DRS-GS napsal:
No pěkný ..... máš co oslavovat !!! Gratuluji k přežití !!!!!
Co zadek
je mi zle ještě teď kdy si na to vzpomenu.. Nejhorší na celé situaci bylo to, že já celkem nemám problém s reflexama, vždy počítám s takovou situací a vždy přemýšlím kam to radši poslat do pole, roští nebo se trefit mezi stromy.. ale tady nebylo kam, napravo byly mantinely a já se natlačil úplně na ně a zabrzdil takřka do nuly.. A mantinely by mě pryč nepustily..
Jezku husty... to SAME se mi stalo na spojce mezi Iglau a Znojmem, nedaleko Moravskych Budejic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já tu Varskou nemám rád už od samé Plzně. Je dobře udělaná a lítá se po ní jak po dálnici. Přitom je tam spousta vedlejších komunikací a každý týden tam k něčemu dochází. Např. Nová Hospoda je tím proslavená.
Ježo, v tu chvíli na to člověk nemyslí, ale nenapadlo Tě se otočit a jet za ním, minimálně kvůli získání SPZ obou kamionů? (jeden jako viník a druhý jako svědek)
Resp. mělo by to nějaký smysl?
A teď si vezmi, že bys neměl kameru a musel auto třeba i opřít o svodidla. Opravu bys musel hradit ze svého nebo havárkou...
Ještě, že se Ti nic nestalo, i když to zní blbě, dopadlo to ještě dobře...
Tak tohle se stat me tak se otacim donutim ho zastavit a rozmlatil bych mu obe svetla i s prednim oknem .. **** v nakladaku. On je nahore nesmrtelnej ale proti druhymu by nejel
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak tohle se stat me tak se otacim donutim ho zastavit a rozmlatil bych mu obe svetla i s prednim oknem .. **** v nakladaku. On je nahore nesmrtelnej ale proti druhymu by nejel
pokud pospichas a nejde se rychle otocit (ja jel autem) tak to je problem :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Před chvílí mi volal Ježa. Otočit se v tu chvíli nemohl z jistých důvodů, ale samozřejmě nad tím také uvažoval. Ale však on to vysvětlí, pokud bude chtít.
...mno... tuhle nedeli odpoledne na strakonicke jak skonci dalnice okolo Pisku, clovek proleti kolem ty noname benzinky na Strakonice ... obloucek doprava, doleva..rovne do udolicka v lese .... vyhoupnu se na horizont a proti me 2 osobaky vedle sebe .... vesli jsem se 3 vedle sebe (jel jsem autem).....
... ale gratuluju Jezku... 2 kamiony vedle sebe na ceste se svodidlama ... to je jina liga...
EDIT: ... tohle me pripomelo, ze jsem chtel poridit nejakou kameru do auta...
Upravil Bubak dne 15.05.2014 10:43
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Video mi foun nepusti :-(
No Velká gratulace k novym narozeninám.
Co se ti stalo. NEní ve velikosti auta!!!! Tyhle názory a mediální masáž mě dost Se..u :-(
Každej den se stane x nehod,ale vždy se ukáže na kamčák .Velký auto velkej bordel .každej dělá chyby ?!
Tim nikoho neomlouvam .
Sedim za tím pomálu každej den už pár let ,pár nehod bylo dik bohu s dobrym koncem. :-)
Každej si to přeberte jak chcete
s krátkým byl do kopce rychlejší, než návěs, z kopce +- stejně, ale s návěsem se nechtěl nechat předjet, tak jeli oba na omezovač, raději chcípnout, než bejt druhej
hlavně, že jsi OK
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
No proc jsem se neotocil za nim je jednoduchy.. nejel jsem sam a pri pomysleni ze tam cekame hodinu nekde na cetniky a dohadujeme s s madarem, turkem nebo jinym ****em, co ja vim kdo to ridil..ntak jsme radeji vymenili trenyrky a jeli dal.. zpranyrujeme ho v mediich..