Ahoj chtěl jsem se zeptat na osobni zkušenosti majitelů na nového adv. Slyšel jsem ze je tam nějaký problém s motorem ale nic bližšího nevím. Moc se mi líbí tak bych chtěl požádat o co nejvíc informaci dekuji
Jasny záruka ale chci na motorce jezdit a ne byt v servisu. To se mi stalo u auta kde jsem byl v servisu v jednom kuse. Věřím bmw a moc se mi líbí tak jen doufám ze to pouze prkotina která se vymění a bude klid.
allroad napsal:
Jjj je to tak... problemy s krkem, nemuzu otacet hlavou vlevo, ale kdyz jedu sam, je to lepsi. Bolest prekonam a slecnu pochvalim.
Mam najeto neco pres 5tis km, absolutne bez problemu. Ale kdyz mi bylo mene, taky me krk nebolel, tak to mozna prijde pozdeji :-). Odkud mas tu informaci ?
Tak třeba Progranitovi to ruplo už dvakrát, plus tady byly už i fotky vícero motorek. Jinak zároveň proto kluci z TT zkouší nějaký zesílení, který by to mělo alespoň částečně zlepšit.
Informaci mám od kámoše z Bratislavy, jeho známí si je koupili hned dvě předváděčky z rakouska, ale přesně neví co je tam za problém s motorem. ale pokusí se to od nich přesně zjistit. Jinak prý je to uplně špička že je to velký rozdíl od předchozího modelu
tady jsi se zeptal moc dobře! Správně ti poradí všichni co něco slyšeli a konkrétně tenhle stroj nemají. Dokonce i pár krásných obrázků ti nasdílí.... A hlavně je to vše pravda tak dobře čti!!!
Upravil MichalD dne 19.05.2014 14:00
všude dobře, s kávou nejlíp
Problem to neni zadny, motor klepe na leve strane vic nez na prave... Hlavni mechanik to rozebral, dokonce nase predvadecka klepe vic na prave strane nez na leve.
7 secrets to build muscles fast - www.lifeoptimizer...
Kazdopadne kdyby problem byl, byly by svolavacky.
Zatim nebyla ani jedna.
Ja teda o nicem nevim, zadny klepani nepozoruju a oproti modelu 2013 mi prijde lepsi prubeh vykonu a hlavne hodne vylepsena prevodovka.
fero napsal:
To jsou modely roku 2013 které mají potíže s krkem 2014 už to mají vyřešené
To ti řekl kdo?????????????,Mám na moto už druhý rám (r.v. 2014) a žádná změna tam není.Jediné co se dá s krkem řízení dělat,je doplněk od TT,nebo od někoho jiného,kdo se do něčeho podobného pustí.Jinak mi na levé straně motor taky klape víc než na pravé,ale stále to jede jak šílené.Zatím velká spokojenost.Krk jsem zesílil a jezdím a jezdím a jezdím.
.