíp vyzkoušet, projet, ono se hned ukáže, nakolik sedne.
Brzdy s posilovačem a ABS jsou super, pravda, lehce náročenější na údržbu a postrádají více zpětné vazby, ale klady převažují.
Rozhodně dobrá volba, pohodlná pro řidiče i spolujezdce, čitelný podvozek, motor super. Právě ji prodává Somik z Motohousu, jezdil jsem na ní a není ji co vytknout. Má tam namontovaný komplet podvozek HYPER PRO, který má minimálně najeto. Je to 05 s cca 30 tis.km a full servisem. http://www.tipmot...kster.html
Kdyby se ti líbíla a měl jsi nějaké otázky, tak se mi ozvi, spojím tě rovnou Somem, nebo předám dotaz.
d.
Já na to zase tak nespěchám, spíše sbírám informace. Chci prodat nejdříve svoje Rko, nebo ho dát popřípadě na protiúčet a pak koupit 1150. Díky. J.C.
Upravil Jara Cimrman dne 07.05.2014 19:44
Jak tak pročítám různá moudra o tomto stroji, narážím na to že některé jsou vybaveny ABS nebo posilovačem brzd a nebo take duální brzdou. Znám jak dual funguje VTX 1800 ale nějak se nemohu dopátrat jak funguje u BMW. Dík. J.C.
Upravil Jara Cimrman dne 08.05.2014 18:36
Dík za odpověď. Právě u VTX 1800 to bylo tak že při zabrždění nohou brzdil předek i zadek a přední brzda fungovala samostatně, což zrovna nebylo moc šťastné na písku nebo mokré trávě. J.C.
A tak tedy hlásím že jsem zakoupil BMW R 1150 R Rockster. Nakonec jsem našel modrobílou kombinaci s ABS posilovačem a dualní brzdou. Z posilovače moc velkou radost sice nemám, prý je poruchový nebo alespoň zlobí ale brzdí to strašně v podstatě se dá říct jedním prstem. Jízdní vlastnosti jsou velmi dobré tak uvidím jak bude vyšlapovat. Fotododám. J.C.
Jara Cimrman přiložený následující obrázek:
Jara Cimrman napsal:
A tak tedy hlásím že jsem zakoupil BMW R 1150 R Rockster. Nakonec jsem našel modrobílou kombinaci s ABS posilovačem a dualní brzdou. Z posilovače moc velkou radost sice nemám, prý je poruchový nebo alespoň zlobí ale brzdí to strašně v podstatě se dá říct jedním prstem. Jízdní vlastnosti jsou velmi dobré tak uvidím jak bude vyšlapovat. Fotododám. J.C.
Vymen poctive brzdovku a bud v klidu. Krasavec, tak at slouzi.
I pád na hubu je pohyb kupředu
...kecy v kleci, ze se posilovac furt sere. Kdyz se spravne meni brzdovka a udrzuje to nekdo, kdo vi, co a jak, tak funguje normalne. At slouzi a furt kolama dolu....
EDIT: ... barevna kombinace je paradni.
Upravil Bubak dne 15.05.2014 11:49
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Z posilovače strach nemám, je to jako se vším- když se o to člověk stará tak není co řešit. Dnes jsem najel 160 km a jízdní vlastnosti jsou supr. Jinak dík za info, trochu mě s tím posilovačem strašily. K motorce je servisní knížka s posledním záznamem před 9200km, je za Švýcarska tak snad o ni bylo dobře postaráno. Dík J.C.