Je mi z toho na zvracení - nejlepší je ten konec článku -
"„My, muslimové, nemáme pro vás, nevěřící, a váš životní styl špetku úcty. Naše náboženství je nadřazené vašemu. Pokud se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat,“ prohlásil."
Z toho se mi chce brečet...
Upravil MartinM77 dne 07.05.2014 13:44
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Tak to jsem si nevšimnul... Ale to je jedno, jak je starý. Možná je to vlastně horší, protože je stále necháváme ve stejném "režimu", stále je necháváme se rozpínat a migrovat a utlačovat nás...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Perfektně a naprosto pravdivě napsáno... Bohužel se nějak stále nic nemění..
allroad napsal:
Stále aktuální....jasně to řekla australská premiérka Julia Gillardová
Přece není možné donekonečna tolerovat ty " netolerantní " a je mi úplně jedno, kdo to je!
„Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom ponesete důsledky. Jsem již unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce, nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů.
„Naše kultura se vyvíjela po dobu dvou staletí bojů, zkoušek a vítězství milionů mužů a žen, kteří hledali svobodu. Mluvíme převážně ANGLICKY, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk!“
„Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo, politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. A není to potřebné vystavovat na stěnách našich škol. Jestli vás uráží Bůh, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součástí naší kultury.“
„My budeme akceptovat vaši víru a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme od vás, je, abyste akceptovali naši víru a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím.
"Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na Naši zástavu, Naše závazky, Naši křesťanskou víru nebo Náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody – PRÁVA ODEJÍT.
"Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala.“
Už aji v tom Brne se roztahujou. Jako by tu nebylo dost vietnamcu a ciganu !!! Asi jim pohodime vepřový před mešitu. ....
No nic, odstehujeme se do australie. Tam se da jezdit celorocne a maji tam more a klokany.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Už aji v tom Brne se roztahujou. Jako by tu nebylo dost vietnamcu a ciganu !!! Asi jim pohodime vepřový před mešitu. ....
No nic, odstehujeme se do australie. Tam se da jezdit celorocne a maji tam more a klokany.
Tak v tomhle s Tebou uplně nesouhlasím - dle mého nejsou ****i nebezpeční. Jsou to většinou lidé s velice nízkým intelektem, lidé, kteří nejsou schopni nás nějakým zásadním způsobem zásadně ohrozit.
S vitnamci je to jiná písnička - jsou cílevědomí, pracovití a soudržní...
No ja nevim. Asi bych nesoudil muslimy podle pindani nejakyho magora. Pokud si nekdo v zahranici precte libovolnej vylev treba Pitomia Okamury, musi si taky myslet, ze je to tady jeden **** vedle druheho. Setkal jsem se spoustou muslimu v Evrope nebo v Asii a vetsinu z tech lidi bych chtel treba za souseda radsi, nez sovinisticky cechacky. Tim vubec nezpochybnuju tvrzeni austalsky premierky. Jen moje OSOBNI zkusenost je jina a rad soudim lidi podle osobni zkusenosti, ne podle clanku v novinach. A nerad bych tu rozpoutal debatu o pravech zen a podobny reci, protoze velka spousta chlapu tady v Cesku se ke svym zenam chova jako nablby hovada a koran v zivote nevideli.
allroad napsal:
Stále aktuální....jasně to řekla australská premiérka Julia Gillardová
Přece není možné donekonečna tolerovat ty " netolerantní " a je mi úplně jedno, kdo to je!
„Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom ponesete důsledky. Jsem již unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce, nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů.
„Naše kultura se vyvíjela po dobu dvou staletí bojů, zkoušek a vítězství milionů mužů a žen, kteří hledali svobodu. Mluvíme převážně ANGLICKY, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk!“
„Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo, politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. A není to potřebné vystavovat na stěnách našich škol. Jestli vás uráží Bůh, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součástí naší kultury.“
„My budeme akceptovat vaši víru a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme od vás, je, abyste akceptovali naši víru a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím.
"Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na Naši zástavu, Naše závazky, Naši křesťanskou víru nebo Náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody – PRÁVA ODEJÍT.
"Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala.“
Problem je v tom, ze ona tohle nikdy nerekla... Je to jen povidacka.
frantisek napsal:
No ja nevim. Asi bych nesoudil muslimy podle pindani nejakyho magora. Pokud si nekdo v zahranici precte libovolnej vylev treba Pitomia Okamury, musi si taky myslet, ze je to tady jeden **** vedle druheho. Setkal jsem se spoustou muslimu v Evrope nebo v Asii a vetsinu z tech lidi bych chtel treba za souseda radsi, nez sovinisticky cechacky. Tim vubec nezpochybnuju tvrzeni austalsky premierky. Jen moje OSOBNI zkusenost je jina a rad soudim lidi podle osobni zkusenosti, ne podle clanku v novinach. A nerad bych tu rozpoutal debatu o pravech zen a podobny reci, protoze velka spousta chlapu tady v Cesku se ke svym zenam chova jako nablby hovada a koran v zivote nevideli.
Já taky znám jednoho slušného, pracovitého a čistotného ****a...
Akorát že celá ta zpráva z novinek je jedna velká kachna - to několik místních tradicionalistů protestovalo proti netradičnímu ztvárnění vánočního stromku, a k tomu už se rozjel HOAX že jde o ústupek muslimům. A pár ustrašených xenofobů to rozjelo jako potvrzenou zprávu a stoprocentní věc. Víc tady: http://www.denik....21201.html http://kram.blog....ceske.html
frantisek napsal:
Nevím kolik znáš muslimů... Já mezi nima žil šest let. Byl jsem v jejich zemi, tak jsem to respektoval a choval se tak, jak to vyžadovali. Běda, kdybych se tam začal chovat jinak. Bohužel oni když přijedou do nemuslimský země, tak se rozhodně nechovají dle pravidel té země. Kam vlezou, tak si myslí, že jim to tam patří... Je to banda nebezpečných fanatiků!!!
Reno, ja nikomu neberu jeho blby zkusenosti. Ani nesouhlasim s tim, ze chteji zit v Evrope, ale nechteji respektovat nektere zakony. Coz ovsem nechce ani spousta evropanu. Kdyz se mi posrala motorka kus od Sarajeva, kluci co mi ji do noci pomahali opravit, byli muslimove. Ten nejstarsi si delal prdel, ze si da na triko napis: I am muslim, don´t panic! Nikomu nic nenutim, jen svy vlastni zkusenosti, stejne jako ty. A ty ze dvou cest po Iranu by byly na dlouhy povidani. Hodne prijemny povidani. Ale chapu, ze lidi, co sami nicemu neverej si proste musej hledat nepritele.
to je bohuzel clanek z 2012...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2